AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

XDuoo MT-601

Zobraziť katalóg
XDuoo MT-601
1,0 1 hodnotení
Slúchadlový zosilňovač – lampový, zisk +15dB, výstupný výkon 200mW, frekvenčná odozva 10Hz – 60kHz, pre slúchadlá s impedanciou 16 – 600 ohmov, zosilnenie pomocou kombinácie elektrónky a tranzistora, elektrónka 6N11A, možno využiť ako predzosilňovač, linkový vstup aj výstup
Kód:  XDUOa09 Produktové číslo:  98185886847

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XDuoo MT-601

Príjemný a dokonale čistý zvuk slúchadlového zosilňovača xDuoo MT-601 je generovaný vďaka originálnej technológii – spojeniu elektrónkového a tranzistorového zosilnenia. Samostatné elektrónkové zosilňovače vytvárajú príjemný, ucelený zvuk v nižších frekvenciách zvuku. Transistorové zosilňovače majú výhody vysokej a presnej dynamiky vo vyšších frekvenciách. Kombináciou týchto dvoch zosilňovačov vznikol zvuk, ktorý zakrýva nevýhody a zvýrazňuje pozitíva oboch týchto typov.

Kľúčové vlastnosti slúchadlového zosilňovača xDuoo MT-601

  • Vysoko výkonný a vyvážený slúchadlový zosilňovač xDuoo MT-601
  • Kombinované elektrónkové a tranzistorové zosilnenie
  • Kvalitné elektrónky typu 6NJ11
  • Príjemný a dokonale čistý analógovo spracovaný zvuk
  • Ochrana proti prepätiu a prúdovým nárazom
  • Na pripojenie všetkých druhov profesionálnych audio zariadení

Univerzálny slúchadlový zosilňovač xDuoo MT-601 odolný proti rušeniu

Slúchadlový zosilňovač xDuoo MT-601 môže byť použitý ako predzosilňovač pre všetky druhy audio zariadenia a aktívnych reproduktorov. Zabudované relé stlmí obvody pri zapnutí zosilňovača, čím sa zabráni vzniku nežiaduceho šumu a zaistia sa ideálne podmienky na prevádzku elektrónok. xDuoo MT-601 má panel s textúrovaným pieskovaným povrchom a telo z tvrdej hliníkovej zliatiny účinne odolávajúce vonkajšiemu rušeniu.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude tento zesilovač stačit ke sluchátkům beyerdynamic DT 990 PRO 250 Ohm ?

Diskusia a poradňa k XDuoo MT-601
Príslušenstvo pre XDuoo MT-601 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si xDuoo MT-601. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XDuoo MT-601. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XDuoo MT-601. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XDuoo MT-601.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií