Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

WMF Príbory Bellano 30-dielne – matné

Zobraziť katalóg
WMF Príbory Bellano 30-dielne – matné
Súprava príborov – 6× lyžica, 6× vidlička, 6× nôž, 6× lyžička na kávu/čaj, 6× dezertná vidlička; nerezová oceľ Cromargan, vhodné do umývačky, matné - 2,13 €/ks
Kód:  WMFPR100 Produktové číslo:  1157919990 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WMF Príbory Bellano 30-dielne – matné Predaj skončil

WMF Príbory Bellano 30-dielne – matné

Súprava matných príborov Bellano od nemeckej značky WMF je absolútne jedinečná svojím dizajnom, ktorý v sebe kombinuje prvky japonskej a talianskej kultúry. Niet sa čo čudovať, keď ich vzhľad má na svedomí Makio Hasuike, japonský dizajnér s pôsobiskom v Miláne. Príbory z produktového radu Bellano sú charakteristické svojím vykrojením na rukovätiach a asymetrickým tvarom nožov, ktoré sú osadené kovanou čepeľou pre dlhotrvajúcu ostrosť. Celá súprava je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele Cromargan a nájdete v nej po šiestich kusoch vidličiek, nožov, lyžičiek na kávu a dezertných vidličiek. 

Kľúčové vlastnosti príborov WMF Bellano 30 ks

  • Jedinečný vzhľad od známeho úspešného dizajnéra
  • Dizajn príborov Bellano kombinuje japonské a talianske prvky
  • Kvalitná nehrdzavejúca oceľ Cromargan pre dlhú životnosť
  • Kovaná čepeľ pre dlhotrvajúcu ostrosť
  • Vhodné do umývačky riadu

Parametre a špecifikácia

Typ
Súprava príborov Hotovo!

Typ

Typ
Súprava príborov Hotovo!

Nemecká značka WMF je zavedenou globálnou prémiovou značkou na trhu, s viac ako 160-ročnou tradíciou. Spoločnosť má medzinárodné zastúpenie a patrí medzi špičku výrobcov, ktorí dbajú na vysokú kvalitu a precíznosť ich produktov. Udáva smer dizajnu a inováciám na trhu domáceho vybavenia. WMF ponúka gurmánom vysoko kvalitné, funkčné a perfektne spracované výrobky s nadčasovým dizajnom a ušľachtilou nehrdzavejúcou oceľou Cromargan®, jedným z mnohých patentov spoločnosti WMF. Malé elektrické spotrebiče WMF boli navrhnuté tak, aby vďaka jednotnému dizajnu boli ozdobou vašej kuchyne.

Poznámka:
» Všetky sady príborov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WMF Príbory Bellano 30-dielne – matné Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WMF Příbory BELLANO 30dílný - matné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Besteckset WMF Bellano 30 Stück - matt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Besteckset WMF Bellano 30 Stück - matt. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WMF evőeszközök Bellano 30 darabos- Matt.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií