AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

WHOOSH! Diamond Defense tekutá ochrana displeje

Zobraziť katalóg
WHOOSH! Diamond Defense tekutá ochrana displeje
– pre inteligentné zariadenia, hodinky, okuliare a počítače, 15× silnejšia ako displej bez ošetrenia, Rýchla a jednoduchá inštalácia
Kód:  EAWH002a Produktové číslo:  WH-1FGDDENFR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHOOSH! Diamond Defense tekutá ochrana displeje Predaj skončil

WHOOSH! Diamond Defense tekutá ochrana displeje

Revolúciu v ochranných sklíčkach a fóliách predstavuje táto tekutá ochrana WHOOSH! Diamond Defense, ktorá ochráni váš displej, ale zároveň zanechá jeho 100 % funkčnosť aj pôvodný vzhľad. Tekutá ochrana totiž funguje na princípe špeciálnej nano vrstvy obsahujúcej milióny častíc, ktoré sa po nanesení spoja a vytvoria spoľahlivú ochranu proti mnohonásobnému poškriabaniu alebo odreniu. Vďaka tomu, že nie je určená pre konkrétny model mobilného zariadenia, je možné ju použiť so všetkými displejmi rôznych rozmerov, s hodinkami, okuliarmi aj počítačom. Tekutá ochrana WHOOSH! je navyše testovaná v náročnom SGS laboratóriu, ktoré potvrdilo fakt, že je až 15× silnejšia ako ostatné displeje bez ošetrenia.

Kľúčové vlastnosti WHOOSH! Diamond Defense

  • Tekutá ochrana displeja pre mobilné zariadenia, hodinky, okuliare aj počítače
  • Funguje na princípe špeciálnej nano vrstvy
  • Pre všetky rozmery sklenených povrchov a displejov
  • Neviditeľná vrstva zanecháva pôvodný vzhľad
  • Priložená handrička má antimikrobiálnu a antibakteriálnu úpravu PROTX2®
  • Testovaná v SGS laboratóriu pre maximálnu odolnosť
  • Je 15× silnejšia ako displej bez ošetrenia
  • Rýchla a jednoduchá aplikácia bez bublín
  • Tekutá ochrana WHOOSH! vydrží až po dobu jedného roka

Rýchla a jednoduchá aplikácia

S tekutou ochranou WHOOSH! Diamond Defense sa nemusíte báť, že by ste pri nanášaní zanechali nepríjemné bublinky, a tým zničili vzhľad telefónu. Špeciálna nano vrstva sa totiž nanáša pomocou priloženej tekutiny a roztieracej handričky, ktorá má antimikrobiálnu a antibakteriálnu úpravu PROTX2. Celý proces je tak veľmi jednoduchý a zaberie maximálne 10 minút. Pre presný postup aplikácie tekutej ochrany WHOOSH! môžete postupovať podľa inštrukcií vo videu, ktoré nájdete na tejto stránke.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHOOSH! Diamond Defense tekutá ochrana displeje. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WHOOSH! Diamond Defense flüssiger Displayschutz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WHOOSH! Diamond Defense flüssiger Displayschutz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHOOSH! Diamond Defense.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií