Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Xiaomi Redmi Buds 3

Zobraziť katalóg
Xiaomi Redmi Buds 3
3,8 59 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, True Wireless, kôstky, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.2, podpora aptX, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, certifikácia IPX5, menič 12 mm, výdrž batérie až 20 h (5h+15h)
Kód:  XI300m23 Produktové číslo:  0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Redmi Buds 3

Bezdrôtové slúchadlá Xiaomi Redmi Buds 3 s dlhou výdržou a Bluetooth 5.2

Nové bezdrôtové slúchadlá Xiaomi Redmi Buds 3 v bielom vyhotovení si vás okamžite získajú. Za super peniaze totiž ponúka celú škálu zaujímavých funkcií vrátane bleskového párovania, dlhej výdrže na batériu alebo pohodlné dotykové ovládanie. O dostatočne kvalitný zvuk sa potom postarajú dynamické meniče vyrobené z kompozitných materiálov. Celkovo sú slúchadlá Xiaomi Redmi Buds 3 vhodné pre všetky typy používateľov.

Užite si hudbu kdekoľvek a kedykoľvek

Vychutnajte si detailnejší zvuk vďaka veľkým 12 mm dynamickým meničom z kompozitných materiálov. Práve tieto meniče, odborne nakalibrované zvukovým laboratóriom Xiaomi, vytvárajú pri slúchadlách bezdrôtových Xiaomi Redmi Buds 3 bohaté basové tóny, čisté vysoké tóny a trvale vynikajúcu kvalitu zvuku.

Skvelý zvuk aj počas hovorov s bezdrôtovými slúchadlami Xiaomi Redmi Buds 3

V bezdrôtových slúchadlách Xiaomi Redmi Buds 3 sú zabudované dva vysoko citlivé mikrofóny. Spoločne s technológiou Qualcomm cVc na potlačenie ozveny a šumu tieto mikrofóny dynamicky redukujú okolitý hluk a účinne minimalizujú ozveny. To znamená, že si s nasadenými slúchadlami bezdrôtovými Xiaomi Redmi Buds 3 vždy môžete vychutnať čisté hovory.

Bezkáblové slúchadlá Xiaomi Redmi Buds 3 majú dotykové ovládanie

Vysoko citlivý senzor presne reaguje na vaše požiadavky a pomocou poklepania prstom na dotykovú plochu True Wireless štupľov môžete zastaviť alebo spustiť prehrávanie hudby. Rovnakým príkazom prijmete alebo ukončíte hovor. A trojitým stlačením potom bezdrôtové slúchadlá Xiaomi Redmi Buds 3 prijmú hovor alebo preskočia v playliste na ďalšiu pieseň.

Športujte s obľúbenými playlistami v ušiach

Slúchadlá bez kábla Xiaomi Buds 3 sú navrhnuté aj pre pravidelných športovcov. Či už pôjdete behať alebo sa vydáte do posilňovne, tak sa necháte nabudiť svojimi obľúbenými playlistami. True Wireless slúchadlá majú totiž odolnosť proti vode podľa štandardu IP54, takže im pot ani dážď neuškodí.

Bezkáblové slúchadlá Xiaomi Buds 3 potešia dlhou výdržou

Hoci sú bezkáblové slúchadlá Xiaomi Redmi Buds 3 malé a ľahké, ponúkajú veľmi zaujímavý zvukový výkon aj pohodlie. Na jedno nabitie vydržia bezdrôtové slúchadlá až 5 hodín prevádzky na batériu alebo až 20 hodín používania v spojení s nabíjacím puzdrom. A ak zabudnete puzdro nabiť, tak ho stačí na 10 minút pripojiť a okamžite získate pre bezdrôtové slúchadlá Xiaomi Redmi Bus 3 ďalších 90 minút počúvania.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Xiaomi Buds 3, biele vyhotovenie

  • Bezdrôtové slúchadlá s výborným zvukom
  • 12 mm dynamické meniče pre dobrú zvukovú reprodukciu
  • Malé a ergonomické vyhotovenie
  • Výdrž batérie až 25 hodín (5 hodín slúchadlá + 20 hodín puzdro)
  • Rýchle a pohodlné párovanie prostredníctvom Bluetooth 5.2
  • Slúchadlá Xiaomi Buds 3 spĺňajú certifikáciu IP54
  • Dva vysoko citlivé mikrofóny a technológie Qualcomm cVc umožnia kvalitné handsfree hovory

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Vyhotovenie
Kôstky Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Kôstky Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.2 Hotovo!
Podporované kodeky
aptX Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Veľkost meniča
12 mm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
20 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
5 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
15 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
51 g Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!

Počet slúchadiel

Počet slúchadiel
2 (stereo) Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dnes zakoupená sluchátka nejdou spárovat s telefonem Redmi note 9. Postupoji dle návodu a místo toho, aby dioda začala blikat pro párování, tak pouze zhasne a v telefonu se nezobrazí. Nějaká rada prosím. Děkuji

Dobrý den ,jak zvýšit a naopak snizim hlasitost?

Dá se krabička na sluchátka nabíjet bezdrátově například na podložce nebo stojánku? Díky

Dobrý den, pravé sluchátko jde normálně spárovat vše, i krabička vše splňuje, ale levé sluchátko když odeberu z krabičky tak se hned začne vybíjet a nevím čím to je, připojovat a odpojovat jsem zkoušel, vše ostatní funguje, vyjma toho levého sluchátka.

dobry den půjdou mi sluchátka na samsung galaxy m21?

Dobrý den, asi po měsíci používání mi hraje každé sluchátko jinak hlasitě, je možná nějaká korekce hlasitosti jednotlivých sluchátek, nebo to je vada?

Dobrý jsou kompatibilní s iphonem 8?

Měl bych dotaz jestli sluchátka opravdu podporují APTX kodek, na youtube jsem viděl že podporují pouze aac, sbc Děkuji za odpoveď :)

Dobry den, je moznost tieto sluchatka Xiaomi Redmi Buds 3 pouzivat aj samostatne naoriklad v lavom alebo pravom uchu alebo vzdy len v pare v obvoch usiach naraz. Dakujem za spatnu vazbu.

Dobrý den, budou sluchátka Xiaomi Redmi Buds 3 fungovat s mobilem Xiaomi Redmi 6? Verze bluetooth sluchátek je totiž o dost vyšší, než verze bluetooth u mobilu. Případně můžete mi poradit jiná sluchátka k takto starému typu mobilu? Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k Xiaomi Redmi Buds 3
Príslušenstvo pre Xiaomi Redmi Buds 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Redmi Buds 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi Buds 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi Buds 3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Redmi Buds 3.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií