Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Withings Body White

Zobraziť katalóg
Withings Body White
5 3 hodnotení
Osobná váha pre Android/iOS zariadenia, do 180 kg, meranie hmotnosti, telesného tuku, svalov a vody, BMI, Wi-Fi bezdrôtová synchronizácia, automaticky rozozná až 8 užívateľov, denná predpoveď počasia, 4x AA batérie
Kód:  FTB002f Produktové číslo:  WBS05_02

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Withings Body White

Withings Body

Moderná osobná váha ponúka celý rad funkcií, ktoré akoby vypadli z prostredia sci-fi filmu z budúcnosti.

vypnuté
Osobní váha Withings Body

Chcete mať svoje zdravie a kondíciu pod kontrolou?

S inteligentnou váhou Withings Body to nebude žiadny problém. Poskytnutím informácií o vašej váhe to len začína. Táto šikovná vychytávka dokáže presne zmerať srdcový tep, množstvo telesného tuku, a dokonca vám vypočíta aj BMI (Body Mass Index). Iste vás poteší aj moderný dizajn a prehľadný LCD displej. Maximálne zaťaženie je 180 kg a napájanie je vyriešené pomocou štyroch batérií typu AA.

vypnuté
Bezplatná aplikace pro vyhodnocení

Pomocník s meraním kondície

Cez WiFi synchronizujete váhu s inteligetným zariadením a ku všetkým informáciám získate, vďaka bezplatnej aplikácii, prístup kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Ak radi plníte stanovené ciele, aby ste dosiahli svoju vysnívanú postavu, ani to nepredstavuje pre váhu spárovanú s mobilnou aplikáciou žiadny problém.

Funkcie, ktoré zlepšia zdravie vašej rodiny

Stav svojho srdca a srdcového tepu zistíte, kedykoľvek sa postavíte na váhu. Stačí na nej niekoľko sekúnd postáť a vaša tepová frekvencia bude zmeraná cez nohy. Aby toho nebolo málo, vie váha merať teplotu ovzdušia v miestnosti a tiež množstvo oxidu uhličitého, čo vám pomôže k tomu, aby bol váš byt vždy vyvetraný a plný čerstvého vzduchu. S funkciou Smart Body Analyzer môže váhu využiť naozaj každý člen rodiny. Jednoducho vytvorte profil každého člena rodiny a váha potom už automatický rozpozná, kto na nej práve stojí. Profil možno vytvoriť až 8 používateľom.

vypnuté
Withings Body White

Hlavné funkcie

  • Meria hmotnosť, telesný tuk, BMI a srdcový tep.
  • Bezdrôtová synchronizácia cez WiFi alebo bluetooth.
  • Kontrola kvality vzduchu.
  • Denná predpoveď počasia.
  • Automatické rozpoznanie používateľa.
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat, kde jste zjistili informaci o tom, že zařízení dokáže měřit teplotu a kvalitu ovzduší? "Aby toho nebylo málo, umí váha měřit teplotu ovzduší v místnosti a také množství oxidu uhličitého..." Zařízení toto neumí a ani na oficiálním webu výrobce jsem tuto informaci nenašel. Děkuji.

Meria táto váha určite tep a kvalitu ovzdušia?

Diskusia a poradňa k Withings Body White
Príslušenstvo pre Withings Body White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Withings Body White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Withings Body Fehér.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií