Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Xiaomi Amazfit Bip S Carbon Black

Zobraziť katalóg
Xiaomi Amazfit Bip S Carbon Black
4,8 12 hodnotení
Smart hodinky – unisex, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM) s meraním tepu na zápästí, monitoring spánku IP68, Amazfit OS, kompatibilné s iOS a Android, gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: silikón
Kód:  XI300i15a Produktové číslo:  473733

Xiaomi Amazfit Bip S Carbon Black

Xiaomi Amazfit Bip S Carbon Black sú smart hodinky pre každého, kto chce svoje limity neustále posúvať ďalej. Pri výrobe remienka bol použitý materiál silikón. Pred poškriabaním hodinky chráni gorilla glass sklíčko. Displej s uhlopriečkou 1,28 " vám ako na dlani ukáže najrôznejšie informácie. K ich dizajnu primárne prispieva hranatý ciferník. Bežné funkcie, ako je dátum, stopky a budík, doplnia funkcie typu krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti a záznam trasy. Tento model váži celkom 32 g. Pred ich výberom si uvedomte to, že by vaše zápästie nemalo mať obvod menší ako 15,5 cm a väčší ako 11 cm.

Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Xiaomi Amazfit Bip S Carbon Black

  • Inteligentné hodinky Amazfit sa bez problémov spárujú s Androidom aj iOS
  • Odolnosť voči vode 50 m (5 ATM)
  • Digitálne zobrazenie času
  • Samozrejme nechýbajú tradičné hodinkové funkcie, ako dátum, stopky a budík
  • Samozrejmou, ale milou funkciou sú upozornenia z mobilu
  • Športové funkcie smart hodiniek Amazfit: krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti a záznam trasy
  • Operačný systém hodiniek: amazfit OS
  • Farba remienka je v tomto prípade čierna

Smart hodinky Xiaomi Amazfit Bip S Carbon Black sú inteligentné hodinky so všetkým, čo potrebujete

Dotykové hodinky Xiaomi Amazfit Bip S Carbon Black sú kompatibilné s operačným systémom iOS a Android vďaka konektivite pomocou Bluetooth. Monitoring spánku vám kontroluje dĺžku hlbokej fázy spánku a poradí, ako dosiahnuť pravidelnejšie hodnoty, aby ste mali cez deň viac energie.

Smart hodinky vás zdvihnú z gauča

Funkcia na meranie tepu sa v prvom rade hodí na perfektné určenie tepovej zóny, približujúce vás k vysnívanej postave. Vďaka vodotesnosti 50 m (5 ATM) budete schopní smart hodinky využívať aj pri plávaní alebo sprchovaní. Výpočet spálených kalórií vám pomôže dosiahnuť vyvážené stravovanie. Integrovaný krokomer je skvelou motivačnou pomôckou, ktorá vás núti zdvihnúť sa zo stoličky vďaka tvorbe zaujímavých štatistík. Smart watch dokonca do mapy prekreslia vašu trasu.

Parametre a špecifikácia

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
960 h (40 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!
Uhlopriečka displeja
1,28" Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
32 g Hotovo!

Funkcie

Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Amazfit OS Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
960 h (40 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Opravdu ten displej vypadá tak jako na té třetí fotce? myslím tím tak "kalkulačkově"? To mě docela odrazuje.

Dobrý den. Jak prosím nastavím vlastní ciferník ? děkuji

dotaz -- havarovaná aktualizace staršího modelu: Zeep zahájil aktualizaci, ale ani po třech hodinách ji nedokončil. Od té doby už dva týdny svítí "probíhá aktualizace", nepomohlo ani nechat je vybít, nereagují. Na připojení aplkace reagují kratičkým probliknutím "Připojit? A/N," na klik ale nereagují. Nějaké řešení?

Dobry den, jsou tyto hodinky kompatibilni s verzi systemu Android 10 QKQ1 (model Xiamo Redmy Note 7)? Dekuji za odpoved.

Dobrý den, jak docílím zobrazení celé SMS zprávy, mailu, skype chatu? Na videu jsem to někde viděl, že to jde. Mně hodinky ukáží jen od koho přišla SMS nebo subject mailu. Je to chyba nastavení nebo před aplikaci 3.strany, jakou? Mimochodem - ten dotaz sem dávám už potřetí, vždy status "otázka přidána OK" (nebo tak nějak) a v FAQ nakonec nikdy není. Děkuji.

Dobrý den, mají tyto hodinky NFC?

Informativně-Pokud se někomu odpojují od telefonu, tak přestaňte používat mifit (zřejmě jste přešli z mibandu na tohle) a stáhněte si amazfit, problém s častým odpojováním hodinek zmizí ;)

Dobrý den, inzerujete 10 sportovních aktivit, ale v hodinkách je v nabídce aktivit pouze 6. Co s tím? Díky za odpověď

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, v čem je Bip S jiný/lepší než původní Bip. Jde mi zejména o to, jestli je tam nějaká změna v měření tepu. Zdá se mi, že je to stejné. Děkuju.

Dobrý den, mají hodinky funkci intervalového tréninku (časovače) a hlídání tepové frekvence při běhu?

12
Diskusia a poradňa k Xiaomi Amazfit Bip S Carbon Black
Príslušenstvo pre Xiaomi Amazfit Bip S Carbon Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit Bip S - Carbon Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Amazfit Bip S - Carbonschwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Amazfit Bip S - Carbonschwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Amazfit Bip S - Carbon Black.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií