Xiaomi MI3 64GB Black

Zobraziť katalóg
Xiaomi MI3 64GB Black
Mobilný telefón 5 "1920x1080 IPS Full HD, procesor Qualcomm Snapdragon 800 Quad-Core 2.3GHz, RAM 2GB, interná pamäť 64GB, fotoaparát 13 Mpix LED blesk, WiFi 802.11 b / g / n, Bluetooth, 3G, GPS, micro USB, FM, Android 4.3, MIUI v5 CZ
Kód:  XI003a2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi MI3 64GB Black

Ak práve hľadáte telefón, ktorý moc nezaťaží vašu kapsu, a pritom dostanete za svoje peniaze produkt vo vrcholnej kvalite, tak nastražte uši. Zariadenia od spoločnosti Xiaomi v sebe snúbilo práve tieto aspekty. Že ste o tomto výrobcovi ešte nepočuli? Chyba! Nová vlajková loď Xiaomi MI3 je telefón o ktorý sa zaujíma snáď každý, či už ide o študenta, vrcholného manažéra alebo robotníka.

Šikovné ruky inžinierov doslova nahustili do zariadenia výkon, ktorý sa môže bez väčšieho problému porovnávať aj so svetoznámymi značkami. Štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 800 s frekvenciou 2,3 GHz a grafický procesor Adreno 330, ktorý je skutočnou špičkou na trhu, vytrie zrak snáď každému smartphonovému nadšenci. To všetko je podporované operačným systémom Android 4.3. Telefón je napájaný batériou typu Li-lon s kapacitou 3050 mAh. S týmto komponentom môžete svoj telefón aktívne využívať až dva dni, a nemusíte sa stále strachovať, či ste si vzali nabíjačku so sebou na rokovania alebo na víkend na chate.

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátny dizajnový telefón
  • Štvorjadrový procesor s neprekonateľným grafickým čipom
  • 13megapixelový fotoaparát s duálnym LED bleskom
  • 64 GB interná pamäť
  • Nadstavba OS Android - MIUI

Špičkový obraz

Snáď každý priaznivcov ostrého obrazu si tento telefón musí zamilovať. Rozlíšenie päťpalcový obrazovky dosahuje hodnoty 1920x1080 pixelov. Vďaka tomu si bez problému prehráte akékoľvek video vo full HD rozlíšení. V prípade, že vám nebude stačiť pasívne sledovanie snímok alebo videí, pokojne sa z vás môže stať lovec prekrásnych momentiek. K povesti výborného fotografa vám napomôže trinástich megapixelový fotoaparát s duálnym LED bleskom. Vaše snímky budú uložené do internej pamäte telefónu. A verte mi, že 64 GB je naozaj veľa miesta na fotografie.

Najlepšie nadstavba OS Android

Áno počujete správne. Mnoho z kritikov mobilných telefónov vám potvrdí, že systém MIUI je takmer dokonalý. Nielen že je celý preložený do slovenčiny, ale aktualizácie sú okamžite stiahnuteľné pomocou bezdrôtového internetového pripojenia. Ale tým výpočet superlatívov nekončí. MIUI nebude nikdy rovnaký, k stiahnutiu je dostupné nepreberné množstvo tém, ktoré ľubovoľne môžete použiť vo svojom zariadení. Teda je takmer nemožné stretnúť osobu s rovnakým vzhľadom užívateľského prostredia.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!

Pamäť a výkon

Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.3 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Slovenská infolinka pre fanúšikov Xiaomi

Slovenskí používatelia Xiaomi môžu teraz rýchlo a bez zbytočného zdržania riešiť svoje problémy prostredníctvom servisnej linky.

00420 800 701 541

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xiaomi MI3 64GB Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi3 64GB Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi MI3 64 GB Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi MI3 64 GB Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi3 64GB Black.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií