Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Wingsland S6 Black

Zobraziť katalóg
Wingsland S6 Black
Dron – 4K kamera s 3-osou stabilizáciou, dosah 150m, výdrž 10 minút, max. rýchlosť 8m/s, hmotnosť 230g, pre Android a iOS
Kód:  WNGL001b0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wingsland S6 Black


Wingsland S6
 

Kompaktný dron Wingsland S6

Zoznámte sa s najmenším Dronom s kamerou so 4K rozlíšením. Okrem záberov vo fantastickej kvalite vám ponúkne tiež veľa najnovších letových technológií. Hoci sa zložený vojde do vrecka a váži len o niečo viac ako mobilný telefón, ponúkne vám plnohodnotné letecké zážitky.

Vďaka funkcii "Follow Me" vás bude nasledovať, či už idete na bicykli, skateboarde alebo sa trebárs venujete loptovým športom. Pri rodinných či spoločenských akciách iste všetci ocenia možnosť zaobstarať si skupinovú fotografiu, bez toho aby sa niekto musel venovať fotoaparátu.


Všetko ovládate jednou aplikáciou

Ovládať túto kvadroptéru možno takmer ktorýmkoľvek telefónom s Androidom alebo iOS. Je tu na výber niekoľko režimov, od začiatočníka alebo pokročilého, cez let po danej trase až po návrat na vytýčený bod.

Svoje videá môžete editovať priamo v aplikácii Wingsland S6 APP, v ktorej možno pridať titulky, zostrihať stopáž alebo podfarbiť atmosféru hudbou. Vďaka pokročilým senzorom môžete vytvoriť fascinujúce 360° fotografie.

Wingsland S6
 

Alt
 

Nestratí sa vám

Kvadroptéra Wingsland S6 je vďaka možnosti zloženia rotorov veľmi ľahko prenosná. Okrem toho je tiež ľahko ovládateľná, so všetkým si poradíte vďaka sofistikovanej aplikácii pre telefóny s Androidom či iOS. Vďaka duálnej GPS navigácii dron vždy vie, kde presne je, takže sa nemusíte báť prípadnej straty.

Poistkou proti nej sú aj dva návratové režimy, kedy sa Wingsland S6 v prípade nízkeho stavu nabitia batérie vráti buď na miesto štartu, alebo na miesto, kde sa nachádza pilot.


Kľúčové vlastnosti

  • Najmenší dron na trhu so 4K kamerou
  • Vďaka možnosti zloženia ho možno prepravovať bez rizika poškodenia
  • Inteligentné letové režimy
  • Pokročilé navigačné senzory
  • Možnosť dokúpenia doplnkov ako delo, svetlomet, detektor prekážok alebo svetelná tabuľa
Alt
 

 

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Detekcia prekážok, Sledovanie objektov Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!
Hmotnosť
230 g Hotovo!
Obsah balenia
Dron, Batéria do drona Hotovo!

Let

Ovládanie
Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Detekcia prekážok, Sledovanie objektov Hotovo!

Kamera

Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
230 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron, Batéria do drona Hotovo!
Poznámka:
» Všetky drony s GPS
» Všetky seflie drony
» Všetky drony s kamerou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak se z takovýchto dronů pořizují fotky kolmo dolů. Příklad: Fotka moře a pláže zeshora, silnice, lesy...atd. Kamera je umístěna vepředu a nepřijde mi, že by se dala natočit dolů. Díky moc

Diskusia a poradňa k Wingsland S6 Black
Príslušenstvo pre Wingsland S6 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wingsland S6 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wingsland S6 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wingsland S6 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wingsland S6, fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií