Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

XD Design Jam 4 in 1 audio multitool - čierne

Zobraziť katalóg
XD Design Jam 4 in 1 audio multitool - čierne
4,5 4 hodnotení
Príslušenstvo – viacúčelová audio sada - stojan na mobilný telefón, slúchadlá, čistič displeja, drážka na kábel slúchadiel
Kód:  PFDE08b Produktové číslo:  P326.261 Stránky výrobcu
XD Design Jam 4 in 1 audio multitool - čierne Predaj skončil

XD Design Jam 4 in 1 audio multitool - čierne

Jam je viacúčelová vychytávka, ktorá sa vám vojde aj do toho najmenšieho vrecka. Pritom toho neponúka práve málo. Tento malý výtvor vám spríjemní každodenné cestovanie s telefónom alebo vreckovým prehrávačom. Vďaka minimálnej veľkosti môže byť stále s vami.

Malá drážka slúži ako stojan na prehrávanie videa, naviniete slúchadlá, vyčistíte displej, a implementovaná je aj rozdvojka pre slúchadlový konektor. Ak teda cestujete so spoločnosťou, nemusíte sa deliť o jedny slúchadlá dvaja. Každý si jednoducho pripojí svoje. Čo viac si na cesty priať?

Parametre a špecifikácie:

Rozmery:
1,8 × 2,2 × 8 cm

 

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design Jam 4 in 1 audio multitool - černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Jam 4 in 1 Audio Multitool XD Design - schwarz -. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jam 4 in 1 Audio Multitool XD Design - schwarz -. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XD Design Jam 4 in 1 audio multitool - fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií