Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Galaxy A55 | A35 5G

WowME Kids Smile yellow

Zobraziť katalóg
WowME Kids Smile yellow
3,7 6 hodnotení
Smart hodinky – detské,, TFT displej, GPS, telefonovanie s vloženou SIM kartou, monitoring spánku, krokomer, režim spánku/nerušiť a hry, vodotesnosť IP54, max. výdrž batérie 96 h, opustenie bezpečnej zóny a SOS tlačidlo, materiál puzdra plast
Kód:  wowmKSe Produktové číslo:  D26 yellow

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WowME Kids Smile yellow


Detské smart hodinky WowME Kids Smile

Detské smart hodinky WowME Kids Smile vám umožnia zostať v kontakte s vašimi deťmi. Tieto praktické hodinky uľahčia život dieťaťu aj rodičom. Moderná technológia umožňuje hodinkám WowME Kids Smile uskutočňovať obojsmerné hovory rovnako ako klasický telefón. Môžete prijímať hlasové správy od svojich detí a vďaka zabudovanému systému GPS budete vždy vedieť, kde sa vaše dieťa nachádza. Smart hodinky pre deti WowME budú sedieť na zápästí pohodlne vďaka ľahkému plastu.

1,44"

Veľký dotykový displej

72 hodín

Výdrž batérie

42 g

Nízka hmotnosť hodiniek

Detské smart hodinky WowME Kids Smile

Smart hodinky pre deti WowME Kids Smile zabezpečujú spojenie s vaším dieťaťom

Komunikácia s hodinkami prebieha prostredníctvom zabudovanej karty SIM cez mobilnú sieť. Na smart hodinky pre deti môžete telefonovať ako na bežný telefón alebo posielať hlasové správy. Inteligentné hodinky pre deti používajú na sledovanie polohy dieťaťa údaje GPS alebo mobilnej siete.

Detské smart hodinky WowME Kids Smile

Spoľahlivo zaistia bezpečnosť v škole a u kamarátov

V prípade nebezpečenstva môže dieťa podržaním tlačidla aktivovať SOS signál, ktorý spustí hovor, odošle SMS a upozornenie v aplikácii WowME Tracker. Stav dieťaťa môžete skontrolovať telefonicky, overením polohy alebo aktiváciou kamery na diaľku. Môžete tiež sledovať polohu a históriu pohybu dieťaťa počas dňa. Ak nechcete, aby boli vaše deti v škole rušené, aplikácia WowME Tracker umožňuje jednoducho nastaviť časy pokoja.

Detské smart hodinky WowME Kids Smile

Detské smart hodinky – majte súkromie a bezpečnosť dieťaťa pod kontrolou

Okrem sledovania polohy priamo v aplikácii WowME tracker vás hodinky môžu upozorniť aj na opustenie bezpečnej zóny (tzv. geo-fence), ktorú môžete nastaviť napríklad pre školskú budovu alebo návštevu babičky. Medzi ďalšie bezpečnostné funkcie patrí ochrana pred neželanými hovormi a SMS. Detské smart hodinky majú funkciu, ktorá obmedzuje možnosť prijímať hovory a uskutočňovať hovory len na čísla uvedené v zozname kontaktov.

Detské smart hodinky WowME Kids Smile yellow

Smart hodinky pre deti WowME Kids Smile žlté a ich kľúčové vlastnosti

  • Vložená karta SIM umožňuje komunikáciu ako s bežným telefónom
  • GPS vám vždy oznámi polohu vášho dieťaťa
  • Výdrž batérie až 72 hodín
  • Ovládanie v slovenskom jazyku
  • Tiché režimy možno nastaviť na čas výučby
  • Hodinky majú tlačidlo SOS a funkciu baterky
  • Deti si užijú integrovanú matematickú hru
  • Plná funkčnosť aplikácie WowME Tracker v slovenčine
Aplikácia WowME Tracker

Aplikácia WowME Tracker

Všetky produkty WowME pre starostlivosť o seniorov a deti používajú aplikáciu WowME Tracker, ktorá je k dispozícii v slovenčine. Pomocou aplikácie môžete na diaľku používať všetky funkcie hodiniek, ako napríklad sledovanie polohy alebo možnosť meniť nastavenia zariadenia v reálnom čase. Aplikáciu môžu používať viacerí členovia rodiny a môžete k nej pripojiť aj viacero produktov WowME.


Parametre a špecifikácia

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
96 h (4 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!
Uhlopriečka displeja
1,44" Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
40 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Žltá Hotovo!
Vodotesnosť
IP54 Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
42 g Hotovo!

Funkcie

Funkcia merania športu
Krokomer, Výpočet kalórií Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku, Pripomenutie pohybu Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Žltá Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Nie Hotovo!
Min. obvod zápästia
14 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
20 cm Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
96 h (4 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
48 h (2 d) Hotovo!
Interné úložisko
Nie Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den může dítě s hodinkami do bazénu ?

Dobry den, dakujem za odstranenie chyby v aplikacii, registracia sa podarila, opat je to funkcne. Chcem sa opytat ci existuje navod/SMS text pre nastavenie urcovania polohy pre operatora Orange. Mam v hodinkach SIM orange a poloha je uplne mimo (cca 2km odchylka). Dakujem.

Dobry den, po prvotnom otvoreni aplikacie je vyzadovana registracia uzivatela. Vyplnim vsetky udaje + captcha kod ale aplikacia po kliknuti na "REGISTROVAT" nereauguje. Skusane z viacerych telefonov, aplikacia odinstalovana a po restarte novo nainstalovana no vysledok je rovnaky - nereaguje a neda sa registrovat. Hodinky tak nemozem nastavit a pouzivat. Prosim o radu.

Dobrý den, bohužel se mi nedaří přihlásit do aplikace a tím nastavit hodinky. Neustale mi to hlásí bud špatne heslo nebo mnoho pokusu a mám zkusit za x hodin (heslo mám opravdu správně. Prihlasovala jsem se poprvé. Děkuju za pomoc

Dobrý den, v hodinkách mám vloženu SIM od O2, která je bez pinu, je na tarif, má povolená mobilní data. Hodinky jsou nabité, je na nich vidět signál, jde na ně zavolat, ale pokud chci z WowMe tracker na ně uložit telefonní kontakt, píše to device offline or coverage unavailable. Podle manuálu jsem zjistil, že APN je ok. Na poslání sms s resetem hodinky nereagovaly. Zkoušel jsem 2x. Zkusil jsem vypnout zapnout ručně, pořád stejný výsledek. Odeslal jsem další textovku abych zjistil GPRS a tento řádek se v odpovědi vůbec nevyskytuje. Jinak GPS má hodnotu "NO", takže nevím ani jak by to bylo se sledováním polohy. Poradíte?

Diskusia a poradňa k WowME Kids Smile yellow
Príslušenstvo pre WowME Kids Smile yellow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WowME Kids Smile yellow. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WowME Kids Smile sárga.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií