Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

XD Design Loooqs Phone Flashlight

Zobraziť katalóg
XD Design Loooqs Phone Flashlight
1,7 3 hodnotení
Blesk – pre mobilné telefóny, tablety, kompatibilný s Android a iOS, až 300 fotiek na jedno nabitie
Kód:  PFDE03 Produktové číslo:  P301.871 Stránky výrobcu
XD Design Loooqs Phone Flashlight Predaj skončil

XD Design Loooqs Phone Flashlight

Dnešné smartfóny a tablety sú vybavené kvalitnými fotoaparátmi, ktoré dokážu konkurovať tým klasickým. Problémom sú fotky za horších svetelných podmienok, ktoré sa riešia pri klasických fotoaparátoch použitím blesku. Riešenie pre smartfóny je práve pred vami! Nenechajte si ujsť nezabudnuteľné chvíle s vašimi priateľmi či rodinou. LED blesk jednoducho zapojíte do mobilného zariadenia a on zabezpečí vysokú kvalitu vašich fotografií. Je kompatibilný so zariadeniami s operačným systémom Android a iOS. Batéria vydrží až na 300 fotiek a dobíja sa pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia. Výhodou je jednoduchá manipulácia a miniatúrne rozmery.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchá manipulácia
  • LED technológia
  • Smartfóny a tablety s operačným systémom Android a iOS
  • Výdrž batérie až 300 fotiek
  • Nabíjanie pomocou USB kábla
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design Loooqs Phone Flashlight. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XD Design Loooqs Phone Flashlight. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XD Design Loooqs Phone Flashlight. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XD Design Loooqs Phone Flashlight Mobiltelefon vaku.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií