Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Aplikace

Withings Body Cardio White

Zobraziť katalóg
Withings Body Cardio White
5 4 hodnotení
Osobná váha pre Android 2.3.3.+/iOS iOS8 + zariadenia, do 180 kg, meranie hmotnosti, podiel telesného tuku, svalov s kostnou hmotou a vody, rýchlosť pulzovej vlny, BMI, vyhodnocuje zdravotný stav kardiovaskulárneho systému, Wi-Fi bezdrôtová synchronizácia, automaticky rozozná až 8 používateľov, denná predpoveď počasia, synchronizácia s Apple Watch a Apple Zdravie, výdrž batérie až 12 mesiacov
Kód:  FTB002l Produktové číslo:  WBS04White Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Withings Body Cardio White Predaj skončil

Withings Body Cardio White


Osobná váha Withings Body Cardio

Majte kontrolu nad svojou telesnou kondíciou a zdravotným stavom. Withings Body Cardio je inteligentná osobná váha, ktorá vám dodá naozaj veľa potrebných informácií. Táto váha vám vďaka vyspelému systému merania rýchlosti pomocou pulzných vĺn dokonca umožní zmerať a vyhodnotiť váš kardiovaskulárny systém.


Majte prehľad o svojom tele

Váha je úplne presná a to aj vďaka geografickej lokalizácii, ktorá zohľadňuje odchýlky gravitácie. Do rúk sa vám potom dostanú len tie najpresnejšie výsledky, ktoré sa zobrazia na veľkom LCD displeji.

vypnuté
Přehledný LCD displej
vypnuté
Předcházejte srdečním chorobám

Sledujte svoje srdce

S každým úderom srdce generuje vlnu, ktorá sa šíri pozdĺž tepien. Rýchlosť šírenia tejto vlny je priamo spojená s kondíciou vašich tepien. Vyššie rýchlosti ukazujú na ich zúženie, ktoré zvyšuje riziko vzniku hypertenzie alebo kardiovaskulárneho ochorenia.


Napojenie na rad aplikácií

Ku kompletnému prehľadu môžete využiť bezplatnú aplikáciu Health Mate, v ktorej sa dozviete naozaj všetky informácie o vašom telesnom stave. Dokonca ju môžete spárovať aj s MyFitnessPal, LoseIt, Endomondo, Nike+, RunKeeper, Zdravie na iOS alebo napríklad Daily Burn.

vypnuté
Health Mate

vypnuté
Withings Body Cardio White

Hlavné funkcie

  • Inteligentná osobná váha, ktorá poskytuje naozaj veľa informácií.
  • Umožňuje merať a vyhodnotiť váš kardiovaskulárny systém.
  • Podporuje WiFi bezdrôtovú synchronizáciu a bluetooth komunikáciu.
  • Aplikácia Health Mate vám poskytne okamžitý prehľad o vývoji telesnej hmotnosti.
  • Možno monitorovať až 8 používateľov.
  • Výdrž batérie približne 12 mesiacov.
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Withings Body Cardio White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Withings Body Cardio White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Withings Body Cardio Fehér.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií