Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Xiaomi Amazfit Bip S Warm Pink

Zobraziť katalóg
Xiaomi Amazfit Bip S Warm Pink
4,4 7 hodnotení
Smart hodinky – unisex s meraním tepu na zápästí, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, GPS, kompas, pripojenie pomocou Bluetooth, ovládanie mobilu, notifikácie z mobilu, hľadanie telefónu, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), Amazfit OS, kompatibilné s Android a iOS, Gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: polykarbonát
Kód:  XI300i15c Produktové číslo:  473735

Xiaomi Amazfit Bip S Warm Pink

Xiaomi Amazfit Bip S Warm Pink sú smart hodinky pre každého, kto chce mať stály prehľad o svojich aktivitách. Neprehliadnuteľnou vlastnosťou je ich ružová farba puzdra. Na remienok bol zvolený materiál silikón. Pred poškriabaním hodinky chráni Gorilla Glass sklo. Displej s uhlopriečkou 1,28 " pre vás zobrazí rôzne informácie. Bežné hodinkové funkcie, ako je stopky, budík a dátum, dopĺňajú technológie ako meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, výpočet kalórií, meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti a záznam trasy.

Najdôležitejšie parametre smart hodiniek Xiaomi Amazfit Bip S Warm Pink

  • Smart hodinky Amazfit možno spárovať s Androidom aj iOS
  • Vodotesnosť do 50 m (5 ATM)
  • Hodinkám nechýbajú staré dobré hodinkové funkcie, ako stopky, budík a dátum
  • Smart hodinky prinášajú intuitívnu možnosť ovládania vášho telefónu na diaľku
  • Samozrejmou, veľmi praktickou funkciou sú upozornenia z mobilu
  • Nenechajú vás napospas vďaka funkcii kompasu
  • Tzv. akcelerometer sleduje vašu aktivitu
  • Zobrazenie času: digitálne
  • Zoznam športových funkcií inteligentných hodiniek Amazfit: Meranie tepu, Monitoring spánku, Krokomer, Výpočet kalórií, Meranie rýchlosti, Meranie vzdialenosti a Záznam trasy

Smart hodinky Xiaomi Amazfit Bip S Warm Pink vás príjemne prekvapia

Inteligentné hodinky Xiaomi Amazfit Bip S Warm Pink plne spolupracujú s operačným systémom Android a iOS prostredníctvom Bluetooth. Čo sa senzorov týka, obsahujú GPS, Kompas, Akcelerometer a GLONASS.

Smart hodinky vám pomôžu s výkonom aj vytrvalosťou

Inteligentné hodinky Xiaomi Amazfit Bip S Warm Pink merajú aktivity ako beh, cyklistika, fitness, chôdza, jóga, lezenie, lyžovanie, outdoor, plávanie, triatlon a turistika. Funkcia na meranie tepu vám navyše zaručí presné vymedzenie aeróbnej zóny pohybu vhodné na cielené spaľovanie tukov. Vďaka vodotesnosti 50 m (5 ATM) smart hodinky pokojne môžete používať aj pri plávaní či potápaní. Výpočet spálených kalórií vám pomôže s ustrážením si optimálneho príjmu potravy. Šikovný krokomer vás spoľahlivo donúti k pohybu štatistikou, ktorá určite zaujme každého. Inteligentné hodinky dokonca do mapy vyznačia trasu, ktorú ste odbehli.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
960 h (40 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Ružová Hotovo!
Hmotnosť
32 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Amazfit OS Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
960 h (40 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den ,mám dotaz hodinky Xiaomi Amazfit Beps je to v češtině.Děkuji.Dagmar.

Dobry den.Chtel jsem se prosim zeptat zda se ukáže se na hodinkach prichozi hovor včetně jmena?Nekde jsem cetl,ze se zobrazi pouze cislo.Děkuji za odpověd.

Dobrý den jdou tyto hodinky propojit s iPhone SE (mám IOS14)

Dobrý den, jsou tyto hodinky kompatibilní i s jinou značkou telefonu, než je Xiaomi?

Dobrý den, lze přes hodinky číst konkrétní notifikace (jako tomu bylo např. u Mi Band 4)? Myslím především zprávy na Messengeru nebo klasicky SMS. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne.

Dobrý den, mám telefon Motorola one Macro a chtěl bych se zeptat zda-li půjdou spárovat s hodinkami.

Dobry den, nedari se nam zobrazovat plny text notifikaci ani sms. Prijde jen od koho sms je. Na nejakem review videu bylo pritom videt, jak nekdo listuje textem sms, celou skype zpravou atd. To je otazka app treti strany? SW samozrejme aktualni, android 7.1.2, phone Redmi 3x. Dekuji.

Dobrý den, jsou tyto hodinky kompatibilní s telefonem Huawei p9 lite? Děkuji.

Taky jsem si pořídila hodinky a nejdou mi spárovat s telefonem. Hodinky mám nabité na 100% ale stejně se mi tam objevuje jenom QR kód. A když ho načtu objevujeme se mi aplikace kterou když nainstaluju stejně nemůže zařízení najít ☹️😢

Dobrý den, v popisu máte uvedeno, že hodinky mají 10 přednastavených aktivit včetně fitness. Hodinky mi však ukazují aktivit pouze 6, fitness nikde nemůžu najít. Kde jej mám tedy hledat? Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k Xiaomi Amazfit Bip S Warm Pink
Príslušenstvo pre Xiaomi Amazfit Bip S Warm Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit Bip S - Warm Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Amazfit Bip - Warmes Rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Amazfit Bip - Warmes Rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Amazfit Bip S - Warm Pink.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií