Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Xiaomi Mi Drone (4K)

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Drone (4K)
Dron magnéziový skelet, výdrž 27 minút, 4K kamera s 3-osovou stabilizáciou (12.4MPix), GPS, batéria 5100mAh, dostup 120m, max. rýchlosť 65km/hod., dosah vysielača 2km
Kód:  CVI580 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi Drone (4K)

Známy čínsky výrobca telefónov a mobilného príslušenstva sa vrhá do sveta dronov. Predstavuje tak inteligentnú kvadrokoptéru Xiaomi Mi Drone, ktorá ponúkne pokročilé funkcie aj bežným používateľom, dlhú dobu letu (až 27 minút) a slušnú cenu.

Kľúčové vlastnosti

  • Trojosová kamera s vysokým 4K rozlíšením
  • Magnéziový skelet
  • Šikovné funkcie vďaka GPS
  • Výška až 120 metrov
  • Dĺžka letu 27 minút
  • Vysielač s uchytením pre telefón
  • Dosah vysielača 2 km

Dokonalá konštrukcia pre maximálny zážitok

Štyri vrtule dokážu zdvihnúť Drone s magnéziovým skleletom do maximálnej výšky 120 metrov, kde môže letieť rýchlosťou až 65 km/h. Čas letu určuje kapacita batérie, ktorá je 5200 mAh. Užijete si tak až 27 minút zábavy. Pri nízkej hladine nabitia vás sám upozorní, aby sa včas a bezpečne vrátil.

Kamera s vysokým rozlíšením

Spodná časť je vybavená odnímateľnou kamerou v tvare gule, ktorá je uchytená na osovom stabilizačnom kĺbe. Xiaomi ponúka dva typy kamier. Tento model disponuje lepšou 12,4 Mpx kamerou, ktorá vie natáčať video v 4k rozlíšení pri 30 FPS alebo Full HD video pri 100 FPS. Poteší široký záber 94° a ukladanie fotografií v kvalitnom formáte RAW.

Inteligentné funkcie

Funkcia umožňuje vstavaný GPS (a GLONASS) modul. K dispozícii tak máte funkcie na nastavenie konkrétnej polohy, kde má dron natáčať, prípadne mu môžete nastaviť trasu letu. Ďalším režimom je oblietavanie zvoleného objektu a ak sa dostane mimo signál ovládača, vie sa sám vrátiť.

Praktický ovládač

Hlavným prvkom je ovládač, s ktorým ľahko ovládnete váš dron. Dvojica antén komunikuje až na vzdialenosť 2 km. S dvojicou páčok zabezpečíte presný pohyb dronu. Výhodou je stojan pre telefón, ktorý pripojíte a ihneď vidíte obstarávané video v HD kvalite. Výhodou je, že stojan pojme rôzne veľkosti telefónov.

 

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Obsah balenia
Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS Hotovo!

Kamera

Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!

Batéria

Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača Hotovo!

 

Poznámka:
» Všetky drony s GPS

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, Mám dve otázky: Kedy vám približne príde dron ? Čo všetko obsahuje balenie ? Ďakujem

Dobrý deň, mám pokazenú kameru, koľko by stála nová?

Dobrý den mám otázku ohledně drona při pořízení videa funguje vše jak má video krásné čisté .ale při pořízení fotografie nejsou detaily dotáhnuté a tak krajina nebo domy v povzdálí jsou lehce rozmazaný .dělám něco špatně ?

Kolko váži ten dron ?

Koľko ten dron váži menej ako 500 g

cena dostupnost ? 1 kus

Dron sam o sobe leta i nataci vyborne. Ma drobnou vadu na krase. Po aktualizaci si stahne "bezletove zony". Prvnim problemem je, ze tyto zony neodpovidaji bezletovym zonam v CR. Druhym, ze pokud si dron mysli, ze je v zone nenastartujete ani motory natoz vzletnout. Bohuzel zatim neni jak toto omezeni vypnout, jako to umoznuji jini vyrobci (DJI, ...)

chtěl bych se zeptat, jestli je/bude verze 4k 60fps a za jakou cenu. Pokud nebude tak za jakou cenu je verze 4k 30fps

Dobrý deň, Chcel by som sa informovať či by u vás nebolo možné objednať batériu 2x na Xiaomi mi drone, v prípade ak ano aká by bola cena za tieto batérie ? Za skorú odpoveď vopred ďakujem.

Dobrý den znáte už dostupnost tohoto zboží měl bych o něj vážný zájem. Děkuji

12
Diskusia a poradňa k Xiaomi Mi Drone (4K)
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi Drone (4K) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Drone (4K). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smart drone Xiaomi Mi Drone (4K). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smart drone Xiaomi Mi Drone (4K). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi Drone (4K).
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií