AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

WMF Teplomer na steaky čierny Scala 68676030

Zobraziť katalóg
WMF Teplomer na steaky čierny Scala 68676030
– Teplomer Scala pre dokonalý steak, na použitie ale tiež aj pre iné druhy mäsa, jasné ilustrácie na displeji ukazujú ideálne teplotné rozsahy, iba ak mäso alebo hydina dosiahnu požadovanú teplotu jadra, môžete si byť istí, že všetky baktérie sú zabité, dĺžka teplomeru je 14cm, materiál: Cromargan nerezová oceľ 18/10, možno umývať v umývačke riadu, rozmerovo stabilný, hygienický, odolný voči kyselinám a nezničiteľný, vysoko kvalitný, tepelne odolné sklo až do 250°C
Kód:  WMFTS030 Produktové číslo:  608676030 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WMF Teplomer na steaky čierny Scala 68676030 Predaj skončil

WMF Teplomer na steaky čierny Scala 68676030

Teplomer na steaky WMF Scala 68676030 vám pomôže s dokonalou prípravou steakov aj iných druhov mäsa. Či už preferujete steak krvavý, stredne prepečený alebo precízne prepečený, vďaka teplomeru budete presne vedieť, kedy je hotový tak, ako ho máte najradšej. Ilustrácie na teplomere totiž ukazujú ideálne teplotné rozsahy pre daný spôsob prípravy. Vyrobený je zo špičkovej nerezovej ocele Cromargan, vďaka ktorej je nielen hygienický, ale aj odolný voči kyselinám a prakticky nezničiteľný. Tepelne rezistentné sklo pritom odoláva teplotám až do 250 °C. Vychutnajte si šťavnaté steaky a mäso presne tak, ako ich máte radi. Teplomer WMF Scala umožní ich skutočne dokonalú prípravu a jedinečný kulinársky zážitok.

Kľúčové vlastnosti teplomeru na steaky WMF Scala 68676030

  • Vysoko kvalitný teplomer na steaky a iné mäso
  • Vhodný na prípravu krvavých, stredne prepečených a prepečených steakov
  • Ilustrácie na teplomere ukazujú ideálne teplotné rozsahy
  • WMF Scala je vyrobený zo špičkovej nerezovej ocele Cromargan
  • Je hygienický, odolný voči kyselinám a nezničiteľný
  • Teplotne rezistentné sklo odoláva teplote do 250 °C
  • Farebné vyhotovenie: čierno-nerezové

Rozmery:
14 × 3 cm


Parametre a špecifikácia

Typ
Mechanický Hotovo!
Určenie
Na pečenie Hotovo!
Max. teplota
250 °C Hotovo!
Počet sond
1 ks Hotovo!
Dĺžka sondy
14 cm Hotovo!

Typ

Typ
Mechanický Hotovo!

Určenie

Určenie
Na pečenie Hotovo!

Vlastnosti

Max. teplota
250 °C Hotovo!
Počet sond
1 ks Hotovo!
Dĺžka sondy
14 cm Hotovo!

Nemecká značka WMF je zavedenou globálnou prémiovou značkou na trhu, s viac ako 160-ročnou tradíciou. Spoločnosť má medzinárodné zastúpenie a patrí medzi špičku výrobcov, ktorí dbajú na vysokú kvalitu a precíznosť ich produktov. Udáva smer dizajnu a inováciám na trhu domáceho vybavenia. WMF ponúka gurmánom vysoko kvalitné, funkčné a perfektne spracované výrobky s nadčasovým dizajnom a ušľachtilou nehrdzavejúcou oceľou Cromargan®, jedným z mnohých patentov spoločnosti WMF. Malé elektrické spotrebiče WMF boli navrhnuté tak, aby vďaka jednotnému dizajnu boli ozdobou vašej kuchyne.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WMF Teplomer na steaky čierny Scala 68676030 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WMF Teploměr na steaky černý Scala 68676030. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WMF Black Scale Thermometer 68676030. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WMF Black Scale Thermometer 68676030. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WMF Steak hőmérő fekete Scala 68676030.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií