AD homeoffice PET

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black
4,6 81 hodnotení
Robotický vysávač s mopom a na čistenie kobercov, na všetky druhy podláh, automatické dobíjanie, predvoľba miestností na upratovanie, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti pádu zo schodov, senzor proti nárazu, vysávanie viacerých miestností, detekcia znečistených miest a prispôsobenie povrchu podlahy, spôsob čistenia: kefy, programy a mopovanie, hepa filter, hlučnosť 60dB, mobilná aplikácia, nabíjacia stanica a nádobka na vodu na mokré čistenie, čierna farba
Kód:  XIAROd08 Produktové číslo:  473725 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro – výkonný robotický vysávač s funkciou mopovania

Robotický vysávač Mi Robot Vacuum Mop Pro 2 v 1 sa postará o vysoko účinné vysávanie a umývanie povrchov v domácnosti bez nutnosti vašej asistencie. Pokročilá laserová navigácia LDS v reálnom čase mapuje okolitý priestor na zabezpečenie maximálne efektívneho upratovania. Vo výbave robota nechýbajú inteligentné senzory zabraňujúce zrážke s prekážkami či možnosť vzdialeného ovládania mobilnou aplikáciou Mi Home alebo hlasovým asistentom.


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black

  • Robotický vysávač a mop v jednom spotrebiči
  • Sací výkon 2 100 Pa
  • Presný laserový navigačný systém LDS
  • Objem prachovej nádoby 550 ml
  • Kombinovaná nádoba 2 v 1 – 300 ml prachová nádoba a 200 ml vodná nádržka
  • Senzory proti pádu zo schodov a nárazu
  • Hlučnosť 60 dB
  • Nastavenie zakázaných zón
  • 3 200 mAh akumulátor s výdržou 110 minút
  • Dokovacia stanica s automatickým dobíjaním
  • Bezdrôtové rozhranie WiFi 
  • Ovládanie mobilnou aplikáciou Mi Home (Android, iOS)
  • Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro podporuje hlasových asistentov Google Assistant a Amazon Alexa

Laserový navigačný systém LDS

Vďaka pokročilému systému laserovej navigácie LDS robotický vysávač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro v reálnom čase automaticky mapuje a aktualizuje pôdorys čistenej plochy s presnosťou snímania 6× 360° za sekundu, vďaka čomu naplánuje najefektívnejšiu trasu a celkový priebeh upratovania. Laserové senzory disponujú dosahom až na vzdialenosť 8 metrov, takže robot okamžite získa dokonalý prehľad o svojom okolí a bezpečne sa vyhne prekážkam.

Robotický vysávač s mopom

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro – robotický vysávač s mopom 2 v 1

K dispozícii sú 2 kontajnery na zabezpečenie upratovania širokého spektra podlahových plôch. Robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black disponuje 3 režimami na umývanie, vysávanie a kombinované upratovanie 2 v 1. Mop je vybavený funkciou presného dávkovania vody na dosiahnutie optimálnych podmienok upratovania na konkrétnom povrchu.

Vysoký sací výkon

Účinné upratovanie na každom povrchu

Bezkefový elektromotor dosahuje maximálnu saciu silu 2 100 Pa, takže si hravo poradí aj s veľkým znečistením či hĺbkovým vysávaním kobercov. Vďaka inovatívnej konštrukcii si navyše zachováva veľmi tichú prevádzku.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Ovládanie vysávača Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro mobilnou aplikáciou

Robotický vysávač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black možno vzdialene ovládať hlasovým asistentom alebo mobilnou aplikáciou Mi Home, ktorá umožní nastaviť pokročilé funkcie, zvoliť režim upratovania, naplánovať harmonogram čistenia v určený čas či spustiť robota na diaľku.

Výber zóny upratovania

Výber zóny upratovania

Po prvom upratovaní je automaticky uložená mapa miestnosti do mobilnej aplikácie, takže môžete ľahko zvoliť oblasť upratovania. Jednotlivé zóny možno pomenovávať, zlučovať alebo naopak, vymedziť zakázané zóny. Navyše, môžete pre jednotlivé zóny nastaviť rôzny čas upratovania.

Inteligentné senzory

Inteligentné senzory vysávača Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Inteligentné senzory v reálnom čase monitorujú okolitý priestor a zamedzia prípadnej zrážke robota s prekážkami alebo pádu zo schodov. Pokiaľ dôjde k poklesu kapacity batérie na úroveň 15 %, robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro sa automaticky presunie do nabíjacieho doku a po doplnení energie pokračuje v upratovaní na mieste, kde bol prerušený.

Kompaktné rozmery

Kompaktné rozmery

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black bez problému prekoná až 2 cm prekážky, takže mu nebude robiť problémy ani znížený prah či lem koberca. Nízky profil spotrebiča navyše umožní dôkladné upratovanie pod nábytkom či na iných ťažko dostupných miestach.


Parametre a špecifikácia

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Detekcia znečistených miest Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Detekcia znečistených miest Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Nádobka na vodu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
9,45 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
9,45 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,6 kg Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, doporučili byste nechávat tento vysavač neustále připojený v doku, nebo ho máme při např. 3denním nepoužívání vypojit, popř i vypnout? Jde nám samozřejmě o životnost baterie. Děkuji

Dobrý den, má tento vysavač funkci vysávání podél stěn? Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, kedy bude dostupný firmware update s možnoťou ukladania viacerých máp(multiple map)? ďakujem az odpoveď.

Dobrý den, mohl by jste mi prosím vás poradit , mám problém s aplikací Xiaomi Home , při pokusu o vytvoření učtu mi to napíše "učet nelze vyvořit, zkuste to znovu a později". Nemohu se tedy dostat do aplikace.

Dobrý deň, je už v tomto vysávačí funkcia ukladania viacerých máp? Ďakujem

dobrý den, je někde k dispozici návod v češtině? součástí balení nebyl

Dobrý deň vysávač sa mi ešte ani raz nevrátil do dokovacej stanice. je to ovplyvnené tým že mám možno trochu väčší dom ? cca 170m2 a keď je ďaleko od dokovacej stanice tak zblbne a vybije sa skúšal som už aj premiestniť dokovaciu stanicu do stredu domu aby to mal od všade bližšie ale ani toto nepomohlo. alebo ho treba reklamovať ? Ďakujem za odpoveď

Nádobka 2v1, kolik m2 sestře 200ml vody v režimu vlhkého a mokrého vysávání. Děkuji

keby som nebol spokojny, da sa vratit po nejakych dnoch aj ked si nezaskrtnem to vratenie do 30dni?

Dobrý den, zvládne černý šedě melírovaný koberec (Breno - Medusa Performa 99 Odkaz do neznáma nebo bude koberec vyhodnocovat jako díru? Potřebuji do kanceláří do práce. Pokud by to nezvládl, můžete mi prosím navrhnout jiný vysavač? Nepotřebuji ani mop. Předem děkuji

123...
Diskusia a poradňa k Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Für Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Für Schwarz.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií