AlzaBoxy Q1 MPLA318265

XAVAX silikónová pod žehličku - modrá

Zobraziť katalóg
XAVAX silikónová pod žehličku - modrá
4,4 7 hodnotení
Podložka – pre bezpečné krátkodobé odloženie horúcej žehličky na žehliacu dosku, s protišmykovými výčnelkami, ľahké čistenie
Kód:  EAN3145m Produktové číslo:  111355 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XAVAX silikónová pod žehličku - modrá Predaj skončil

XAVAX silikónová pod žehličku - modrá

 

Silikónová podložka Xavax bude vašim vynikajúcim pomocníkom pri žehlení. Je vyrobená z veľmi kvalitného materiálu a slúži na krátkodobé odloženie horúcej žehličky na žehliacu dosku. Ochránite tak povrch pred rôznymi škrabancami a spálenými miestami. Znesie teplotu až 250 °C a je vybavená špeciálnymi protišmykovými výčnelkami. Čistenie je možné pod tečúcou vodou alebo aj v umývačke. Má dva otvory na zavesenie, takže vám ušetrí aj miesto. 

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XAVAX Silikónová podložka pod žehličku - modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xavax Silikon-Bügelunterlage - blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xavax Silikon-Bügelunterlage - blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xavax szilikon vasaló alátét - kék.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií