AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential
3,6 81 hodnotení
Robotický vysávač s mopom, automatické dobíjanie, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti nárazu a prispôsobenie povrchu podlahy, objem nádoby 0.42l, počet bočných štetcov: 2, prekoná prekážku do 1,7cm, navigácia: gyro, DC motor, typ ovládania: aplikácia, spôsob čistenia: kefy, programy a mopovanie, typ batérie: Li-Ion, hepa filter, hlučnosť 58dB(A), mobilná aplikácia, bočná kefa, HEPA filter, kefa, nabíjacia stanica, nádobka na vodu na mokré čistenie, ovládanie smartfónom a utierka na stieranie podláh, biela farba
Kód:  XIAROd12 Produktové číslo:  27103 Stránky výrobcu

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential

Robotický vysávač Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential Bočný pohľad

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential bude vaším asistentom na zjednodušenie nudného vysávania. Ide o robotický vysávač s mopom. Ku všetkému zistí sám potrebu dobitia akumulátora a presunie sa naspäť doplniť energiu do stanice. Vo výbave má vysávač tiež hepa filter, ktorý zachytí prach a alergény. Zberná nádoba s veľkosťou 0,42 l hravo zvládne pojať prach vo väčších domácnostiach.

Robotický vysávač Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential Screen

Kľúčové znaky robotického vysávača Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential

  • Robotický vysávač s mopom
  • S pomocou robotického vysávača ušetríte drahocenný čas
  • Manipulácia pomocou smartfónu
  • Pri nízkej batérii automaticky zájde pre dobitie
  • Senzor, ktorý zabráni, aby robot narazil do nábytku
  • Filtrácia robotického vysávača Xiaomi hepa filter
  • Zvládne zdolať až 1,7cm prahy
  • Farba vysávača robota: biela
  • Limit hlučnosti je 58 dB(A)
  • Spôsob vysávania robotického vysávača: kefy, programy a mopovanie
  • Hmotnosť:

Robotický vysávač s mopom Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential

Hlavnou výhodou je nielen automatické vysávanie, ale tiež možnosť umývania, takže maximálne uľahčí upratovanie. Robotický vysávač sa výkonnostne adaptuje vysávanému povrchu, takže dokáže lepšie hospodáriť s energiou. Ak máte na zemi prahy alebo iné nerovnosti tento robotický vysávač zvládne prekonať až 1,7 cm. Zároveň je Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential osadený senzorom, ktorý zabráni nárazu.

Ďalšie príslušenstvo a funkcie robotického vysávača Xiaomi

V balení nájdete samozrejme nabíjaciu stanicu. Bočná kefa sa postará o dôkladnejšie vyčistenie kútov a výklenkov. Dokonca ho budete môcť ovládať cez inteligentný mobilný telefón. Tento robotický vysávač Xiaomi má vo svojej výbave aj nádobku na vodu, vďaka ktorej budete môcť využiť aj mokré čistenie. Vďaka senzorom vysávač automaticky prispôsobí spôsob čistenia typu podlahy.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,7 cm Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,7 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Prispôsobenie povrchu podlahy Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi, Google Assistant , Amazon Alexa Hotovo!
Typ motora
DC Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná, Univerzálna Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Mopovacia textília, Nádobka na vodu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
58 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
58 dB Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jdou pro model xiaomi mi vacuum mop essential použít náhradní kartáče určené pro model xiaomi mi vacuum mop pro? Příslušenství přímo určené pro první jmenovaný model jsem ve Vaší nabídce nenašla. Děkuji za odpověď.

Dobrý den. Mám zakoupen tento výrobek. Pročítám diskuse k produktu. Já mám jen dotaz, zda se dá někde stáhnout přeložený návod do češtiny? Děkuji Vám za odpověď.

Kúpila som robotický vysávač xiomi, po pár dňoch užívania som si všimla ze voda ktorá je v nadrzke je aj vo vysávači pod nádobou. Celý filter je pak mokrý. Mam zaniesť vysávač na reklamáciu? Ďakujem.

Dobry den, je mozne u tohoto typu vysavace nastavit virtualni zdi jen pomoci aplikace? Je mozne si navolit ktere mistnosti chcete zrovna vysat/vytrit? Pokud to tento typ neumi mohli byste mi doporucit jiny, ktery to umi s cenou do 8000?

Dobry den. Máme tohoto robota pár měsíců a jednou smeho chtěly zapnout a pri vstupu do aplikace psal ze je od aplikace odpojena od pristroje při zkoušce ho restartovat se nám nepodařilo ho do aplikace znova nahrat nevite co stim ??

Dobrý den, prosím o doporučení náhradních kartáčů k tomuto robotu.

Dobrý den, mám tento vysavač několik let a v poslední době je příliš hlučný. Můžete mi prosím poradit nějaký pozáruční servis v Praze ? Děkuji Jan

Dobrý den, má vysavač funkci mapování pokoje?

Dobrý deň, je možné nejak aktualizovať jazyk, aby bol v slovenčine prípadne aspoň češtine ? Pri kúpe nikde neuvádzate jazyk čo je dosť dôležitá informácia, pretože vysávaču napríklad starší ľudia nemusia vôbec rozumieť.

Dobrý den, mám dotaz k tomuto modelu. Lze s ním pouze vysávat? Tedy není nutné do nádobky dávat vodu? Jde mi o to, aby se třeba nepoškodilo čerpadlo, pokud tam nebude voda.

123...
Diskusia a poradňa k Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií