AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Xiaomi Mi Air Purifier 3H

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Air Purifier 3H
4,9 16 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 380 m3/hod, príkon 38 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 126 m2, maximálna hlučnosť 64 dB(A), minimálna hlučnosť 33 dB(A), filter: hepa, formaldehydový a antibakteriálny, senzor kvality ovzdušia, regulácia výkonu, diaľkové ovládanie, displej, nočný režim a automatický režim
Kód:  XIAMI117 Produktové číslo:  473708

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi Air Purifier 3H

Doprajte si čistejší a zdravší vzduch vo vašej domácnosti s čističkou Xiaomi Mi Air Purifier 3H

Výkonná čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3H zvládne za 1 hodinu prefiltrovať 380 m3 vzduchu v miestnosti s plochou 126 m2. Disponuje vysoko účinným trojúrovňovým filtračným systémom, ktorý odstráni zo vzduchu až 99,9 % prachových a peľových častíc. Tento model je navyše vybavený inteligentným laserový senzorom znečisteniaktorý v prípade zvýšenej koncentrácie prachových častíc v miestnosti automaticky zvýši výkon čistenia. Výsledkom je dokonale čistý a zdravý vzduch, čo ocenia predovšetkým alergici a citlivé osoby.


Kľúčové vlastnosti čističky vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3H

  • Vyčistí plochu až 126 m2 za hodinu
  • Trojstupňový True HEPA filter
  • Eliminuje 99,97 % častíc menších ako 0,3 mikróny
  • Maximálna hlučnosť 64 dB
  • Dotykový OLED displej s vysokým rozlíšením
  • Senzor kvality ovzdušia
  • Regulácia výkonu
  • Nočný režim
  • Diaľkové ovládanie
  • Mobilná aplikácia MiHome (Android, iOS)
  • Kompatibilný s Google Assistant a Amazon Alexa

360° filtračný systém

Vďaka špeciálnemu 360° filtračnému systému sú všetky škodlivé častice dokonale odstránené z každého kúta miestnosti. Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3H je ideálna na čistenie vzduchu aj vo väčších priestoroch a môže byť umiestnená kdekoľvek v miestnosti bez toho, aby bola znížená účinnosť filtrácie.


Účinná filtrácia zachytí až 99,9 % škodlivých častíc

Čistička vzduchu Mi Air Purifier 3H je vybavená vysoko účinným True HEPA 360° filtrom, ktorý zachytí až 99,9 % všetkých častíc zo vzduchu vrátane baktérií, peľov, prachu, plesní a roztočov. K dispozícii je tiež filter s aktívnym uhlím, ktorý zachytáva nepríjemné pachy a iné škodlivé látky, ktoré nemožno vidieť, ako napr. formaldehyd a pod. Životnosť filtra dosahuje na 6 až 12 mesiacov, po ktorých sa odporúča vymeniť.

Dotykový OLED displej čističky vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3H

Predná strana je vybavená OLED displejom s automatickým nastavením jasu zobrazujúcim základné údaje o nastavení čističky vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3H. Okolo displeja sa nachádza svetelný indikátor, ktorý vás v reálnom čase informuje o kvalite vzduchu v miestnosti v 3 farebných úrovniach. Čističku vzduchu je možné vzdialene ovládať pomocou diaľkového ovládača, mobilnej aplikácie MiHome a nechýba ani podpora hlasových asistentov Google Assistant a Amazon Alexa.

Regulácia výkonu a nočný režim

Jednoduchým dotykom môžete prepínať medzi automatickým režimom, nočným režimom a 3 výkonnostnými stupňami (Low/Medium/High). V nočnom režime je hlučnosť čističky vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3H znížená na iba 33 dB, vďaka čomu vás počas prevádzky nebude rušiť. Čistička je navyše veľmi úsporná, takže nemusíte mať strach, že sa zvýšia vaše účty za elektrinu.

Mobilná aplikácia MiHome

Čističku vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3H možné prepojiť s mobilnou aplikáciou MiHome a pohodlne ovládať pokročilé funkcie na diaľku pomocou inteligentného mobilného telefónu. Taktiež môžete v reálnom čase sledovať prevádzku spotrebiča vrátane zobrazenia aktuálnej kvality vzduchu v miestnosti. Nechýba ani funkcia na nastavenie časového harmonogramu čistenia alebo zobrazenie automatického upozornenia v prípade potreby výmeny filtra.



Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
38 W Hotovo!
Vzduchový výkon
380 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
126 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
64 dB(A) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
38 W Hotovo!
Vzduchový výkon
380 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
126 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
64 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
33 dB(A) Hotovo!
Výbava
Displej, Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Automatický režim, Nočný režim, Regulácia výkonu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Formaldehydový, Antibakteriálny Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, výrobce udává u tohoto modelu plochu pro účinnou filtraci vzduchu do max 45m2 a i ve videu je uvedeno 484 sq ft. Rád bych se zeptal, zda filtrace skutečně pokryje Vámi uváděnou plochu 126m2, nebo to je chyba. Děkuji Kroupý.

V popise produktu je výrazne nesprávne uvedená odporúčaná veľkosť miestosti 126m2. Podľa odporúčaní výrobcu je to 40m2. Odkaz do neznáma

Dobrý deň Dokázali by ste mi prosím povedať v čom sa táto čistička líši od čističky ktorú zasilam tu v odkaze keďže cena je rozdielna ďakujem https://www.alza.sk/eliz-eap-320-uv-wifi-d6252942.htm

V baleni nie je dialkove ovladanoe ako uvadzate...a Tak ako to je ma byt ci nie?

Dobry den, prosim Vas aky filter je v zakladnom baleni? popisu vyrobku to nie je jasne ci tam vobec nejaky filter je.

Prosím kolik váží? Děkuji

Dobry den, je nejaky filtr uz soucasti baleni nebo je treba ho koupit zvlášť? Děkuji za odpověď

Dobrý den, máte nějaké informace o naskladnění? Díky

Dobrý den, kdy bude čistička na skladě? Dívám se každý den. A každý den se akorát posouvá datum o den dopředu. Včera jste psali bude dnes. Dnes to zase píše, že bude zítra. A tak to trvá už týden. Chci si ji koupit, ale radši zvolím jiného prodejce, který má produkt na skladě.

Mna by zaujimalo ci musi byt bud hepa filter alebo uhlikovi ci oba jak ma standler form rogger

12
Diskusia a poradňa k Xiaomi Mi Air Purifier 3H
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi Air Purifier 3H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Air Purifier 3H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Air Purifier 3H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Air Purifier 3H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi Air Purifier 3H.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií