Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Withings Body+ – Black

Zobraziť katalóg
Withings Body+ – Black
4,7 50 hodnotení
Osobná váha – digitálna diagnostická, nosnosť 180 kg, meranie tuku, meranie svalov, meranie vody, uloženie dát a párovanie s mobilnou aplikáciou, možnosť pripojenia cez WiFi, materiál dosky sklo, kompatibilná s iOS a Android, na napájanie slúži AAA batéria, čierna farba
Kód:  APOV004 Produktové číslo:  WBS05-Black-All-Inter Stránky výrobcu

Withings Body+ – Black

Majte svoje telo pod kontrolou s inteligentnou váhou Nokia Body+

Inteligentná váha Nokia Body+ okrem precízneho merania hmotnosti zaistí aj celkovú analýzu tela vrátane BMI, telesného tuku, svalovej hmoty a množstva vody. Pomocou mobilnej aplikácie Health Mate váha automaticky zaznamenáva všetky namerané údaje a na základe zistených hodnôt umožní zobrazovať trendové obrazovky, sledovať výživu či nastaviť stanovené ciele.


Kľúčové vlastnosti osobnej váhy Nokia Body+ čierna

  • Ultra tenký dizajn
  • Kompletná analýza tela – hmotnosť, BMI, telesný tuk, svaly, voda, hmotnosť kostí
  • Patentovaná technológia Position Control na presné meranie hmotnosti
  • Nosnosť váhy: 180 kg
  • Pamäť až pre 8 užívateľov, ktorých váha sama rozpozná
  • Bezdrôtové WiFi a Bluetooth rozhranie
  • Automatická synchronizácia cez mobilnú aplikáciu Health Mate (Android, iOS)
  • Voľba jednotiek kg/lb/st lb
  • Denná predpoveď počasia

Všetky dáta pohromade

Každé váženie sa automaticky uloží do mobilnej aplikácie Health Mate, ktorá s váhou komunikuje prostredníctvom bezdrôtového WiFi alebo Bluetooth rozhrania. Vďaka histórii záznamov máte k dispozícii dokonalý prehľad v podobe grafov, na základe ktorých môžete prispôsobiť vaše stravovacie návyky a celkový životný štýl.


Pamäť pre 8 užívateľov

Pamäť pre 8 používateľov

Inteligentná osobná váha Nokia Body+ rozpozná až 8 rôznych používateľov, ktorí budú mať prístup k svojej vlastnej histórii. Namerané dáta môžete zdieľať s viac ako 100 ďalšími mobilnými aplikáciami na fitness a zdravie.

Predpoveď počasia

Predpoveď počasia s Nokiou Body+

Vďaka WiFi pripojeniu môžete priamo na displeji váhy zobraziť dennú predpoveď počasia pre zvolenú lokalitu, takže pri rannom vážení môžete tiež naplánovať svoje denné aktivity.

Dlhá výdrž

Nokia Body+ má dlhú výdrž batérií

Váha Nokia Body+ je napájaná 4 štandardnými AAA batériami, ktoré zabezpečia energiu až na 18 mesiacov používania. Vďaka elegantnému tenkému dizajnu sa ľahko prenáša a stane sa aj vkusným doplnkom vo vašej domácnosti.

Podpora počas tehotenstva

Podpora počas tehotenstva

Nokia Body+ myslí aj na tehotné ženy, ktorým ponúkne zdravotné a pôrodnícke rady a umožní prehľadné sledovanie hmotnosti. V režime Baby Mode váha poskytne mamičkám denný prehľad o raste dieťaťa.


        
      

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
180 kg Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou Hotovo!
Materiál dosky
Sklo Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
180 kg Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou Hotovo!

Materiál

Materiál dosky
Sklo Hotovo!

Konektivita

Typ batérie
AAA Hotovo!
Konektivita
WiFi Hotovo!

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

vcera v akci black friday, jeste 33 kusu skladem... tak objednam...dnes mail, ocekavame! 1.12.2017.... well done A to jsem vam dal prednost pred objednanim primo ze stranek nokia prave kvuli rychlosti dodani.

alza, tomu sa hovori black friday? Na stranke Nokie aj s dopravou zdarma tuto vahu predavaju za 60€ kupim si ju tam

Jak to vypadá s dostupností? Každý den tu svítí nové datum na ten aktuální den... :(

Dobry den Chcem sa spytat ci uz tato vaha ma zncku Withings, alebo tak ako je na obrazku je to stale Nokia? Dakujem za odpoved.

Dobry den,zjistila jsem ze mi telefon neukazuje vahu ,naposledy 7.8.2020 a rak jsem aktualizovala a i smazala a instalovala aplikaci....ale stale to nejde sparovat - mohu poprosit o radu?

Dobry den,zjistila jsem ze mi telefon neukazuje vahu ,naposledy 7.8.2020 a rak jsem aktualizovala a i smazala a instalovala aplikaci....ale stale to nejde sparovat - mohu poprosit o radu?

Dobrý den, když si objednám tuto váhu, dostanu ji od firmy Withings, nebo Nokia? píšete Withings, ale na obrázku je Nokia. Samozřejmě bych stál o novou várku od Withings… Děkuji za upřesnění!

Dobrý den, dá se tato váha propojit s aplikací Zdraví na zařízeních Apple? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, právě jsem si vyzvedla tuto váhu. V balení chybí návod k použití v českém jazyce, rovnež aplikace, do které se data přenášejí český jazyk nenabízí. Můžete mi návod obstarat dodatečně? Děkuji za odpověď. Michaela

Píšete dostupnost ihned. Objednal jsem 23.11., v tu chvíli se mi zobrazilo "dostupnost 27.11.". V e-shopu stál ukazujete dostpnost ihned. To není seriózní chování.

12
Diskusia a poradňa k Withings Body+ – Black
Príslušenstvo pre Withings Body+ – Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Withings Body+ - Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Withings Body+ Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Withings Body+ Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Withings Body+ - Black.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií