AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Wüsthof SILVERPOINT Súprava

Zobraziť katalóg
Wüsthof SILVERPOINT Súprava
– 2ks, čínsky kuchársky nôž, dvojitý nástroj na ostrenie
Kód:  WUST005 Produktové číslo:  9811

Wüsthof SILVERPOINT Súprava

Ponúkame vám jedinečnú limitovanú súpravu Silverpoint z dielne nemeckých nožiarov Wüsthof, ktorých výrobky oceňujú najslávnejší kuchári na svete. Súprava obsahuje čínsky kuchársky nôž a dvojstupňový ostrič. Svojím vzhľadom sa hodí do každej modernej kuchyne profesionálneho kuchára alebo aj milovníka kuchárskeho umenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Mimoriadna ostrosť
  • Nehrdzavejúca oceľ
  • Kvalitný materiál
  • Perfektné vyváženie

Čínsky kuchársky nôž Silverpoint

Čepeľ noža je vyrobená z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s dĺžkou 18 cm, má leštené ostrie s mimoriadnou ostrosťou. Ide o nekovaný nôž s perfektným vyvážením. Kov dosahuje až do polovice syntetickej rukoväte, ktorá je veľmi dobre prepracovaná a manipulácia s nožom je tak pohodlná a bezpečná. Čínsky nôž sa so svojím tvarom podobá skôr sekáčiku, ale na sekanie či rezanie kostí vhodný rozhodne nie je, je totiž špeciálne navrhnutý na krájanie potravín na veľmi tenké plátky a rezančeky.

Dvojstupňový ostrič

Brúska je vyrobená z veľmi odolného a kvalitného plastu s mäkkou rukoväťou. Manipulácia s ňou je bezpečná a veľmi jednoduchá, stačí len niekoľko jednoduchých ťahov a nôž je opäť perfektne ostrý. Prvý stupeň ostriča je určený na hrubé brúsenie, ktoré bez problémou zaostrí tupé hrany. Druhý stupeň je vhodný na jemné a pravidelné brúsenie, tento stupeň je možné použiť aj na vrúbkované a zúbkované ostrie. Brúska sa čistí iba otrením vlhkou handričkou alebo jemnou kefkou a následným utretím do sucha. Neoplachuje sa pod tečúcou vodou.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov v súprave
2 ks Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov v súprave
2 ks Hotovo!
Poznámka:
» Všetky súpravy nožov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wüsthof SILVERPOINT Súprava Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WÜSTHOF SILVERPOINT Sada. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wüsthof SILVERPOINT Sada. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wüsthof SILVERPOINT Sada. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wüsthof SILVERPOINT szett.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií