Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

WHOOSH! Screen Shine Take 5 čistič obrazovek – 5 x 8 ml

Zobraziť katalóg
WHOOSH! Screen Shine Take 5 čistič obrazovek – 5 x 8 ml
2,0 1 hodnotení
Čistič – pre stále čistý displej bez odtlačkov prstov, baktérií a vírusov, 100% prírodný, netoxický, bez alkoholu, súčasťou balenia je antibakteriálna handrička
Kód:  EAWH001a1 Produktové číslo:  WH-1FG5PKTENFR
WHOOSH! Screen Shine Take 5 čistič obrazovek – 5 x 8 ml Predaj skončil

WHOOSH! Screen Shine Take 5 čistič obrazovek – 5 x 8 ml

Súprava 5 samostatných 8 ml fľaštičiek s prírodným, netoxickým čističom bez prímesi alkoholu a čpavku. Je určený na efektívne čistenie displejov (telefóny, tablety, navigácia, monitory a pod.), na ktorých povrchu ničí baktérie a vírusy a tiež odstraňuje odtlačky prstov a iné nečistoty. Aplikácia je jednoduchá a pomocou priloženej handričky s antimikrobiálnou a antibakteriálnou úpravou docielite perfektnú čistotu. S pravidelným používam prípravku sa navyše zvyšuje odolnosť displeja voči odtlačkom prstov.

Kľúčové vlastnosti čističa WHOOSH! Screen Shine Take 5

  • Účinná likvidácia baktérií a vírusov z povrchu displejov
  • Efektívne čistenie odtlačkov prstov a iných nečistôt
  • Výhodná súprava 5 fľaštičiek po 8 ml
  • V súprave je handrička s antimikrobiálnou a antibakteriálnou úpravou
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHOOSH! Screen Shine Take 5 čistič obrazovek - 5 x 8 ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WHOOSH! Screen Shine Take 5 Bildschirmreiniger- 5 x 8 ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WHOOSH! Screen Shine Take 5 Bildschirmreiniger- 5 x 8 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHOOSH! Screen Shine Take 5 Képernyőtisztító - 5 x 8 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií