AD homeoffice Aplikace

Wodaplug EOC1121L - Master

Zobraziť katalóg
Wodaplug EOC1121L - Master
Adaptér – pre prenos dát po koaxiálnom kábli, až 700Mbps, 2x GLAN, 2x konektor F (TV in + TV out), max. 256 klient (Slave) jednotiek, WEB management
Kód:  PW200a Produktové číslo:  EOC1121L

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wodaplug EOC1121L - Master Predaj skončil

Wodaplug EOC1121L - Master

Jednoduché zariadenie pre pripojenie budovy k internetu po spoločnom koaxiálnom rozvode. Využite existujúcich koaxiálnych rozvodov pre distribúciu rýchleho ethernetového pripojenia po celom areáli – domácim i komerčným, ako sú kancelárie, hotely, továrne a mnohé iné. Jediné koaxiálne vedenie stačí pre súčasný prenos TV (satelitné aj káblové) spolu s dátovým signálom. Výhodou je teda samozrejme ušetrenie nákladov za novú kabeláž, veľký dosah medzi zariadeniami (700-1500 m), takisto veľká rýchlosť (až 600 Mbps, na MAC vrstve 300 Mbps) a v neposlednom rade spoľahlivosť káblov v podobe odolnosti voči rušeniu.

Kľúčové vlastnosti

  • Využitie existujúce koaxiálne kabeláže pre dátové prenosy
  • Kabeláž má vysokú odolnosť proti rušeniu
  • Možno spojiť aj vzdialené miesta
  • Rýchlosť vhodná aj pre prenos videa, hlasu, dát ...
  • Jednotka Master

Jednoduché zriadenie

V tejto koaxiálnej sieti je nutná riadiaca (tzv. Master) jednotka, cez ktorú prebieha web management, a podriadené jednotky (Slave) bez vlastnej IP adresy. Master jednotku pripojíte na switch či router, a tá sprístupní dáta všetkým Slave jednotkám. Jeden Master obslúži až 256 Slave jednotiek (128 vzájomne na jedinom koaxiálnom vedení) v sieťovej štruktúre hviezdy alebo stromu. Master zabezpečuje vysielanie dát siete Ethernet cez koaxiálne rozvody, takže sa k nim nikto nepovolaný nedostane.

Parametre a špecifikácia

Typ
Desktop Hotovo!
RJ-45
2 ks Hotovo!
10/100/1000Base-T
2 Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Desktop Hotovo!

Porty

RJ-45
2 ks Hotovo!
10/100/1000Base-T
2 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wodaplug EOC1121L - Master Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wodaplug EOC1121L - Master. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HomePlug EOC1121L - Master.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií