AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Withings Thermo

Zobraziť katalóg
Withings Thermo
4,7 29 hodnotení
Bezdotykový teplomer , ktorý nevyžaduje žiadny kontakt s pokožkou, poskytuje teplotu s lekárskou presnosťou a automaticky sa synchronizuje so špeciálnou aplikáciou na sledovanie až 8 používateľov
Kód:  APTEP001 Produktové číslo:  SCT01-All-Inter Stránky výrobcu

Withings Thermo

Bezkontaktný teplomer Nokia Thermo vám zmeria teplotu rýchlo a informácie môžete ihneď kontrolovať v aplikácii v mobilnom telefóne. Môžete tu okrem sledovania teploty a príznakov zadať komentáre, lieky a dokonca aj fotografie v ľubovoľnom profile používateľa. To vám pomôže zistiť, či je liečba účinná a umožňuje kompletnú históriu zdieľať s lekárom. Aplikácia rozpozná až 8 používateľov. Teplomer Nokia Thermo možno synchronizovať s aplikáciou v mobile technológiami WI-Fi alebo Bluetooth. Vďaka inteligentnej aplikácii môžete sledovať zdravotný stav alebo predísť chorobám a zaznamenávať si teplotu do diára.

Kľúčové vlastnosti teplomeru Nokia Thermo

  • 16 infračervených senzorov poskytuje vysoko presné meranie
  • meranie počas 2 sekúnd
  • farebný ukazovateľ teploty LED
  • bezdotyková technológia - žiadne choroboplodné zárodky
  • história teploty a zdravotné poradenstvo priamo v smartfóne
  • medicínsky schválený teplomer Nokia Thermo

Hot Spot Sensor Technology - 4000 meraní počas 2 sekúnd

Vďaka tejto revolučnej technológii teplomer Nokia Thermo prenáša presne nameranú teplotu a automaticky ju Wi-Finou synchronizuje so špeciálnou aplikáciou v mobilnom telefóne. So16 infračervenými senzormi a patentovanou technológiou Hot Spot Sensor TM, dokáže teplomer Nokia Thermo presne zmerať vašu teplotu iba za 2 sekundy.

Rýchly a hygienický teplomer Nokia Thermo

Stačí jeden pohľad a teplomer Nokia Thermo vám pomocou farebného ukazovateľa pomôže s rýchlou orientáciou nameranej teploty. Neprichádza do styku so žiadnymi telesnými tekutinami, ostáva tak úplne čistý a hygienický. Teplomer Nokia Thermo je uznávaným prístrojom na sledovanie zdravotného stavu, získal v tejto kategórii ocenenie CES Innovation Award. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Bezkontaktný – infračervený Hotovo!
Spôsob použitia
Na spánok Hotovo!
Rýchlosť merania
2 s Hotovo!
Špeciálne funkcie
S mobilnou aplikáciou Hotovo!
Minimálna teplota
35 °C Hotovo!

Typ

Typ
Bezkontaktný – infračervený Hotovo!
Spôsob použitia
Na spánok Hotovo!

Špeciálne funkcie

Rýchlosť merania
2 s Hotovo!
Špeciálne funkcie
S mobilnou aplikáciou Hotovo!

Rozsah merania

Minimálna teplota
35 °C Hotovo!
Maximálna teplota
43,2 °C Hotovo!

Možnosť prepnutia °C na °F

Možnosť prepnutia °C na °F
ÁNO Hotovo!

Typ napájania

Typ napájania
AAA Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Mám od Vás 2x tento teploměr Nokia a jeden začal při měření blbnout a vydává divné zvuky. Kde mohu zajistit pozáruční servis? Děkuji.

Kupoval sem ho za 1300,- v březnu 2020, nyní v době pandemie za 3000,-? To je dobrý vtip asi jdou na dračku. Tváří se to jako smart zařízení, dobře to vypadá ale ve skutečnosti je to největší sh*t co jsem mohl zakoupit. Nepřesnost měření není určitě co deklaruje výrobce. 2,5°C odchylka po sobě provedených měření není vůbec problém. A ano manuál i instruktážní videa jsem si pouštěl tak 10x. Je to dobrá frajeřinka, když přijde návštěva a spíše hračka pro děti. Aplikace funguje výborně jak s iOS tak i Android. Určitě si prosím kupte něco jiného, ušetříte si nervy.

Dobrý den, po připojení k app, po stisknutí neměří teplotu, ale stále display vyzývá k připojení - to go…Děkuji

Dobry den. Kdyz mam iphone lze teplomner propojit s aplikaci zdravi?? Ze by se udaje o teplote schromazdovali tam ?? Dekuji

Kde najdu aplikaci Nokia Thermo

Dobrý den, je aplikace i v ČESKÉM JAZYCE?

Dobrý den, v odpovědi na předchozí dotaz zmiňujete, že součástí balení je český návod. Já jej v balení nemám. Jak to tedy je (dle české legislativy by tam opravdu měl být)?

Diskusia a poradňa k Withings Thermo
Príslušenstvo pre Withings Thermo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Withings Thermo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Withings Thermo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Withings Thermo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Withings Thermo.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií