PET PET

XFX Radeon RX 460 2 GB Single Fan

Zobraziť katalóg
XFX Radeon RX 460 2 GB Single Fan
Grafická karta 2 GB GDDR5 (7 000 MHz), AMD Radeon Polaris 11 (1 220 MHz), PCIe x16, 128-bit, DVI-D, HDMI, DisplayPort
Kód:  XFX105a1 Produktové číslo:  RX-460P2SFG5

XFX Radeon RX 460 2 GB Single Fan

Vysoký herný výkon za solídnu cenu

Herná grafická karta XFX s čipom AMD Radeon RX 460 útočí na strednú triedu nielen svojím výkonom, ale aj maximálnou úspornosťou. Grafické jadro tejto hernej karty poháňa 896 stream procesorov, ktoré pracujú na frekvencii 1 220 MHz. GPU spoločne s 2 GB operačnej pamäte GDDR5 s frekvenciou 7 000 MHz zaistí dostatok výkonu na hranie najnovších titulov vo vysokom rozlíšení.


Nízka prevádzková teplota

Nová 14 nm FinFET technológia zaistí nízke teploty a stabilný výkon aj u tých najnáročnejších hier. 14 nm výrobný proces umožňuje na menší priestor umiestniť väčší počet tranzistorov, čo vedie nielen k nárastu výpočtového výkonu, ale aj k vysokej energetickej účinnosti.


Optimalizácia výkonu

Hardvérová technológia XFX True Clock kontroluje frekvenciu grafických procesorov a vždy zaistí optimálnu hodnotu výkonu s ohľadom na aktuálnu situáciu. Oproti softvérovému riešeniu je určenie kmitočtu presnejšie a zbytočne nezaťažuje systém.


Úplná plynulosť obrazu

Plynulé hranie bez sekania a trhania obrazu je snom každého gamera. S technológiou AMD FreeSync sa tento sen stáva skutočnosťou. Aj u najnáročnejších hier zaistí maximálne plynulý obraz bez artefaktov. Získajte 4K filmový zážitok s najvyšším výkonom bez ohľadu na frekvenciu snímok. FreeSync pracuje s rýchlosťou vašej hry s neuveriteľnou citlivosťou a plynulosťou.


Podpora API Vulkan

Vďaka podpore grafického API Vulkan môžu herní vývojári maximálne využívať potenciál grafickej karty priamym prístupom ku GPU. Aplikácie tak získavajú priamu kontrolu nad grafickou akceleráciou na maximalizáciu jej výkonu.


4. generácia architektúry GCN

Grafické jadro s GCN architektúrou prináša ohromujúce detaily a pohlcujúcu VR s mimoriadnym grafickým výkonom a nízkou spotrebou energie. 4. generácia grafického jadra disponuje asynchrónnymi shadery s vylepšenou geometriou, takže si môžete vychutnať výnimočne plynulé hranie aj u najnovších titulov s podporou DirectX 12 a API Vulkan.


Široká škála farieb

Premium HDR na kompatibilných displejoch významne rozširuje škálu farieb a kontrastného pomeru. Hry a filmy vďaka tejto technológii ponúkajú prekvapivo ostrý, farebný a živý obraz so zvýšeným kontrastom, ktorý vás úplne pohltí.


Virtuálna realita na dosah

S technológiou AMD LiquidVR s podporou HMD (náhlavných VR displejov) zažijete tú pravú virtuálnu realitu. Pre väčšiu autentickosť pri prechádzaní virtuálnym svetom je pridaná podpora HDR (High Dynamic range), ktorá zabezpečí, že renderované scény budú živšie s väčším kontrastom a plné verných farieb.

Parametre a špecifikácia

Šírka
178 mm Hotovo!
Výška
40 mm Hotovo!
Hĺbka
121 mm Hotovo!
Počet stream procesorov
896× Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!

Rozmery

Šírka
178 mm Hotovo!
Výška
40 mm Hotovo!
Hĺbka
121 mm Hotovo!

Čip

Počet stream procesorov
896× Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
128-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 220 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
7 000 MHz (7 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
3 Hotovo!

Technológia

Podpora zapojenia viacerých kariet
Dual CrossFireX Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

Prídavné napájanie
1× 6-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
450 W Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má táto karta prídavné napájanie? Na obrázkoch nie je vidno.

Dobrý deň zakúpil som si tento tovar ale od vyrobcu asus. Nainštaloval som si ovládač ale ked chcem niečo robiť napr.pozerať video tak o troch minutach obrazovka sa zotmeje a znova sa zapne a vipíše že Ovládač zobrazovacieho zariadenia prestal reagovať a obnovil sa. Pravidelne to robí o troch minutach. Skúsil som si aktualizovať ovladač, a vyskúšal som niekoľko starších ovládačov, ale napriektomu to nefunguje tak ako by to malo fungovať. Prosím o vašú pomoc.

Dobrý den, potřebuje tahle karta externí napájení i kdyby ano jaké? Předem Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k XFX Radeon RX 460 2 GB Single Fan
Príslušenstvo pre XFX Radeon RX 460 2 GB Single Fan
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XFX Radeon RX 460 2GB Single Fan. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XFX Radeon RX 460 2GB Single Fan. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XFX Radeon RX 460 2GB Single Fan. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XFX Radeon RX 460 2 GB Single Fan.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií