AP+ nový vizuál MS hokej

WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P + WHIRLPOOL SMC 604F/NE

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P + WHIRLPOOL SMC 604F/NE
Set rúra a varná doska – RÚRA: energetická trieda A+, objem 73l, tlmené zatváranie dvierok a detská poistka, čistenie rúry pyrolytické, V׊×H 59.5×59.5×56.4cm, čierna a nerez + VARNÁ DOSKA: indukčná, počet platničiek 4, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, flexi zóna, booster a ukazovateľ zvyškového tepla, bez rámika, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 220–240V, V׊×H: 5.2×59×51cm, farba čierna
Kód:  WHSET013 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P + WHIRLPOOL SMC 604F/NE Predaj skončil

WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P + WHIRLPOOL SMC 604F/NE

Kúpte si tento výhodný set spotrebičov WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P + WHIRLPOOL SMC 604F/NE a vybavíte si kuchyňu naozaj modernými prístrojmi, ktoré vyhovejú aj tým najnáročnejším požiadavkám. Súpravu tvorí vstavaná, horkovzdušná rúra spolu s energeticky úspornou indukčnou varnou doskou od jednej z najpreferovanejšíchznačiek bielej techniky u nás. Produkty spája čierne vyhotovenie a elegantný dizajn, ktorý sa bude skvele vynímať v každej kuchyni. Oba spotrebiče Whirlpool vynikajú najmodernejšími technológiami vo vybavení a navzájom sa skvele dopĺňajú. Ušetria vám čas aj peniaze a prípravu jedál spríjemnia a maximálnezjednodušia.

Kľúčové vlastnosti setu spotrebičov WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P + WHIRLPOOL SMC 604F/NE

  • Výhodná súprava moderných a úsporných kuchynských spotrebičov Whirlpool
  • Set spotrebičov v elegantnom čiernom vyhotovení
  • Vstavaná teplovzdušná rúra W7 OM5 4S P s objemom 73 l
  • Čiernobiely 3,5" displej pre pohodlné a prehľadné ovládanie
  • Moderná technológia 6. zmysel – úspora až 30 % energie
  • Samočistiaci systém v podobe pyrolýzy
  • Detská poistka pre väčšiu bezpečnosť
  • Komfortné dotykové ovládanie varnej dosky SMC 604F/NE
  • Štyri indukčné varné zóny pre rýchle a energeticky šetrné varenie
  • Dômyselné zabezpečenie indukčnej varnej dosky Whirlpool
  • Časovač pre ľubovoľnú varnú zónu

Jedinečné technológie Whirlpool pre vašu kuchyňu

Vstavaná teplovzdušná rúra WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P s objemom 73 l sa vďaka svojmu dizajnu a anitkorovému vyhotoveniu skvele hodí do každej kuchyne. Teplovzdušná rúra patrí do energetickej triedy A+ a zvláda veľa funkcií, ktoré vám uľahčia prácu v kuchyni. Rúra disponuje pyrolytickým samočistením či celoskleneným vnútrom dverí SmartClean. Dobre poslúži tiež čiernobiely prehľadný 3,5-palcový displej,pomocou ktorého bude ovládania rúry hračkou. Ďalšou výhodou je napríklad antikorový povrch iXelium, Softclosing pre veľmi tiché zatváranie dvierok či detská poistka pre väčšiu bezpečnosť.

Varte moderne a úsporne s indukčnou varnou doskou Whirlpool

Vstavaná indukčná varná doska WHIRLPOOL SMC 604F/NE pracuje pri príkone 7 400 W a disponuje štvoricou varných zón s indukčnou úpravou a rozdielnym výkonom, čo umožňuje prispôsobiť intenzitu druhu a typu pripravovanej potraviny. Na prvý pohľad vás varná doska zaujme elegantným a čistým dizajnom v čiernej farbe. Hladký povrch sa navyše veľmi ľahko udržuje v čistote a spotrebič tak bude stále vyzerať ako nový.Ovládanie spotrebiča SMC 604F/NE je realizované pomocou dotykového panela v prednej časti, vďaka ktorému ľahko nastavíte výkon a tiež praktický časovač. Pomocou časovača je možné nastaviť nielen denný čas, ale tiež odpočítavanie času – minútku. Bezpečnostné prvky sú reprezentované prítomnosťou detskej poistky a indikátorom zostatkového tepla a zapnutého stavu.

Doplňujúce informácie k rúre:

Typ rúry:
Teplovzdušná

Energetická trieda:
A+

Maximálny príkon rúry:
3 650 W

Objem:
73 l

Rozmery (v × š × h):
595 × 595 × 564 mm

Hmotnosť:
40,5 kg

Typ dverí:
Celosklenené vnútro – SMART-CLEAN

Doplňujúce informácie k varnej doske:

Typ varnej dosky:
Elektrická-indukčná

Maximálny príkon varnej dosky:
7 400 W

Rozmery (v × š × h):
52 × 590 × 510 mm

Hmotnosť:
12,7 kg


Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

I would like to purchase a new built-in oven and cooktop. The original appliances are from IKEA Whirlpool and the control buttons/panel is located on the oven, while current hobs have control panel on the cooktop itself. The kitchen was built more than 15 years ago. - Do I need to choose Whirlpool products again? - Can the technician install those chosen products without any issue?

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P + WHIRLPOOL SMC 604F/NE
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P + WHIRLPOOL SMC 604F/NE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P + WHIRLPOOL SMC 604F/NE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P + WHIRLPOOL SMC 604F/NE.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií