AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

XAVAX Adaptér pre indukčné varné dosky 19 cm

Zobraziť katalóg
XAVAX Adaptér pre indukčné varné dosky 19 cm
3,0 1 hodnotení
Adaptér na indukciu – adaptér umožní použitie nemagnetického (neindukčného) riadu na indukčných varných doskách, dlhá izolovaná rukoväť, priemer 19cm, materiál kov
Kód:  XAVAP241 Produktové číslo:  111397

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XAVAX Adaptér pre indukčné varné dosky 19 cm Predaj skončil

XAVAX Adaptér pre indukčné varné dosky 19 cm

Indukčné dosky patria v dnešnej dobe medzi najviac obľúbené kuchynské zariadenia na prípravu každodenných pokrmov. Ich menšia nevýhoda je však to, že sa na nich musia používať špeciálne nádoby na to určené a riad z nerezovej ocele, skla alebo keramiky je na indukciu nepoužiteľný. Spoločnosť Xavax však tento problém odstránila a prináša na trh jednoduchý, ale veľmi efektívny adaptér. Ide o kovovú guľatú doštičku s priemerom 19 cm, ktorá sa pri položení na varnú dosku rozohreje. Na ňu potom môžete umiestniť akýkoľvek nemagnetický riad zo skla, keramiky, atď. Pre jednoduchú a bezpečnú manipuláciu je adaptér Xavax vybavený dlhou izolovanou rukoväťou.

Kľúčové vlastnosti adaptéra Xavax

  • Praktický adaptér pre indukčné dosky Xavax
  • Vhodný pre používanie nemagnetického riadu na indukčných doskách
  • Dlhá izolovaná rukoväť
  • Priemer 19 cm
  • Vhodné pre nádoby vyrobené z hliníka, nerezovej ocele, skla, medi a keramiky

Informácie pre používateľov:
Doštička sa sama o sebe ohreje na vysokú teplotu a je veľmi horúca! Po ukončení varenia nenechávajte doštičku na indukčnej doske!


Poznámka:
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vidím u tohoto produktu vysokou reklamovatelnost. Co je u něj problematické? Rozpálí se velmi rychle rukojeť? Jsou s tímto obecně problémy?

Diskusia a poradňa k XAVAX Adaptér pre indukčné varné dosky 19 cm
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XAVAX Adaptér pro indukční varné desky 19cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XAVAX Adapter für Induktionskochfelder 19cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XAVAX Adapter für Induktionskochfelder 19cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XAVAX adapter indukciós főzőlapokhoz 19 cm.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií