AlzaBoxy Q1 Aplikace

Xiaomi Amazfit Verge Lite Grey

Zobraziť katalóg
Xiaomi Amazfit Verge Lite Grey
4,3 16 hodnotení
Smart hodinky – unisex s meraním tepu na zápästí, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, intervalový tréning, kompas, senzor na intenzitu svetla, senzor GLONASS, pripojenie pomocou Bluetooth, stav batérie, prehrávač hudby, notifikácie z mobilu, hľadanie telefónu, hodnota vodotesnosti IP68, Amazfit OS, kompatibilné s Android a iOS, gorilla glass sklíčko, materiál remienka: polykarbonát, materiál puzdra: plast
Kód:  XI300i06w Produktové číslo:  473609 Stránky výrobcu

Xiaomi Amazfit Verge Lite Grey

Smart hodinky Xiaomi Amazfit Verge Lite Grey sú vhodné pre každého, kto chce mať stále o všetkom prehľad. Neprehliadnuteľným dizajnovým prvkom je ich sivá farba v kombinácii s materiálom remienka z polykarbonátu. Odolnosť týchto inteligentných hodiniek zaisťuje Gorilla Glass sklíčko. Obrazovka s rozmerom uhlopriečky 1,3" zobrazuje najrôznejšie informácie. 

Xiaomi Amazfit Verge Lite Grey sú smart hodinky, na ktoré sa môžete spoľahnúť

Smart hodinky Xiaomi Amazfit Verge Lite Grey bez problémov spolupracujú s operačným systémom Android aj iOS pomocou bezdrôtovej technológie bluetooth. Tieto inteligentné hodinky vám urobia radosť aj vďaka ďalším vychytávkam. Prehrávač vám umožňuje ľahkú orientáciu vo vašej hudobnej knižnici, a to bez potreby vyťahovať telefón z vrecka. Indikátor stavu batérie vás spoľahlivo upozorní na klesajúcu kapacitu batérie vášho mobilu aj samotných hodiniek.

Inteligentné hodinky, ktoré vás poženú k lepším športovým výkonom

Inteligentné hodinky Xiaomi Amazfit Verge Lite Grey spoľahlivo merajú hŕbu športových aktivít, akými sú napríklad beh, cyklistika, plávanie, fitness, outdoorové aktivity či chôdza. Priame meranie tlaku na zápästí sa vám hodí predovšetkým na presné určenie tepu vášho srdca, čím Bluetooth hodinky Xiaomi napomáhajú k maximálnej efektivite vašich aktivít. Vďaka hodnote vodotesnosti IP68 ich môžete pokojne používať aj pri potápaní alebo vodných športoch. Výpočet spálených kalórií vám pomôže so strážením si vyváženého denného príjmu stavy. Krokomer v smart watch hodinkách Xiaomi Amazfit Verge Lite Grey má neustále pod drobnohľadom vašu pohybovú aktivitu, z ktorej následne vytvára rôzne zaujímavé štatistiky. Nielen pri behaní je potom nepostrádateľnou funkciou komplexné meranie vašej aktivity, napr. rýchlosti alebo zabehnutej vzdialenosti. Ak sa usilujete o zlepšenie vašich športových výsledkov a redukciu hmotnosti, možnosť presného merania intervalového tréningu bude pre vás ako vyslyšané prianie. 

Základné funkcie smart hodiniek Xiaomi Amazfit Verge Lite Grey

  • Inteligentné hodinky Xiaomi Amazfit Verge Lite Grey spolupracujú so systémami iOS aj Android
  • Hodnota vodotesnosti IP68
  • Súčasťou smart watch sú aj staré známe hodinkové funkcie, ako sú Deň v týždni, Chronograf, Stopky, Budík a Dnešný dátum 
  • Indikátor nabitia batérie vás upozorní na prípadné vybíjanie Bluetooth hodiniek Xiaomi Amazfit Verge Lite Grey
  • Samozrejmou, veľmi praktickou funkciou je prijímanie notifikácií z vášho mobilného telefónu
  • Bluetooth hodinky Xiaomi obsahujú kompas, ktorý vám vždy ukáže cestu 
  • Akcelerometer pre detailnejšie rozpoznanie aktivity 

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Outdoor Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
480 h (20 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Sivá Hotovo!
Hmotnosť
43,8 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Outdoor Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Intervalový tréning, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Amazfit OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Angličtina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
480 h (20 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,chci se zeptat,jestli mají hodinky češtinu a zda je čeština v aplikaci.Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, hodinky jsme zkusili spárovat s mobilem Xiaomi a píše to: Factory reset Will empty thé watch data, And IT cannot ne used before rebinding. Co s tím dále? Spárovat se nechce, nedostane se dál. Děkuji za info.

Dobrý den, chci se zeptat jakej je rozdíl mezi hodinkami Xiaomi Amazfit Verge Lite a Amazfit Verge ? A jestli snimi mohu plavat když má odolnost IP68?

dobry den, komunikoval som s Xiaomi expertom ale sa mi nejak stratil: Dobrý deň, budeme sa Vám venovať hneď, ako to bude možné14:45 mam otazku: namerane udaje zasiela sportester pri synchronizacii do smarfonu. su tieto udaje aj dalej potom zasielane na nejaky MI ucet alebo zostavaju iba v telefone?Prečítané 14:48 Dobrý den, naměřené údaje jsou synchronizovány ve Vašem uživatelském Xiaomi účtu. Pokud byste například změnil telefon, můžete se tak jednoduše přihlásit do stávajícího účtu v novém telefonu a historie měření Vám zůstane zachována.14:49 to je jedna stranka mince. ale druha je, ze citlive udaje o mojom zdravotnom stave (uvazoval som aj o zakupeni Mi Scale diagnostickej vahy) su zasielane niekde do PRC. co ma netesi. je mozne tie udaje synchronizovat iba s telefonom bez odosielania na MI ucet?

Dobrý den. Jak je to s výdrží hodinek? Opravdu výdrží nabyté déle jak týden? Ptám se na realitu. Taky se ptám jestli je realita to, že se dá ovládat hudba v mobilu. Navíc můj poslední dotaz se týká české abecedy v notifikacich. Ukazuje se celá nebo jsou tam nějaké výhrady? Prosím aby reagovali lidi co opravdu koupily tento produkt. Nějaký placený rádce mi je někde. Díky.

jak to funguje bez GPS senzoru. - jen s glonassem...?

Dobrý jsou tyto hodinky vodotesne

Dobry den, mam hodinky Xiaomi Amazfit Verge, ale stratil som nabijacku k nim. Uz je velmi obtiazne takuto nabijacku kupit. Viete mi povedat aka je funkcia tych 4 pinov ? Ktory je + a ktory - Dakujem Lubos

Dobrý den, u hodinek lite amazfit verge je v parametrech uvedena energeticky nenáročná GPS.

Dobrý deň dá sa nastaviť aj slovenský jazyk ?

12
Diskusia a poradňa k Xiaomi Amazfit Verge Lite Grey
Príslušenstvo pre Xiaomi Amazfit Verge Lite Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit Verge Lite Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Amazfit Verge Lite Grey Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Amazfit Verge Lite Grey Grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Amazfit Verge Lite Szürke.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií