AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

XD Design Cestovný obal do kufra alebo batoha

Zobraziť katalóg
XD Design Cestovný obal do kufra alebo batoha
Príslušenstvo – obal na úsporné zabalenie oblečenia a iných potrebných vecí, vhodný na cestovanie, možnosť stlačenia do hĺbky 4cm, sieťové vrecká, vyrobený z polyesteru, zapínanie na zips
Kód:  PFDE08e Produktové číslo:  P705.202 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XD Design Cestovný obal do kufra alebo batoha Predaj skončil

XD Design Cestovný obal do kufra alebo batoha

Neustály problém s balením vecí na cesty vyrieši XD Design Cestovný obal, ktorý vám pomôže ľahko, rýchlo a úsporne zabaliť oblečenie a potrebné veci. Obal je možné ľahko stlačiť do hĺbky 4 centimetrov, pri roztvorení dosahuje hĺbku 14 centimetrov. Vnútri nájdete sieťované vrecká pre najrôznejšie príslušenstvo, bez ktorého sa nezaobídete. Ľahko si tak zorganizujete svoj kufor. Cestovný obal XD Design je ideálny napríklad pre batoh XD Design Bobby Urban.

Kľúčové vlastnosti cestovného obalu XD Design

  • XD Design uľahčí a zorganizuje balenie na cesty
  • Obal dosahuje hĺbku najmenej 4 a najviac 14 centimetrov
  • Sieťové vrecká pomôžu zorganizovať váš priestor
  • Zapínanie funguje pomocou zipsov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design Cestovní obal do kufru nebo batohu . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XD Design Reisetasche für Koffer oder Rucksack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XD Design Reisetasche für Koffer oder Rucksack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XD Design Utazótok kofferbe vagy hátizsákba.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií