AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

XD Design Berlin čierny

Zobraziť katalóg
XD Design Berlin čierny
Batoh na notebook – zo 100% recyklovateľného materiálu, tri vrecká na prednej strane, dve na boku, hlavná priehradka na notebook, rozmery 10×29×47cm
Kód:  PFDE12a Produktové číslo:  P705.401 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XD Design Berlin čierny

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Praktický batoh na notebook XD Design Berlin je zárukou dokonalej rovnováhy medzi ľahkosťou a bezpečnosťou. Aj napriek mimoriadne ľahkému vyhotoveniu poskytuje batoh maximálne bezpečie pre váš notebook. Okrem hlavnej polstrovanej priehradky na notebook budete mať k dispozícii aj tri skryté vrecká na prednej strane a dve na boku batohu.

Ramenné popruhy sú prispôsobiteľné a vďaka nízkej hmotnosti sa batoh pohodlne nosí. Chrbát je priedušný a aj pri dlhšom nosení zostane vaše tričko suché. Extravagantné vyhotovenie je unikátnou kombináciou dvoch 100% recyklovaných materiálov (RPET) a premyslenej funkčnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlové vyhotovenie
  • Priehradka na notebook
  • Polstrovaný chrbát
  • Niekoľko skrytých vreciek
  • Rozmery: 10 × 29 × 47 cm

Parametre a špecifikácia

Hĺbka
10 cm Hotovo!
Šírka
29 cm Hotovo!
Výška
47 cm Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
10 cm Hotovo!
Šírka
29 cm Hotovo!
Výška
47 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre XD Design Berlin čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design Berlin černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XD Design Berlin Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XD Design Berlin Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XD Design Berlin fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií