AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Xiaomi MI3 16GB Silver

Zobraziť katalóg
Xiaomi MI3 16GB Silver
4,8 5 hodnotení
Mobilný telefón 5" 1920x1080 IPS Full HD, procesor Qualcomm Snapdragon 800 Quad-Core 2.3 GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 16 GB, fotoaparát 13 Mpx LED blesk, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, NFC, 3G, A-GPS, micro USB , FM, Android 4.4, MIUI v5 CZ
Kód:  XI003a Produktové číslo:  6954176856081 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi MI3 16GB Silver

Výkonný telefón

Perfektná výbava

Kvalitný fotoaparát

Veľa aplikácií

Výkonný telefón

MI3 je najnovšou vlajkovou loďou čínskeho výrobcu Xiao. Hardvérová výbava telefónu vám doslova vyrazí dych. Nadchne vás luxusný Full HD displej, vysoko výkonný a zároveň úsporný štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 800 na frekvencii 2,3 GHz, 2 GB RAM a 64 GB interné úložisko. Operačný systém telefónu vychádza z Androidu 4.3 a je doplnený o obľúbené rozhranie MIUI v5 v českom jazyku, ktoré prináša oproti štandardnému Androidu ďalšie špeciálne funkcie.

IPS displej

MI3 sa vám vždy postará o dostatok zábavy. Na priestrannom luxusnom 5" IPS displeji s rozlíšením 1920 x 1080 a hustotou 441 pixelov na palec si pustíte vaše obľúbené filmy a seriály vo Full HD rozlíšení a zahráte si najnovšie hry v kvalite, na ktorú ste zvyknutí z herných konzol. Navyše je displej chránený tvrdeným sklom a aj na slnku je výborne čitateľný. Vstavaný hudobný prehrávač vám umožní ľahké počúvanie a správu vašej hudobnej kolekcie.

Perfektná výbava

MI3 sa vám vždy postará o dostatok zábavy. Na priestrannom luxusnom 5 "IPS displeji s rozlíšením 1920 x 1080 a hustotou 441 pixelov na palec si pustíte vaše obľúbené filmy a seriály vo Full HD rozlíšení a zahráte si najnovšie hry v kvalite, na ktorú ste zvyknutí z herných konzol. Naviac je displej chránený tvrdeným sklom a aj na slnku je výborne čitateľný. Vstavaný hudobný prehrávač vám umožní ľahký počúvanie a správu vašej hudobnej kolekcie.

Fotoaparát 13 Mpx

Zachytiť mimoriadné okamihy môžete prostredníctvom fotoaparátu s rozlíšením 13 megapixelov a kvalitným senzorom Sony Exmor. Ten je podporený dokonca dvojitým LED bleskom, vyhotovíte tak dobre vyzerajúce fotografie aj pri minimálnom osvetlení. Video zaznamenáte pomocou kamery vo vysokom rozlíšení Full HD. Na videohovory je prítomný aj predný fotoaparát s rozlíšením 2 megapixely.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,2 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.3 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim. Má NFC? Diky Petr

Diskusia a poradňa k Xiaomi MI3 16GB Silver
Príslušenstvo pre Xiaomi MI3 16GB Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi3 16GB Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi MI3 16 GB Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi MI3 16 GB Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi3 16GB Silver.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií