Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Xgimi MoGo Pro+

Zobraziť katalóg
Xgimi MoGo Pro+
3,2 8 hodnotení
Projektor DLP LED, Full HD, natívne rozlíšenie 1920×1080, 16:9, 3D, svietivosť 300 ANSI lm, Bluetooth, WiFi, reproduktory, Android
Kód:  XGI00m3 Produktové číslo:  MGP+

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xgimi MoGo Pro+

Mini projektor XGIMI Mogo Pro+ s Full HD rozlíšením

Mini projektor XGIMI Mogo Pro+ na prvý pohľad zaujme atraktívnym minimalistickým dizajnom a kompaktnými rozmermi. Vďaka vstavanej veľkokapacitnej batérii si môžete filmový zážitok dopriať naozaj kdekoľvek. Okrem špičkovej obrazovej kvality s detailným Full HD rozlíšením projektor disponuje aj automatickou korekciou lichobežníkového skreslenia a kvalitným zvukovým výstupom, ktorý zaisťujú duálne 3 W reproduktory Harman/Kardon.

Prenosný projektor XGIMI Mogo Pro+ a jeho kľúčové vlasnotsti

  • Moderná DLP LED technológia
  • Full HD rozlíšenie (1920 × 1080 px)
  • Mini projektor XGIMI má najrýchlejší autofokus
  • Podpora 4K obsahu
  • Svietivosť 300 ANSI lm
  • Automatická dvojosá korekcia lichobežníkového skreslenia – ako vertikálna, tak horizontálna
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0 a Wi-Fi
  • Operačný systém Android TV 9.0
  • Funkcia Chromecast
  • Podpora Google Assistant
  • Skvelý reproduktor Harman/Kardon (2× 3 W)
  • XGIMI Mogo Pro+ má vstavanú batériu s kapacitou 12 400 mAh
  • Interné úložisko 16 GB
  • Integrovaný stojan
  • Diaľkové ovládanie

Vreckový projektor XGIMI Mogo Pro+ zaistí detailnú projekciu vo Full HD rozlíšení

Teraz už nemusíte robiť kompromisy pri rozhodovaní medzi vreckovým projektorom a vysokým rozlíšením. Prenosný projektor XGIMI Mogo Pro+ poskytne dokonale ostrý a jasný obraz v detailnom Full HD rozlíšení, ktorý je ako stvorený na sledovanie filmov a hranie hier vo vysokej kvalite.

Perfektne ostrý obraz z akéhokoľvek uhla

O jasný a ostrý obraz sa postará potiahnutá šošovka s vysokou priepustnosťou svetla, ktorá ponúka vynikajúcu svetelnosť 300 ANSI lúmenov. Nechýbajú ani pokročilé technológie na doostrenie a doladenie obrazu, ako je svižný autofocus alebo automatická korekcia lichobežníkového skreslenia projektora XGIMI, vďaka ktorej z bočnej projekcie vytvoríte dokonalý obdĺžnikový obraz v priebehu niekoľkých sekúnd.



XGIMI Mogo Pro+ so systémom Android TV

Operačný systém Android TV povýši Full HD mini projektor MoGo+ Pro na multimediálne zábavné centrum s intuitívnym ovládaním. Sťahujte obľúbené aplikácie zo služby Google Play, sledujte viac ako 700 000 filmov, seriálov a relácií z populárnych streamovacích služieb, alebo vytvorte z projektora hernú konzolu.

Podpora hlasového asistenta Google

Stlačením tlačidla Google Assistant na diaľkovom ovládači aktivujete intuitívne hlasové ovládanie, ktoré vám uľahčí množstvo každodenných úkonov. Vyhľadávajte obľúbený obsah, získajte informácie o počasí, klaďte otázky alebo pohodlne ovládajte zariadenie vo vašej inteligentnej domácnosti jednoduchými hlasovými príkazmi.

XGIMI Mogo Pro+ je vybavený duálnymi reproduktormi Harman/Kardon

Vychutnajte si fantastickú kvalitu zvuku vďaka integrovaným duálnym 3 W reproduktorom Harman/Kardon, ktoré poskytujú dokonale vyladený zvuk spoločnosťou Gold Ear Lab. Vreckový projektor Mogo Pro+ môžete využiť aj ako externý Bluetooth reproduktor alebo k nemu pripojiť zvukové zariadenia cez 3,5 mm audio jack.

Vstavaná technológia Chromecast

Technológia Chromecast sa postará o bezdrôtový prenos obrazu z mobilných zariadení so systémami Android, iOS, Mac alebo Windows. Užite si na premietacej ploche projektora XGIMI Mogo Pro+ vaše obľúbené aplikácie, videá a hry vo vysokom rozlíšení a nenechajte sa obmedzovať obťažujúcimi káblami.

Prenosný projektor XGIMI Mogo Pro+ s univerzálnou konektivitou

Prenosný projektor XGIMI Mogo Pro+ je vybavený HDMI a USB konektormi pre pripojenie multimediálnych prehrávačov, herných konzol alebo externých diskov. S mobilným telefónom alebo tabletom projektor XGIMI komunikuje cez bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0.


Mini projektor XGIMI Mogo Pro+ ponúkne vysoký výkon a veľmi rýchly autofocus

O špičkový výkon projektora sa postará osemjadrový procesor Amlogic T950X2, výkonný grafický čip MALI-G31, 2 GB operačnej pamäte a interné úložisko s kapacitou 16 GB. Vysokokvalitný hardvér spĺňa všetky potreby pre svižný beh systému projektora XGIMI a plynulé prehrávanie videa alebo hranie videohier. Exkluzívny systém Auto Keystone zaistí veľmi rýchle automatické zaostrovanie. Mini projektor XGIMI Mogo Pro+ disponuje aj funkciou automatickej korekcie lichobežníkového skreslenia.

Mini dataprojektor XGIMI Mogo Pro+ s podporou 3D obsahu

S prenosným Full HD projektorom XGIMI Mogo Pro+ vykúzlite vysokokvalitnú projekciu s uhlopriečkou až 100“, vďaka ktorej premeníte vašu obývaciu izbu na kinosálu. Projektor XGIMI navyše disponuje 3D technológiou s aktívnou uzávierkou, ktorá vám poskytne maximálny zážitok zo sledovania filmov a hrania hier.

Dlhá životnosť LED zdroja svetla

Full HD projektor XGIMI MoGo Pro+ disponuje vysokoúčinným LED zdrojom svetla, vďaka ktorému budú vaše projekcie dokonale ostré a jasné po celý čas životnosti zdroja, ktorá je až 30 000 hodín pri štandardných projekciách, alebo 20 000 pri prehrávaní filmov.


Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
0,8 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
2,7 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
76,2 cm (30 ") Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
0,8 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
2,7 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
76,2 cm (30 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
255 cm (100,39 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
LED Hotovo!
Svietivosť
300 ANSI lm (240 ISO lm) Hotovo!
Životnosť
30 000 h (1 250 d) Hotovo!
Výkon lampy
65 W Hotovo!
Hlučnosť
30 dB Hotovo!

Pripojenie

HDMI
1 ks Hotovo!
VGA
0 ks Hotovo!
Ďalšie pripojenie
USB 2.0, Slúchadlový výstup, WiFi, Bluetooth Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
USB, WiFi, Bluetooth, Audio jack výstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl Hotovo!
Funkcie
3D Hotovo!
Výbava
OS Android, Reproduktory, Integrovaná batéria, Vnútorná pamäť, Diaľkové ovládanie, Bluetooth Hotovo!

Rozmery

Šírka
10,5 cm Hotovo!
Výška
14,6 cm Hotovo!
Hĺbka
9,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,9 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

ktore 3d okuliare podporuje ?

Dobry den! Da sa u Vas kupit tiez taska alebo nejaky case pre tento projektor?

Dobrý deň prajem. Má prosím projektor funkciu MEMC ? Ďakujem

Mal tu niekto problem s párovaním tohto zariadenie s ovládačom? Skúšal som to asi 100x, ale stále ostávam na obrazovke kde mi ukazuje, ako spárovať ovládač. Čo je ale zaujímave, že viem pomocou ovladača meniť hlasitosť a vypnúť zariadenie.

Dobrý den, koupil jsem projektor XGIMI MOGO PRO+ a balíček neobsahuje mamuál v českém jazyce. Kde se k němu dostanu? Děkuji Jiří Pospíšil

Dobrý den, lze tento model nebo modely Halo a MogoPro napájet z powerbanky? dokáže powerbanka dostatečně napájet projektor tak, aby mohl být plnohodnotně používá? Děkuji

Dobrý den, pořád jsou Mogo a Halo projektory hlučné při zapojeném napájení ze sítě o hodně více než při napájení z baterky ? Chci si znovu pořídit projektor v této kategorii a zajímalo by mne, jestli již XGIMI ten problém vyřešili případnou aktualizaci.

Koupil jsem si projektor Xgimi mogo a chci vědět, jestli je kompatibilní s kabelem Extension Cable Vention USB to DC 3.5 mm Charging Cable, který mám. Bude nabíjení fungovat a nepoškodí to projektor? děkuji vám

Dobrý den, zakoupil jsem tento projektor. Vše funguje, ale při stažení aplikace netflix v google store, přes který je potřeba veškeré aplikace pro tuto promítačku stáhnout, se zobrazí ''Tato verze aplikace Netflix není kompatibilní s vaším zařízením (-13)'' Dokážete mi prosím poradit jak Netflix na promítačce zprovoznit? Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, jaký je prosím rozdíl mezi normalni verzi a verzi + ? Nevím jaký si pořídit a nemohu najít rozdíl až na tu cenu . Děkuji

Diskusia a poradňa k Xgimi MoGo Pro+
Príslušenstvo pre Xgimi MoGo Pro+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XGIMI MoGo Pro+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XGIMI MoGo Pro+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XGIMI MoGo Pro+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XGIMI MoGo Pro+.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií