Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Xiaomi Amazfit Bip Lite Black

Zobraziť katalóg
Xiaomi Amazfit Bip Lite Black
4,4 40 hodnotení
Smart hodinky – unisex, hodnota vodotesnosti 30 m (3 ATM) s meraním tepu na zápästí, monitoring spánku, kompatibilné s iOS a Android, kapacita úložiska 8MB, gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: plast
Kód:  XI300i07c Produktové číslo:  473632

Xiaomi Amazfit Bip Lite Black

Ľahké smart hodinky Xiaomi s výdržou batérie až 45 dní

Ak hľadáte smart hodinky, ktoré ponúkajú pokročilé fitnesové funkcie, dlhú výdrž batérie a primeranú cenu, tak Xiaomi Amazfit Bip Lite sú ideálnou voľbou. Hodinky na prvý pohľad zaujmú štýlovým dizajnom z pevného plastu a kvalitným silikónovým remienkom. Vďaka vodotesnej konštrukcii do 3 ATM odolajú dažďu a striekajúcej vode, takže ich môžete bez obáv nosiť aj do sprchy. Vo výbave nechýba rad inteligentných senzorov na presné meranie pohybových aktivít a ich následné vyhodnocovanie v mobilnej aplikácii Mi Fit.


Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Xiaomi Amazfit Bip Lite Black

  • Unisex hodinky s meraním tepu na zápästí
  • 1,28" displej s ochranným sklíčkom Gorilla Glass
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 4.1
  • Vodotesnosť 30 m (3 ATM)
  • Batéria s výdržou až 45 dní
  • Monitoring spánku, výpočet kalórií, meranie vzdialeností, intervalový tréning, barometer, gyroskop
  • Príjem notifikácií z inteligentného telefónu (Android, iOS)
  • Xiaomi Amazfit Bip Lite majú 20 mm silikónový remienok
  • Ovládanie hodinek Xiaomi cez mobilnú aplikáciu Mi Fit

Xiaomi Amazfit Bip Lite s transflektívnym displejom

Stačí zdvihnú ruku a namerané údaje môžete pohodlne sledovať na 1,28" reflexnom displeji, ktorý je vždy zapnutý a skvele čitateľný aj za jasného slnečného svetla. Sklo Gorilla Glass a špeciálna povrchová úprava proti odtlačkom prstov a poškriabaniu ochránia displej hodiniek Xiaomi Amazfit Bip a umožňujú jeho ľahkú údržbu.


Smart hodinky Amazfit Bip Lite s dlhou výdržou batérie

Už nemusíte počas tréningu neustále sledovať stav batérie a ustavične nosiť nabíjačku v taške. Smart hodinky Amazfit Bip Lite sú vybavené vylepšenou Li-Po batériou s kapacitou 200 mAh, ktorá na jedno nabitie vydrží až 45 dní bežného používania. Opätovné dobitie hodiniek Xiaomi nezaberie viac ako 2,5 hodiny.


Meranie športových aktivít s fitnesovými hodinkami Xiaomi Amazfit Bip Lite

S fitnesovými hodinkami Amazfit Bip Lite môžete podrobne sledovať svoje najbežnejšie športové aktivity, ako je beh vonku, beh na bežeckom páse, chôdza a cyklistika. Smart hodinky Xiaomi Amazfit Bip Lite možno tiež prepojiť s GPS vášho inteligentného telefónu a zaznamenávať trasu vášho behu alebo jazdy. Namerané údaje môžete synchronizovať s mobilnou aplikáciou Mi Fit a následne analyzovať pomocou prehľadných grafov, vyhodnocovať stanovené ciele či zdieľať úspechy s vaším trénerom.


Senzor tepovej frekvencie

Senzor tepovej frekvencie

Amazfit Bip Lite sú vybavené optickým senzorom tepu, ktorý sa postará o nepretržité meranie srdcovej frekvencie vo dne v noci. Získate tak komplexný prehľad o vašej srdcovej aktivite počas cvičenia a budete si môcť optimalizovať tréning. Ak prekročíte hraničnú frekvenciu, hodinky Xiaomi vás okamžite upozornia.

Monitoring spánku

Monitoring kvality spánku

Hodinky Xiaomi Amazfit Bip Lite umožnia monitorovať váš celkový spánok v jeho jednotlivých fázach a poskytnú vám prehľadnú analýzu vašich spánkových vzorcov. Okrem toho je k dispozícii funkcia, ktorá vás upozorní na dlhšiu pasivitu, čo je dôležité pri sedavom zamestnaní či dlhšie trávenom čase pri počítači.

Komfortné nosenie

Komfortné nosenie Xiaomi Amazfit Bip Lite

Smart fitnesové hodinky Xiaomi Amazfit Bip Lite boli navrhnuté na pohodlné každodenné nosenie. Ich hmotnosť vrátane náramku je len 32 gramov, takže ich na ruke nebudete vôbec vnímať. Okrem klasického využitia sú vhodné aj na šport a vonkajšie aktivity.

Príjem notifikácií

Príjem notifikácií z mobilného telefónu

Po spárovaní hodiniek Amazfit Bip Lite s mobilným telefónom cez bezdrôtové rozhranie Bluetooth získate možnosť príjmu notifikácií o prichádzajúcich hovoroch, mejloch a správach SMS. Taktiež môžete zobrazovať upozornenia z kompatibilných aplikácií či prepojiť hodinky s budíkom, ktorý na budenie využíva vibrácie.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
1 080 h (45 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
32 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Intervalový tréning, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

Jazyk mobilnej aplikácie
Angličtina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
1 080 h (45 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
1 080 h (45 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsem trochu zmatená ohledně voděodolnosti. Ve specifikaci je uvedena voděodolnost 30m (3 ATM) a možnost záznamu aktivity plavání, ale hodinky s vodotěsností 3 ATM vydrží déšť nebo mytí rukou, ale nelze je vůbec ponořit bez rizika zalití jejich vnitřku, tudíž nevhodné na plavání. Mohli byste mi to prosím objasnit? Moc děkuji za odpověď.

Dobrý den! Která verze smartwatch je mezinárodní nebo čínská? Díky za odpověď!

Opravdu váží hodinky 32 kg? S touto váhou bych očekával alespoň tisícinásobnou výdrž baterie.

Mají hodinky reproduktory které přehrávají na hlas?

Dobrý den, dají se do hodinek stáhnout nějaké aplikace např. kalkulačka ? Děkuju

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli mohu použít řemínek,kricí sklíčko a kryt z hodinek xiaomi amazfit bip na hodinky amazfit bip lite? Předem Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chci se zeptat, zdali lze u hodinek zobrazit a vidět čas spánku přímo v hodinkách, nebo to lze až skrz aplikaci? Děkuji

Zdravím, mají hodinky GPS? Změří mi třeba naběhanou vzdálenost na tréninku, když u sebe nebudu mít telefon? Díky

Dobrý den, když půjdu běhat bez telefonu, načtou se mi data poté do telefonu až budu doma?

Dobrý den, když půjdu běhat bez telefonu, načtou se mi data poté do telefonu až budu doma?

123...
Diskusia a poradňa k Xiaomi Amazfit Bip Lite Black
Príslušenstvo pre Xiaomi Amazfit Bip Lite Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit Bip Lite Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Amazfit Bip Lite Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Amazfit Bip Lite Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Amazfit Bip Lite fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií