Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xiaomi Redmi 4A LTE 32GB Gold

Zobraziť katalóg
Xiaomi Redmi 4A LTE 32GB Gold
4,6 190 hodnotení
Mobilný telefón – 5.0" IPS 1280x720, procesor Snapdragon 425 Quad Core 1.4GHz, RAM 2GB, interná pamäť 32GB, microSDXC až 256GB, fotoaparát 13Mpx (f/2.2) + 5Mpx (f/2.2), GPS, A-GPS, Glonass, 3G/LTE, micro USB, hybridná Dual SIM (1x Micro SIM + 1x Nano SIM), batéria 3120mAh, Android 6.0 Marshmallow
Kód:  XI145a Stránky výrobcu

Xiaomi Redmi 4A LTE 32GB Gold

Vlastnosti telefónu

vypnuté
Xiaomi Redmi 4A LTE
vypnuté
Kompaktní telefon s androidem.
Úhlopříčka displeje

5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 120 mAh

kapacita batérie

MicroSim

micro SIM

typ SIM karty

Rozměry

69,6 × 141,3 × 8,9 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSD

slot na pamäťové karty

Váha

156 g

hmotnosť telefónu

Značka Xiaomi prichádza na trh s už štvrtou generáciou mobilných telefónov Redmi. Xiaomi Redmi 4A LTE nadväzuje na predchádzajúcu generáciu, a za veľmi priaznivú cenu ponúka skvelú výbavu zabalenú do elegantnej konštrukcie. Xiaomi Redmi 4A zaujme svojím výkonom a uspokojí používateľov, ktorí využívajú telefón na prácu, ale predovšetkým používateľov zameraných na multimédiá a hry. S týmto smartfónom získate rýchle pripojenie 4G LTE, systém Android 6.0, 13 Mpx fotoaparát, podporu Dual SIM a kvalitnú vysokokapacitnú batériu.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný 5" IPS displej
  • 4G/LTE siete so "slovenskými" frekvenciami 800 a 900 MHz
  • Google Android 6.0
  • Batéria s dlhou výdržou

Farby, ktoré oslnia

Tie najlepšie zážitky zo sledovania obrázkov, filmov a fotiek zaisťuje 5" displej s HD rozlíšením, ktorý vás úplne uhranie svojimi ostrými detailmi, prirodzenými farbami, vynikajúcim jasom a kontrastom a širokými pozorovacími uhlami.

Neuveriteľne živé obrazy

Ľahko a rýchlo zachyťte všetky životné okamihy. Profesionálne a bez pretvárky. S 13 Mpx zadným fotoaparátom s automatickým zaostrovaním, už nebudete musieť riešiť kvalitu vytvorených snímok. Spolu s 5 Mpx predným fotoaparátom s fixným zaostrením, sa stanú selfie a videohovory vašou každodennou záležitosťou.

Výdrž a konektivita

Vysoká kapacita batérie 3 120 mAh zaistí všetko potrebné na vaše hovory, hry, videá a plno ďalších vecí. Spolu s výkonným procesorom Qualcomm Snapdragon 425 a s 2 GB operačnou pamäťou už nie je nutné riešiť spustené aplikácie a náročnejšie programy. Na ukladanie vašich súborov je telefón vybavený vnútornou 32 GB pamäťou, ktorú možno rozšíriť microSD kartou s veľkosťou až 128 GB. Vo výbave samozrejme nechýba microUSB konektor, 3.5 mm stereo jack, GPS prijímač, Dual SIM, Wi-Fi a podpora siete 4G LTE.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V popisu je uvedeno "Kovová konstrukce", já ale všude jinde (i na stránkách výrobce) čtu, že je telefon plastový. Jak to tedy je?

Dobrý den, jak je to s případnou výměnou baterie? Nabízíte ji v prodeji? Děkuji předem za odpověď.

nefunkcni reproduktor, slysim, ale kdyz mluvim, tak me neslysi, co s tim?

Dobry den, Ako je to u Vas so zarukou pri odomknuti bootloaderu telefonu. Pokial viem, vyrobca odomknutie priamo podporuje. Dakujem

Dobrý deň, v balenie spolu s telefónom obsahuje aj slúchadla ?

Dobry den, da se tento mobil objednat v barve rose gold???

Dobrý den, tento telefon nemá žádná příslušenství v balení? Viz nabíječka, usb kabel...

Dobrý deň, máte uvedené k odolnosti, že má kovovú konštrukciu. Zvyšok telefonu je z plastu?

Dobrý deň je nejaký rozdiel medzi modelmi 4A a 4A LTE? Dik

Dobrý den, chtěl bych si upřesnit informace ohledně SIM karet a datové karty. u přístroje uvádíte velikost dvou simek jako Micro SIM a datovou kartu jako Micro SDXC. Znamená to opravdu, že v tomto typu jsou tři karty a ne jako v ostatních typech Xiaomi Redmi 4A jedna 1 × Micro SIM a 1 × MicroSDXC, nebo 1 × Micro SIM a 1x Nano SIM? Děkuji za rychlou odpověď.

123
Diskusia a poradňa k Xiaomi Redmi 4A LTE 32GB Gold
Príslušenstvo pre Xiaomi Redmi 4A LTE 32GB Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Redmi 4A LTE 32GB Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi 4A LTE 32GB Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi 4A LTE 32GB Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Redmi 4A LTE 32GB Gold.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií