Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL
5 3 hodnotení
Vstavaná rúra – rozmery 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (V׊×H), parná, objem 73 l, vybavená programom rýchleho predhriatia, grilom, horným, spodným ohrevom, kruhovým vykurovacím telesom, pravým horúcim vzduchom, rozmrazovaním, statickým pečením, ventilátorom, disponuje teleskopickým vysúvaním plechu, príkon 3650 W, 4-vrstvové sklo dvierok, časovač, detská poistka, displej, dotykové ovládanie, elektronická regulácia teploty, ochladzovací systém, studené dvere rúry, tlmené zatváranie dvierok, vnútorné osvetlenie a 6, zmysel, pyrolytické čistenie rúry, sieťový kábel so zástrčkou súčasťou balenia, klasický dizajn, čierna farba
Kód:  WHTR018 Produktové číslo:  859991590790 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL

Vstavaná parná rúra Whirlpool W Collection W7 OS4 4S1 P BL vás na prvý pohľad uchváti svojím moderným vzhľadom z dizajnového radu W Collection v atraktívnom čiernom vyhotovení. Spotrebič patrí do energetickej triedy A+ a disponuje vnútorným priestorom s objemom 73 l. Na vstavanej rúre oceníte senzorovú technológiu rúry v podobe 6. zmysle Pečenie, elektronický dotykový displej, možnosť pečenia v kombinácii s parou Steam Sense a ľahké pyrolitické čistenie. Rovnomernú distribúciu vzduchu po celom vnútornom priestore rúry zabezpečuje kruhové výhrevné teleso s ventilátorom, s ktorým pohodlne upečiete sladké aj slané pokrmy až na štyroch úrovniach súčasne bez toho, aby sa miešali ich chute. Pri pečení s multifunkčnou rúrou Whirlpool W Collection W7 OS4 4S1 P BL tak ušetríte nielen energiu, ale aj čas.


Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry Whirlpool W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL

  • Vstavaná parná rúra Whirlpool dizajnového radu W Collection v čiernom farebnom vyhotovení
  • Spotrebič energetickej triedy A+
  • Vnútorný priestor rúry s objemom 73 l na prípravu veľkého množstva jedla
  • AssistedDisplay na pohodlné a rýchle dotykové ovládanie spotrebiča
  • Vstavaná rúra s kruhovým výhrevným telesom a ventilátorom umožňujúci pečenie na štyroch úrovniach súbežne
  • Praktická rúra s klasickými aj automatickými programami na pečenie
  • Senzorová technológia rúry 6. zmysel Pečenie
  • Elektronická kontrola teploty a dĺžky pečenia
  • Praktická funkcia Steam Sense umožňujúca pečenie v kombinácii s parou
  • Povrchová úprava rúry brániaca nežiaducim odtlačkom prstov
  • Dvierka vstavanej rúry vybavené štyrmi čírymi sklami a chladením
  • Technológia Soft Closing zabezpečujúca tiché zatváranie dvierok
  • Detská poistka pre väčšiu bezpečnosť domácnosti
  • Pyrolitické čistenie rúry garantujúce jej ľahkú údržbu
  • Vnútorný priestor rúry Whirlpool W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL vybavený odolným smaltom

Hlavné technológie rúry Whirlpool W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL


Nadčasový dizajn z radu W Collection

W Collection je modelový rad, ktorý vám ponúka vysoký výkon a dokonalý dizajn, ktorý skvele doplní akýkoľvek interiér kuchyne. Rúru Whirlpool W COLLETION W7 OS4 4S1 P BL je možné veľmi ľahko zabudovať do vašej kuchyne tak, aby skvele zapadla.

S parnou rúrou Whirlpool pripravíte jedlá plné chuti 

Multifunkčná rúra Whirlpool W Collection W7 OS4 4S1 P BL je vybavená funkciou Steam Sense, ktorá vám umožní klasické pečenie v kombinácii s parou. Vaše obľúbené pokrmy tak budú nielen skvele prepečené, ale aj šťavnaté, plné chuti a navyše si zachovajú svoj prirodzený vzhľad. Funkciu pary navyše oceníte aj pri príprave kysnutého cesta, ktoré bude vláčne, a domáci chlieb a koláče tak budú úplne dokonalé.

Technológia 6. zmysel, ktorá myslí za vás

Aj varenie môže byť zábava. S rúrou Whirlpool W Collection W7 OS4 4S1 P BL to však bude úplná hračka. Vstavaná rúra je totiž vybavená inovatívnym 6. zmyslom, ktorý dokáže úplné zázraky. Pomocou zabudovaných senzorov odhadne množstvo a určí teplotu aj čas pečenia tak, aby výsledok bol vždy dokonalý. Všetko môžete pohodlne sledovať na prehľadnom displeji rúry Whirlpool W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL.

Rúra na pečenie Whirlpool W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL s funkciou Cook4 môžete pripraviť až štyri pokrmy naraz

Ak máte málo času a chceli by ste mať všetky pokrmy hotové zároveň, určite oceníte praktickú funkciu Cook4, ktorá vám umožní pripraviť až štyri pokrmy naraz bez toho, aby došlo k zmiešaniu chutí a vôní. Rúra Whirlpool W COLLETION W7 OS4 4S1 P BL disponuje vysoko účinným vyhrievacím telesom, ktorý po aktivácii funkcie Cook4 spolupracuje so systémom cirkulácie vzduchu. Tento systém rovnomerne ohrieva vnútorný priestor a zabezpečuje konštantný obeh vzduchu. Výsledkom je perfektná kvalita a výrazná úspora času a energie.

Jednoduché čistenie rúry Whirlpool W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL pomocou pyrolitického čistenia

Nielen jedlo, ale aj teplovzdušná rúra Whirlpool W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL potrebuje vašu starostlivosť. Po dopečení vašich chutných pokrmov je potrebné rúru vyčistiť. To však nie je nič zložité. Vnútorný priestor teplovzdušnej rúry Whirlpool W Collection W7 OS4 4S1 P BL je vyrobený z odolného smaltu, ktorý bráni nadmernému usadzovaniu nežiaducich nečistôt na jeho povrchu. O odstránenie mastnoty a zvyškov jedla z vnútornej časti spotrebiča sa spoľahlivo postará účinné pyrolitické čistenie, ktoré nevyžaduje použitie agresívnych čistiacich prostriedkov. Jednoducho stačí rúru zahriať na približne 500 °C. Zvyšky nečistôt tak stačí zotrieť vlhkou handričkou. Vstavaná rúra Whirlpool W COLLETION W7 OS4 4S1 P BL tak bude krásne čistá a pripravená na ďalšie použitie.

Bezpečná manipulácia vďaka teleskopickým výsuvom

Bezpečnosť počas varenia je veľmi dôležitá. A presne preto je teplovzdušná rúra na pečenie Whirlpool W Collection W7 OS4 4S1 P BL vybavená teleskopickými výsuvmi, ktoré vám zaručia ľahké a pohodlné usadenie plechu tak, aby ste ich mohli ľahko vysunúť bez rizika vypadnutia, či nepríjemného popálenia.

SoftClosing+ na tiché zatváranie dvierok rúry Whirlpool W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL

Vstavaná elektrická rúra Whirlpool W COLLETION W7 OS4 4S1 P BL je tiež vybavená systémom SoftClosing+, vďaka ktorému bude zatvorenie dvierok tiché a veľmi pohodlné. Stačí len ľahko zatlačiť a dvierka sa pohodlne zavrú.

Detská ochrana pre vaše malé ratolesti

Rúra na pečenie Whirlpool W COLLETION W7 OS4 4S1 P BL myslí aj na vašich najmilších. Ochrana spočíva v podobe zablokovania ovládacieho panelu. Aby ste zabránili zmenám aktuálneho nastavenia rúry, stačí na niekoľko sekúnd pridržať príslušné tlačidlá.

Vstavaná rúra Whirlpool W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL s objemom 73 litrov

Vstavaná rúra Whirlpool W COLLETION W7 OS4 4S1 P BL vám poskytne dostatočný priestor na prípravu všetkých vašich obľúbených pokrmov. Objem 73 litrov s piatimi rôznymi úrovňami je ideálny pre veľké domácnosti.

Získajte extra záruku.
Skontrolujte typ záruky a aktivujte ju na váš výrobok tu





Parametre a špecifikácia

Dizajn
Klasický Hotovo!
Príkon
3 650 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 650 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,4 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
4-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Elektronická regulácia teploty, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie, 6. zmysel Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Objem rúry

Objem
73 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má trouba opravdu kabel se zástrčku ?

dobrý den, má trouba prosím regeneracní ohrev pokrmu?

Ma tato rura zasobnik na vodu v hornej casti?

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií