Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Whitenergy 20 W interný

Zobraziť katalóg
Whitenergy 20 W interný
4,7 6 hodnotení
Zdroj napájací pre LED pásiky, 12 V, 1,6 A, AC 230 V
Kód:  WGE002h Produktové číslo:  06845
Whitenergy 20 W interný Predaj skončil

Whitenergy 20 W interný

Napájací zdroj pre LED pásiky, ktoré slúžia ako jeden z najuniverzálnejších prostriedkov na netypické osvetlenie. Malé rozmery a lepiaca páska umožňujú umiestniť LED pásku takmer kamkoľvek, napr. ako dekoráciu na podsvietenie obrazov, výklenkov, skríň, na osvetľovanie brán a záhradných elementov.

Parametre a špecifikácia:

Typ zdroja:
Sieťový

Úžitkový výkon:
20 W

Prúd napájania:
1,6 A

Vstupné napätie:
AC 230 V

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Whitenergy 20 W interný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Whitenergy 20W interní. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Whitenergy 20W intern. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Whitenergy 20W intern.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií