PET AD homeoffice

XD Design Fhab

Zobraziť katalóg
XD Design Fhab
Bluetooth reproduktor - 2x 3W reproduktor, Bluetooth V3.0 alebo kábel, ovládanie hlasitosti, vzdialenosť 10m, mikrofón pre prichádzajúce hovory, vstavaná Li-Ion batéria 2000mAh
Kód:  PFDE23c Produktové číslo:  P326.642 Stránky výrobcu

XD Design Fhab

Malý a napriek tomu výkonný prenosný reproduktor môžete so sebou nosiť neustále pri sebe, bez toho aby vám nejakým spôsobom prekážal v taške alebo kabelke. Nosí sa totiž úplne rovnako a presne tak aj vyzerá. Dokonale navrhnutý dizajn umožňuje umiestniť ho takmer kamkoľvek, kde je aspoň kúsok rovnej plochy. Pripojiť ho môžete k svojmu mobilnému telefónu alebo inému zariadeniu cez moderné bezdrôtové rozhranie Bluetooth. Používateľov určite poteší prítomnosť praktického držadla.

Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora XD Design Fhab

  • Dokonale čistý a jasný zvuk s výkonom 2× 3 W
  • Štýlové vyhotovenie
  • Výkonná vstavaná batéria (2 000 mAh)
  • Moderná technológia Bluetooth
  • Malé a kompaktné rozmery
  • Dodávané vrátane micro USB kábla

Moderné technológie a jedinečný dizajn s XD Design Fhab

Aj napriek svojim miniatúrnym rozmerom vás očarí skvelým zvukom s výkonom 2× 3 W. Ovládanie reproduktora je vyriešené pomocou tlačidiel, ktoré sa skrývajú pod látkou na prednej strane. Dlhá výdrž vstavanej Li-Ion batérie s kapacitou 2 000 mAh zabezpečuje až 8 hodín počúvania vašich obľúbených melódií. Doprajte si štýlový Bluetooth reproduktor, ktorý vďaka svojmu dizajnu nemá obdobu. Zaručene sa stanete stredom pozornosti.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre XD Design Fhab
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design Fhab. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XD Design Fhab. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XD Design Fhab. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XD FHAb.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií