AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD Silver

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD Silver
4,4 9 hodnotení
Slúchadlá – s mikrofónom a ovládaním, konektor 3.5mm jack, frekvenčný rozsah 20Hz–40kHz, citlivosť 98dB, dĺžka kábla 1.25m
Kód:  XIAhe09 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD Silver Predaj skončil

Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD Silver

Slúchadlá Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD sú presne tým typom zariadenia, ktoré môže veľmi ľahko zaujať široké spektrum používateľov. Vďaka svojej konštrukcii sú vhodné nielen ako príručné slúchadlá k mobilnému telefónu, ale ľahko sa stanú aj príjemným spoločníkom pri športe. Náročnejších poslucháčov potešia svojím kvalitným zvukovým podaním. Duálny dynamický menič udržuje basy a stredné tóny vždy na skvelej hladine, vďaka čomu si teraz vašich obľúbených interpretov užijete ako nikdy pred tým. Tých používateľov, ktorým záleží na vzhľade, nadchnú moderným výrazným dizajnom, ktorý vaše okolie určite neprehliadne. Nadchne aj celokovové diaľkové ovládanie. 

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD

  • Výrazné slúchadlá, ktoré okolie rozhodne neprehliadne
  • Brilantná štruktúra kovového tela
  • 45° uhlový dizajn do uší, ktorý perfektne padne
  • Ovládanie na kábli – umožňuje reguláciu hlasitosti, prijímanie hovorov, posúvanie skladieb
  • Slúchadlá Xiaomi sú vybavené klasickým konektorom jack 3,5 mm
  • Široký dynamický rozsah od 20 Hz do 40 kHz pre dokonalé hudobné zážitky
  • Zirkónové pieskovanie a povrchová vrstva chránia pred opotrebovaním
  • Celokovové diaľkové ovládanie na kábli
  • Náhradné štuple v balení

Slúchadlá Xiaomi – kompaktné v rozmeroch, veľké vo zvukovom podaní

Slúchadlá Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD príjemne prekvapia aj náročnejších poslucháčov. Aj napriek svojim kompaktným, takmer vreckovým, rozmerom je ich zvukové podanie veľmi kvalitné a prekreslené. Majú dynamický rozsah od 20 Hz do 40 kHz a citlivosť až 98 dB. Táto kombinácia zaistí verné, hutné podanie aj tých najhlbších tónov, ale s prehľadom si poradí aj s výškami, ktoré budú krištáľovo čisté a vzdušné. Prečo by sme sa mali pri počúvaní z rozmerovo menších slúchadiel nudiť nevýrazným zvukovým podaním? Počúvať s Xiaomi je zábava.

Moderné slúchadlá, ktoré skvele hrajú

Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD sú slúchadlá, ktoré spĺňajú náročné parametre nielen pokiaľ ide o kvalitu zvuku, ale aj svojím vzhľadom. Sú moderné, kompaktné a veľmi skladné. Vďaka príťažlivému dizajnu a striebornej farbe ich vaše okolie rozhodne neprehliadne. Zvuková kvalita išla často na úkor moderného a zaujímavého vzhľadu. In-Ear slúchadlá Xiaomi Mi In-Ear spájajú obe zložky dohromady do vysoko funkčného celku. Sú moderné a so skvelým zvukovým podaním.

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD Silver.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií