AD homeoffice AD homeoffice

Whirlpool WEIC 3C26 F

Zobraziť katalóg
Whirlpool WEIC 3C26 F
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 14 súprav riadu, A++, 8 programov, 3 teploty, 6. zmysel, Multi-tablet, Multizone, príborová zásuvka, nastaviteľná výška horného koša, Electronic Aqua Control, odložené umývanie 1- 24 hod.
Kód:  FBM7001q Produktové číslo:  859991007900 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool WEIC 3C26 F

Vstavaná plne integrovaná umývačka, ktorá zakaždým účinne a úsporne umyje aj vysuší až 14 súprav špinavého riadu. So štandardnou 60 cm šírkou a plne integrovaným (skrytým) ovládaním zapadne do každej kuchyne. Umývačka disponuje základnými programami, ako napríklad "intenzívne" pre naozaj veľké znečistenie, "eco" na umývanie pri 50 °C a veľmi úsporných podmienkach, alebo tiež rýchly program - ten umyje ľahko znečistený riad do 30 minút. Umývačka tiež disponuje funkciou predumytie či špeciálnym programom na tiché (nočné) umývanie. Pri modernej umývačke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, môžete tak nechať zlikvidovať špinavý riad, kedykoľvek sa vám to časovo hodí. S funkciou Multi-Tablet nastavíte typ čistiaceho prostriedku a prispôsobíte mu tak spôsob umývania.

Kľúčové vlastnosti

  • Zvládne až 14 súprav špinavého riadu
  • Parádna trieda účinnosti umývania aj sušenia
  • Disponuje 8 programami
  • Možno nastaviť výšku horného koša
  • Nízka hlučnosť
  • Odložené umývanie či Multi-Tablet
  • Šiesty zmysel a samovyvažovacie dvierka

Ideálne možnosti vnútorného usporiadania a nielen to!

Výšku horného koša možno celkom jednoducho nastaviť. Vo vysokej pozícii možno do spodného koša vložiť veľké kusy riadu a v nízkej pozícii možno prispôsobiť pomocou nastaviteľných držiakov a vytvoriť tak viac priestoru na výšku - predísť kolízii s predmetmi vloženými do spodného koša. Horný kôš je určený predovšetkým pre krehké a ľahké riady, naopak spodný kôš je skôr pre objemnejšie misky, hrnce, taniere či košík na príbory. Šiesty zmysel sám vyhodnotí, aký program a teplota sú nevyhnutné na umytie riadu a tiež automaticky prispôsobí umývací cyklus úrovni znečistenia riadu. Ušetrí tak až 30 % energie, vody a času. Praktická príborová zásuvka je samozrejmosťou. Samovyvažovacie dvierka majú zase tú výhodu, že zostanú stabilne stáť v každej polohe.

 

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou posuvné panty k přidělání dvířek součástí balení? Pokud ne, lze je u vás zakoupit zvlášť? Děkuji, Švecová

Displej zobrazuje pouze číslo programu a né čas mytí. V manuálu je napsáno že se má zobrazovat zbývající čas mytí. Kde může být chyba? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Whirlpool WEIC 3C26 F
Príslušenstvo pre Whirlpool WEIC 3C26 F Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL WEIC 3C26 F.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií