Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

WMF 24-dílná sada příborů PHILADELPHIA

Zobraziť katalóg
WMF 24-dílná sada příborů PHILADELPHIA
4,0 1 hodnotení
Súprava príborov - vyrobené z leštenej nerezovej ocele 18/10 Cromargan®, sada obsahuje: 6x polievková lyžica, 6x jedálenská vidlička, 6x jedálenský nôž, 6x čajová/kávová lyžička - 2,66 €/ks
Kód:  MOBA003 Produktové číslo:  1166006043 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WMF 24-dílná sada příborů PHILADELPHIA Predaj skončil

WMF 24-dílná sada příborů PHILADELPHIA

24-dielna sada kvalitných príborov WMF PHILADELPHIA, ktoré sú vyrobené z leštenej nerezovej ocele 18/10 Cromargan®. Tento materiál je svetovou novinkou WMF, ktorého hlavnou prednosťou je vysoká odolnosť proti poškriabaniu a zabezpečenie stálosti vzhľadu. Príbory tak majú vždy dokonale lesklý povrch aj po dlhých rokoch. V sade nájdete 6 polievkových lyžíc, 6 jedálenských vidličiek, 6 jedálenských nožov a 6 čajových/kávových lyžičiek.

Kľúčové vlastnosti sady príborov WMF PHILADELPHIA

  • 24-dielna sada príborov z kvalitnej nerezovej ocele
  • Obsahuje po 6 kusoch lyžíc, vidličiek, nožov a lyžičiek
  • Príbory sú odolné proti poškriabaniu
  • Elegantný nadčasový dizajn
  • Kvalitná nerezová oceľ
  • Vhodné do umývačky riadu
 

Parametre a špecifikácia

Typ
Súprava príborov Hotovo!

Typ

Typ
Súprava príborov Hotovo!

Nemecká značka WMF je zavedenou globálnou prémiovou značkou na trhu, s viac ako 160-ročnou tradíciou. Spoločnosť má medzinárodné zastúpenie a patrí medzi špičku výrobcov, ktorí dbajú na vysokú kvalitu a precíznosť ich produktov. Udáva smer dizajnu a inováciám na trhu domáceho vybavenia. WMF ponúka gurmánom vysoko kvalitné, funkčné a perfektne spracované výrobky s nadčasovým dizajnom a ušľachtilou nehrdzavejúcou oceľou Cromargan®, jedným z mnohých patentov spoločnosti WMF. Malé elektrické spotrebiče WMF boli navrhnuté tak, aby vďaka jednotnému dizajnu boli ozdobou vašej kuchyne.

Poznámka:
» Všetky sady príborov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WMF 24-dílná sada příborů PHILADELPHIA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WMF 24-dílná sada příborů PHILADELPHIA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24-teiliges Besteckset PHILADELPHIA von WMF. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24-teiliges Besteckset PHILADELPHIA von WMF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WMF 24 db-os PHILADELPHIA étkészlet.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií