Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

WOWME U300Q

Zobraziť katalóg
WOWME U300Q
2,0 3 hodnotení
Kamera do auta – rozlíšenie 4K (4096×2160), 3 " LCD, uhol záberu 156°, microSD, detekcia nárazu, parkovací režim
Kód:  WOW190a2 Produktové číslo:  U300Q

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WOWME U300Q

Slušne vybavená

kamera do auta

Celkom iste sa dennodenne na cestách autom stretávate
s nebezpečnými situáciami. Počty dopravných nehôd neustále pribúdajú a niekedy je zložité preukázať, ako sa nehoda udiala. Preto by aj vaše vozidlo malo byť vybavené kamerou, ktorá zaznamená prípadnú nehodu a všetko, čo sa počas cesty prihodí. Kamera do auta WOWME U300Q je vybavená senzorom Sony IMX335 a dokáže zaznamenať video v rozlíšení 4K - všetky detaily tak budú jasné a ľahko identifikovateľné napr. registračné značky.

WOWME U300Q

ROZLÍŠENIE VIDEA

4K

FORMÁT ZÁZNAMU

H.265, MP4

PAMÄŤOVÁ KARTA

microSD (class 10, max. 128 GB)

WOWME U300Q

Objektív, ktorému nič neunikne

Obrazovému senzoru zdatne sekunduje výkonný čipset Allwinner V536. Táto kamera do auta sa ďalej chváli objektívom s uhlom záberu 156°, vďaka čomu sa bez problémov do záberu zmestí všetko, čo sa pred vozidlom stane.

4K kamere nechýba ani G-senzor

Kamera do auta WOWME U300Q je tiež vybavená G-senzorom, ktorý sa postará o ochranu dát pri náraze. Po nehode sa tak nemôže stať, že by boli záznamy prepísané a vy by ste tak prišli o dôležité dôkazy.

WOWME U300Q
WOWME U300Q

Kľúčové vlastnosti
kamery WOWME U300Q

  • Záznam videa v rozlíšení 4K
  • Kamera WOWME U300Q je vybavená G-senzorom
  • Zorný uhol 156°
  • Detekcia pohybu
  • Slot pre pamäťovú kartu microSD max. 128 GB
  • 3" IPS displej
  • Obrazový snímač SONY IMX335
  • Ideálne pre 12 aj 24 V vozy
  • Podpora technológie WDR - kompenzácia protisvetla

Kamera WOWME U300Q je vybavená
detekciou pohybu

Vo výbave kamery nájdete aj funkciu detekcie pohybu, čo znamená, že kamera začne automaticky nahrávať pri zaznamenaní pohybu pred objektívom napr. počas parkovania. Záznamy sa potom ukladajú na pamäťovú kartu microSD s maximálnou kapacitou 128 GB.

WOWME U300Q

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
240 mAh Hotovo!
Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Výdrž batérie
0,5 h Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa
4K (4096×2160) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Výdrž batérie
0,5 h Hotovo!
Kapacita batérie
240 mAh Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kamerku jsem na zkoušku koupil za 1090Kč a v úvodu napíšu odpovědi na otázky které mi nebyly zodpovězeny: Umí kamerka natáčet ve fyzickém rozlišení čipu: (IMX 335 má rozišení 2596 x 1944, není 16:9 jako standartní čipy pro videokamery) Ne, neumí to. Jaké neinterpolované (nedopočítané) rozlišení umí? : Full HD 1080p Je to skutečně 4K kamerka? Ne IMX 335 není 4K snímač, kromě FHD vše interpolované. Natáčí i po odpojení napájení? (např. škody na vozidle) Ne, po pár vteřinách se vypne. Ostří na blízko? Ne, nezaostří na blízko Zkresluje soudkově objektiv? Ano a hodně, korekce tam asi není. Pořizuje kamera fotografie? Ne, neumí to

První kamerka po půl dni testování žačla zamrzat a restartovat se a nenatočila už nic. Další kus zatím funguje, video trpí velmi vysokým šumem, soudkovitým zkreslením, není schopná ostřit na blízko. Je to jasná čína, být trochu lepší sowtware, mohla nahrávat sice v nestandartním formátu 4:3 asi i celkem solidní 5Mpix video, tak jak je tento čip obvykle využíván v bezpečnostních kamerkách. Takhle buď máte kameru která neznámým způsobem dopočítá do 4K a vytváří obrovská ale nekvalitní videa nebo obyčejnou full hd kamerku

bude ke stažení nový software?

Po naplnění kapacity karty kamera sice dál "nahravá", ale záznam není uložen (nečitelné položky o velikosti 0 B). Po zaplnění kapacity při začátku nové smyčky kamera zahraje, rozsvítí displej a vypíše hlášku: něco jako, že do kamery není vložena simkarta (opravdu píše SIM). Formátoval jsem kartu přímo v kameře (FAT32).

Dobrý den. Kamera mi vyhovuje, ale problém je, že po naplnění kapacity karty 32 GB kamera sice dál "nahravá", ale záznam není uložen (nečitelné položky o velikosti 0 B). Nepomáhá ani formát SDHC v kameře. Můžete mi poradit, jakou SD kartu osadit, aby se nejstarší záznamy automaticky přehrávaly?

Prošel jsem velmi strohý manuál a XY krát nastavil kameru na všechny možné způsoby, ale nikdy mi nenahravá dle mého zvoleného nastavení videa do smyčky po 3 min. Vždy se po 15 sec. video zastaví a začne nahrávat zvonu. Často se mi stává, že ma cesta není nahraná celá, ale jen části cesty nebo vůbec nic.

Diskusia a poradňa k WOWME U300Q
Príslušenstvo pre WOWME U300Q Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WowME U300Q. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WowME U300Q. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WowME U300Q. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WOWME U300Q.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií