Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xiaomi Mi Watch (Navy Blue)

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Watch (Navy Blue)
4,6 23 hodnotení
Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, AMOLED displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, barometer, hľadanie mobilu, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť a always On Display, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, plávanie, vodotesnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 384 h, materiál puzdra plast
Kód:  XI300i19b Produktové číslo:  29466

Xiaomi Mi Watch (Navy Blue)

Štýlové športové hodinky Xiaomi Mi Watch

Chcete športovať efektívnejšie, ale stále vám chýba tá správna motivácia? Kúpte si osobného trénera v podobe inteligentných hodiniek Xiaomi Mi Watch, ktoré disponujú pestrou škálou funkcií, športových režimov a inteligentných senzorov, vďaka ktorým dosiahnete počas tréningu oveľa lepšie výsledky. Okrem fitness funkcií hodinky ponúknu štýlový dizajn v modrej farbe s prispôsobiteľnými ciferníkmi, vysoko presnú GPS navigáciu a batériu, ktorá vydrží až dlhých 16 dní. Smart hodinky Xiaomi Mi Watch sa stanú skvelým doplnkom na šport i do spoločnosti.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Xiaomi Mi Watch (Navy Blue)

  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth BLE 5.0
  • 1,39“ displej s vysokým rozlíšením 326 ppi
  • Viac ako 100 štýlových motívov ciferníkov
  • 12 nm špičkový GPS čip so štyrmi režimami
  • Optický senzor pulzovej frekvencie
  • Saturácia kyslíka v krvi
  • 117 športových režimov
  • Ľahký dizajn s hmotnosťou 32 g
  • Dlhá životnosť batérie až 16 dní
  • Príjem mobilných notifikácií
  • Diaľková spúšť pre fotoaparát v telefóne
  • Vodoodolnosť 5 ATM
  • Pohodlný silikónový remienok
  • Mobilná aplikácia Xiaomi Wear (Android, iOS)

Špičkový AMOLED displej s dotykovým ovládaním

Inteligentné hodinky Xiaomi Mi Watch sa pýšia skvele čitateľným displejom s uhlopriečkou 1,39“, ktorý je chránený krycím tvrdeným sklíčkom Corning Gorilla Glass 3. Moderná AMOLED technológia sa postará o presné zobrazenie farieb, vynikajúcu čitateľnosť aj na priamom slnku a nízku spotrebu energie. Vďaka funkcii Always-On Display pohodlne zobrazíte čas a namerané hodnoty jednoduchým otočením zápästia.

Osobný tréner na vašom zápästí

U hodiniek Xiaomi Mi Watch budete mať k dispozícii podporu sedemnástich profesionálnych cvičebných režimov vrátane behu, triatlonu, plávania, cyklistiky, jogy a podobne. Okrem toho si môžete vybrať zo sto ďalších rozšírených cvičebných režimov. Výkonný algoritmus Firstbeat dokáže presne sledovať a analyzovať viac ako tridsať kľúčových fitness ukazovateľov ako je pulzová frekvencia, rýchlosť, vzdialenosť a spálené kalórie, vďaka čomu s hodinkami dosiahnete maximálne efektívny tréning.

Smart hodinky Xiaomi Mi Watch sa postarajú o automatickú detekciu cvičenia

Inteligentné fitness hodinky Xiaomi Mi Watch automaticky detegujú začiatok tréningu a jeho prerušenie, takže sa môžete spoľahnúť, že budú zaznamenané všetky vaše pohyby. Nechýba ani funkcia na meranie saturácie kyslíka v krvi, vďaka ktorej získate lepšiu predstavu o vašej fyzickej kondícii. Ak pociťujete nedostatok dychu, slabosť, alebo závraty, najprv skontrolujte, či nedošlo k zníženiu saturácie krvi kyslíkom aby ste sa zbytočne nestresovali.

Inteligentné funkcie pre kvalitnejší spánok, efektívnejšie cvičenie a zníženie stresu

V hodinkách Xiaomi Mi Watch je funkcia monitoring spánku, ktorá zaznamenáva váš spánok v jeho jednotlivých fázach a poskytne vám spätnú väzbu na zlepšenie vašich spánkových návykov. Monitoring vitálnych funkcií analyzuje vaše životné funkcie, aby vám pomohol objektívne pochopiť váš fyzický stav a eliminoval zranenia pri cvičení. K dispozícii sú u hodiniek Xiaomi Mi Watch aj aplikácie na meranie hladiny stresu, vrátane dýchacích cvičení na uvoľnenie fyzického a psychického napätia a dosiahnutie lepšej rovnováhy medzi pracovným a súkromným životom.

Xiaomi Mi Watch monitorujú srdcovú frekvenciu 24 hodín 7 dní v týždni

Optický senzor novej generácie s integrovanými PPG biosenzormi nepretržite zaznamenáva vašu srdcovú frekvenciu aj počas intenzívneho cvičenia ako je beh po trase, alebo jazda na bicykli. V prípade namerania vysokej hodnoty vás hodinky Xiaomi Mi Watch okamžite upozornia. Taktiež môžete uložiť krivku srdcového pulzu za posledných 30 dní.

Špičkový GPS čip so štyrmi režimami

Inteligentné športové hodinky Xiaomi Mi Watch sú vybavené integrovaným 12 nm čipom Airoh GPS, ktorý podporuje synchrónne určovanie polohy pomocou štyroch hlavných navigačných systémov GPS, GLONASS, Galileo a BDS. Čip funguje s prispôsobenými algoritmami optimalizácie najazdených kilometrov, ktoré zvyšujú presnosť pri určovaní polohy a zaznamenávaní pohybu.

Xiaomi Mi Watch s batériou, ktorá vydrží až dlhých 16 dní

Inteligentné športové hodinky Xiaomi Mi Watch využívajú AI algoritmy s extrémne nízkou spotrebou energie, vďaka čomu je výrazne predĺžená životnosť batérie. Pri bežnom používaní je dosiahnutá životnosť až 16 dní, v úspornom režime 22 dní a pri vonkajšom športovom režime so zapnutou GPS smart hodinky Xiaomi vydržia 50 hodín. Batériu ľahko a rýchlo dobijete pomocou praktickej magnetickej nabíjačky, na ktorú stačí inteligentné hodinky položiť.

Mobilná aplikácia Xiaomi Wear

V zdokonalenej mobilnej aplikácii Xiaomi Wear môžete podrobne zobraziť vaše denné zdravotné štatistiky ako je srdcová frekvencia, kondícia a kvalita spánku. Okrem toho je možné zobraziť presný záznam trasy, históriu nameraných hodnôt, či nastaviť príjem mobilných notifikácií. Pridávať môžete aj rôzne zdravotné plány, alebo ciele a sledovať ich plnenie.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Joga, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
384 h (16 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
35,3 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Modrá Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
32 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Joga, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Amazfit OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Modrá Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
13 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
22 cm Hotovo!
Typ zapojenia
22mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
384 h (16 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
384 h (16 d) Hotovo!
Interné úložisko
Nie Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý deň ... hodinky som kúpil cca deň dozadu ... nastavené mám všetko ako má byť ... dokonca všetko funguje ako má ... okrem merania spánku ... v app nevidím žiadnu možnosť to povoliť alebo s tým niečo urobiť ... ani v app sa mi nezobrazujú údaje ... mám to reklamovať alebo ?

píšete u hodinek Xiaomi Watch - 50 m (5 ATM), což rozhodně není pravda, není to vodotěsnost do hloubky 50M. přečtěte si to zde, tak to je správně, to vám řekne každý hodinář, je to sprchování a plavání v mělké vodě, myslí se tím občasné ponoření těsně pod hladinu, mrkněte zde: Odkaz do neznáma

Dobrý den. Lze s hodinkami volat a přijímat hovory? Děkuji

Dobrý den Mám zájem o tyto hodinky. Zajímá mne však pár věcí, před samotným pořízením. 1.Je zapotřebí mít stáhnutou nějakou aplikaci v mobilu? 2.Lze nastavit v hodinkách češtinu? nechci to mít v cizím jazyce např.( 7.30AM nebo 7.30PM ) apod. Děkuji.

Dobrý den, volání a přijímání hovorů s hodinkami? Děkuji

Dobrý den, je nutné mít při sportovní aktivitě při sobě i mobil? Jde mi o to, že ho nerad při sportování nosím u sebe, rád bych si však vedl detailní statistiky. Stačí tedy hodinky propojit s mobilní aplikací až poté? Kolik si toho bez synchronizace dokáží zapamatovat? Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, hodinky mám 6 deň, a už boli 2 krát na nabíjačke , včera o 11hod som ich nabíjal, celý deň som nepoužíval nejak extra a dnes ráno o 8. Hodine mám 30%. Hodinky som nemal v noci na ruke a cez deň som nesportoval ani som nemal zapnuté gps. Je to v poriadku ? Či mám hodinky reklamovať, nakoľko podľa popisu majú vydržať cca 16 dní. Ďakujem

Zdravím, nikde jsem nenašel, z čeho je pouzdro hodinek. Manželka má alergii na kovy, takže pokud je pouzdro ocelové, bohužel musím hledat jiný model

Dobrý den, tyto hodinky se mi moc líbí, takže bych ráda věděla pár věcí. Zajímalo by mě, jestli tento model hodinek bere v potaz i denní spánek v případě nočních směn a jestli k nim bude doporučena nějaká aplikace? Pokud ano, bude ta aplikace shromažďovat zdravotní data když je monitorují hodinky? Ptám se proto, že moje současné hodinky také sbírají zdravotní data(tep, tlak, saturace, teplota), ale k nim přiložená aplikace je nezpracovává, tedy s výjimkou tepu. A poslední otázka. Mají hodinky odolné sklíčko?

Diskusia a poradňa k Xiaomi Mi Watch (Navy Blue)
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi Watch (Navy Blue) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Watch (Navy Blue). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Watch (Navy Blue). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Watch (Navy Blue). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi Watch (Navy Blue).
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií