AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Xiaomi headphone Piston Fresh Edition purple

Zobraziť katalóg
Xiaomi headphone Piston Fresh Edition purple
Slúchadlá s konektorem 3.5 mm, s citlivostí 94 dB, délka kabelu 1.1 m, frekvenční rozsah 20Hz-20KHz
Kód:  XIAhe02 Produktové číslo:  14276

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi headphone Piston Fresh Edition purple Predaj skončil

Xiaomi headphone Piston Fresh Edition purple

Slúchadlá Xiaomi Piston Earphones Fresh Edition v originálnej purpurovej farbe sú presne tým typom zariadenia, ktoré môže veľmi ľahko zaujať široké spektrum používateľov. Vďaka svojej konštrukcii sú vhodné nielen ako príručné slúchadlá k mobilnému telefónu, ale ľahko sa stanú aj príjemným spoločníkom pri športe. Náročnejších poslucháčov potešia svojim kvalitným zvukovým podaním. Tých používateľov, ktorí dbajú na vzhľad nadchnú moderným, výrazným dizajnom, ktoré vaše okolie určite neprehliadne.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Xiaomi Piston Fresh Edition

  • Výrazné slúchadlá, ktoré okolie rozhodne neprehliadne, purpurová farba pozornosť pritiahne spoľahlivo
  • Akustická komora slúchadiel Xiaomi je vyrobená z hliníka pre dosiahnutie čo najlepšieho zvukového podania
  • Slúchadlá Xiaomi sú vybavené klasickým konektorom jack 3,5 mm
  • Široký dynamický rozsah od 20 Hz do 20 kHz pre dokonalé hudobné zážitky

Slúchadlá Xiaomi - kompaktné v rozmeroch, veľké vo zvukovom podaní

Slúchadlá Piston Earphones Fresh Edition príjemne prekvapia aj náročnejších poslucháčov. Aj napriek svojim kompaktným, takmer vreckovým, rozmerom je ich zvukové podanie veľmi kvalitné a prekreslené. Majú dynamický rozsah od 20 Hz do 20 kHz a citlivosť až 98 dB. Táto kombinácia zaistí verné, hutné podanie aj tých najhlbších tónov, ale s prehľadom si poradí aj s výškami, ktoré budú kryštalicky čisté a vzdušné. Prečo by sme sa mali pri počúvaní z rozmerovo menších slúchadiel nudiť nevýrazným zvukovým podaním? Počúvať s Xiaomi je zábava!

Moderné slúchadlá, ktoré skvele hrajú

Xiaomi Piston Earphones Fresh Edition sú slúchadlá, ktoré spĺňajú náročné parametre nielen pokiaľ ide o kvalitu zvuku, ale aj svojim vzhľadom. Sú moderné, kompaktné a veľmi skladné. A vďaka výraznej purpurovej farbe ich vaše okolie rozhodne neprehliadne. Zvuková kvalita išla často na úkor moderného a zaujímavého vzhľadu. In-Ear slúchadlá Xiaomi Piston Fresh Edition spájajú obe zložky dohromady do vysoko funkčného celku. Sú moderné a so skvelým zvukovým podaním.

Parametre a špecifikácia

Farba
Fialová Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xiaomi headphone Piston Fresh Edition purple Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi In-Ear Headphones Basic Purple. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Headphone Piston Fresh Edition Purple. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Headphone Piston Fresh Edition Purple. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgató - lila.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií