Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xiaomi Mi Mix 3 LTE 128 GB zelený

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Mix 3 LTE 128 GB zelený
4,7 6 hodnotení
Mobilný telefón – 6.39" Super AMOLED 2340×1080, procesor Qualcomm Snapdragon 845 Octa Core, RAM 6GB, interná pamäť 128GB, fotoaparát zadný 12Mpx + 12Mpx, fotoaparát predný 24Mpx + 2Mpx, optická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, Dual SIM, neblokovaný, Qi bezdrôtové nabíjanie, rýchle nabíjanie, batéria 3200mAh, Android 9.0
Kód:  XI90b3 Produktové číslo:  21313

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi Mix 3 LTE 128 GB zelený Predaj skončil

Xiaomi Mi Mix 3 LTE 128 GB zelený

vlastnosti telefónu

158,9 mm

Xiaomi Mi Mix 3

74,7 mm

Xiaomi Mi Mix 3

8,5 mm

Hmotnosť telefónu: 218 g

Uhlopriečka displeja

6,39"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 9

Typ operačného systému

Kapacita batérie

3 200 mAh

Kapacita batérie

MicroSim

2 × Nano SIM

Typ SIM karty

Rozmery telefónu

74,7 × 158,9 × 8,5 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

128 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

12 + 12 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

Nemá

Slot na pamäťové karty

Hmotnosť telefónu

218 g

Hmotnosť telefónu

Xiaomi Mi Mix 3, bezrámečkový mobilný telefón s vysúvacou konštrukciou

Práve máte pred sebou už tretiu generáciu bezrámčekového mobilného telefónu Mi Mix. Čo má nové? Predovšetkým výrobca vtipne vyriešil umiestnenie čelnej kamerky, ktorá je súčasťou vysúvacieho mechanizmu. Vďaka tomu sú rámčeky okolo Super AMOLED displeja rekordne úzke. Ďalšou lahôdkou smartfónu Xiaomi Mi Mix 3 je podpora bezdrôtového nabíjania, ktorému prídete okamžite na chuť, pretože súčasťou balenia je aj potrebná bezdrôtová nabíjačka. Palec hore pre značku Xiaomi!

Prémiové vyhotovenie smartfónu Xiaomi Mi Mix 3 s veľkým displejom

Po dizajnovej stránke spĺňa mobilný telefón  Xiaomi Mi Mix 3 všetky kladené parametre na moderné smartfóny. Zo zabehnutých koľají sa vymyká použitý materiál na zadnej strane v podobe keramiky. Aj vďaka tomu narástla hmotnosť telefónu Xiaomi Mi Mix 3 na 218 gramov. Rozmerovo však nejde o žiadneho obra a displej s uhlopriečkou 6,39" sa ovláda veľmi dobre. Celkovo však zamrzí akákoľvek zvýšená odolnosť proti vode alebo prachu. Na to je potrebné dať v každodennom používaní pozor.

Skvelá duálny kamera v akcii

Zadná duálna kamera je u lepších telefónov nevyhnutnosťou, ale nie vždy ponúkne aj kvalitný obrazový výstup. To však nie je prípad smartfónu Xiaomi Mi Mix 3. Uznávaný server DxOMark ho podľa svojich testov ohodnotil 103 bodmi, čo telefón Xiaomi radí na najvyššie priečky vôbec. Ide o kombináciu štandardného širokouhlého objektívu so svetelnosťou f/1,8 vybaveného štvorosou stabilizáciou. Sekundárna kamera potom ponúka dvojnásobný zoom a o niečo horšiu svetelnosť f/2,4. Samozrejmosťou je pokročilá umelá inteligencia pri finalizácii záberu i mnoho vstavaných filtrov.

Dve kamery sú aj vo vysúvacej prednej časti. Konkrétne ide o kombináciu 24 Mpx a 2 Mpx snímača. Môžete sa teda tešiť na portrétny režim v rámci atraktívne poňatých selfíčok.

Xiaomi Mi Mix 3

Skvelá výbava telefónu Xiaomi Mi Mix 3

Kľúčovú úlohu v používateľskom zážitku mobilného telefónu Xiaomi Mi Mix 3 hrá hardvérová výbava. Použitý Snapdragon 845 patrí k absolútnej špičke a v spolupráci s 6 GB RAM rozhýbe operačný systém Android do bleskovej rýchlosti. Mimochodom je použitá aktuálna verzia 9 Pie s obľúbenou grafickou nadstavbou MIUI 10.


Rýchle a bezdrôtové nabíjanie Xiaomi Mi Mix 3

Aj keď má batéria kapacitu len 3 200 mAh, tak vás to nebude v praxi nijako obmedzovať. Mobilný telefón Xiaomi Mi Mix 3 totiž podporuje rýchle nabíjanie Qualcomm QuickCharge 4 pomocou kábla, ale aj bezdrôtové nabíjanie. To sa stane jasnou voľbou najmä preto, že sa nabíjačka nachádza v priloženom príslušenstve.

Xiaomi Mi Mix 3


 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je telefon k vidění na showroomu v Holešovicích?

Dobrý den, budete mít verzi 256 gb a 8 gb Ram?

Diskusia a poradňa k Xiaomi Mi Mix 3 LTE 128 GB zelený
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi Mix 3 LTE 128 GB zelený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Mix 3 LTE 128GB zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mix Mi 3 LTE 128GB Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mix Mi 3 LTE 128GB Grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi Mix 3 LTE 128GB zöld.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií