Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xbox One Chat slúchadlá

Zobraziť katalóg
Xbox One Chat slúchadlá
4,2 25 hodnotení
Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, na hlavu, na uši, polouzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, pre Xbox ONE, herný režim, s ovládaním hlasitosti
Kód:  MXO012 Produktové číslo:  S5V-00015 Stránky výrobcu

Xbox One Chat slúchadlá

Slúchadlá pre hráčov online hier sú špecifickým artiklom. U väčšiny onlinovek je totiž kladený silný dôraz na komunikáciu medzi hráčmi. Ten najlepší spôsob, ako prekonzultovať s tímom víťaznú stratégiu a dávať ostatným hráčom pokyny, je prostredníctvom súpravy Xbox One Chat. Slúchadlá zaisťujú dokonalo vybrúsený zvuk. Spokojní budú aj tí najvášnivejší hráči- konštrukcia headsetu zaručuje pohodlie aj pri niekoľkohodinovom hraní. Aj pri extrémne vypätých okamihoch hry môžete ľahko ovládať hlasitosť, a to bez nutnosti spúšťať z ruky joystick. Hliníková konštrukcia navyše zaisťuje vysokú odolnosť. 

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Xbox One Chat

  • Ľahká a pohodlná súprava
  • Krištáľovočistá digitálna kvalita zvuku
  • Presný mikrofón
  • Intuitívne a jednoduché ovládanie hlasitosti
  • Zamerané na milovníkov počítačových hier
  • Materiál: Hliník

Správna voľba pre všetkých hráčov

Pri hraní hier nie je nič otravnejšie ako rušivé elementy pochádzajúce z vášho okolia. Nežiaduce zvuky v okolí môžu rozptýliť pozornosť aj toho najlepšieho hráča. Tomu sa však môžete vyhnúť práve touto s Xbox One Chat súpravou. Ich konštrukcia zaisťuje dokonalé zakrytie ušných lalokov, aby bol stlmený všetok hluk z vášho okolia, ale zároveň dbá na to, aby uši stále mohli ,,dýchať". 

Na prvom mieste komunikácia

Vymieňajte si dojmy, názory, sťažnosti alebo pokyny s kýmkoľvek z vášho tímu alebo s protihráčom. Komunikácia v hre nebola nikdy jednoduchšia. Vďaka skvelému mikrofónu bude zreteľne počuť každé vaše slovo. Kvalitná konštrukcia slúchadiel umožňuje, aby sedeli na ušiach po celé hodiny. Sú pohodlné a mimoriadne odolné. XBox One sú zárukou skutočného zážitku z herného dobrodružstva a zárukou fantastickej zábavy.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Polouzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Polouzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Nie Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Herný režim, S ovládaním hlasitosti Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
270 g Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli sluchátka půjdou i na Xbox one s?

jaká je délka přívodního kabelu ke sluchátkům?

dá se velikost sluchátek nastavovat na menší a větší...

Dobrý den, v popisku máte 3,5mm Jack konektor, na obrázcích je nějaký USB tentononc ovladač. Do něj je 3,5 mm jack zasunutý? A lze sluchátka použít i jen s 3,5mm ajck konektorem např jako headset pro mobilní telefon?

Dobrý den, lze se sluchátky jen chatovat se spoluhráči nebo je slyšet i zvuk hry? Díky za odpověď.

Ide s tými slúchadlami chatovať aj cez online hry?

Dobrý den mám dotaz chci se zeptat dá se na Xbox připojit normální sluchátka s mikrofonem nebo musim mít xboxovi sluchátka

Dobrý den chci se zeptat když nemám kinect na xbox one ale mám sluchátka domluvím se s protihráči online?

jaké to má připojeni k ovládači v popisu je 3,5 jack ale na fotce je to mini usb . děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Xbox One Chat slúchadlá
Príslušenstvo pre Xbox One Chat slúchadlá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Chat sluchátka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One Chat-Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One Chat-Headset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One Chat fejhallgató.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií