PET AP+ plus nový vizuál

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black

Zobraziť katalóg
Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black
4,4 53 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, True Wireless, štuple, aktívne potlačenie hluku (ANC), uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.3, podpora LDAC, Hi-Res audio, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, certifikácia IPX4, impedancia 24 Ohm, výdrž batérie až 36 h (9 h+27 h)
Kód:  XIAhe36 Produktové číslo:  38951 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black

Užite si počúvanie hudby s aktívnym hybridným potlačením okolitého hluku

Bezdrôtové True Wireless slúchadlá Redmi Buds 4 Pro v čiernom prevedení vás zaujmú svojim štýlovým prevedením. Tieto slúchadlá ponúknu mnoho moderných a zaujímavých funkcií vrátane svižného párovania, dlhej výdrže na batériu alebo pohodlné dotykové ovládanie. O dostatočne kvalitný zvuk sa potom pri slúchadlách Redmi Buds postarajú 10 mm dynamické meniče s 6 mm titánovou membránou.  Vďaka hybridnému potlačeniu hluku až o 43 dB si užijete ničím nerušené počúvanieobľúbenej hudby. Na vybavenie handsfree hovorov slúžia mikrofóny na potlačenie šumu. True Wireless slúchadlá Redmi Buds 4 Pro využívajú Bluetooth 5.3, čím dosiahnete nižšie oneskorenie zvuku pri sledovaní filmov, seriálov i hraní hier. Zažite konzistentnejší výstup a užite všetko naplno. 

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Redmi Buds 4 Pro Midnight Black

  • Až 43 dB hybridné aktívne potlačenie hluku
  • 3 možnosti nastavenia úrovne ANC
  • 10 mm dynamické meniče s 6mm titánovou membránou sprostredkujú bohatší zvuk
  • Ergonomické prevedenie ktoré znižujú tlak vo zvukovode
  • Váha približne 5 gramov
  • Adaptívny režim potlačenia okolitého hluku umožní slúchadlám Redmi Buds 4 Pro automaticky voliť režim ANC v závislosti od okolia
  • Citlivé a intuitívne dotykové ovládanie
  • Uľahčenie handsfree hovorov vďaka redukcii šumu pomocou umelej inteligencie
  • Aj s nasadenými slúchadlami v ušiach budete môcť komunikovať s vašim okolím úplne bez problémov
  • Certifikovaná odolnosť IP54 robí slúchadlá odolné voči potu a postriekaniu vodou
  • Stabilné a rýchle pripojenie cez Bluetooth 5.3 zaistí nepatrné oneskorenie zvuku oproti obrazu
  • Bezdrôtové slúchadlá Redmi Buds 4 Pro vydržia prehrávať až 9 hodín na jediné nabitie
  • V spojení s nabíjacím puzdrom sa môžete tešiť až na 36 hodín prehrávania (bez aktivovaného ANC)
  • Podpora rýchleho nabíjania – po 5 minútach nabíjania získate dostatok energie až na 1 hodinu počúvania
  • Pri vybratí slúchadiel z uší dôjde k pozastaveniu prehrávania
  • Upravenie a prispôsobenie si slúchadiel Redmi Buds 4 Pro v aplikácii Xiaomi Earbuds

Redmi Buds 4 Pro ponúknu aktívne potlačenie okolitého hluku

True Wireless slúchadlá Redmi Buds 4 Pro disponujú technológiou hybridného aktívneho potlačenia hluku, ktorá spolupracuje s mikrofónmi s doprednou a spätnou väzbou. Takto dôjde k účinnému oddeleniu hluku z okolia. Stlačte príslušné tlačidlo na slúchadlách Redmi Buds 4 Pro a potlačte hluk až o 43 dB.

Redmi Buds 4 Pro ponúknu aktívne potlačenie okolitého hluku

True Wireless slúchadlá Redmi Buds 4 Pro disponujú technológiou hybridného aktívneho potlačenia hluku, ktorá spolupracuje s mikrofónmi s doprednou a spätnou väzbou. Takto dôjde k účinnému oddeleniu hluku z okolia. Stlačte príslušné tlačidlo na slúchadlách Redmi Buds 4 Pro a potlačte hluk až o 43 dB.

10 mm dynamické meniče s ultratenkou membránou

Aj keď sú slúchadlá Redmi Buds 4 Pro malé, disponujú duálnymi dynamickými 10 mm meničmi, ktoré vám zaistia príjemné počúvanie zvuku. Súčasťou je aj 6 mm titánová membrána. Hlasy znejú jasnejšie, nižšie frekvencie budú plnšie a výšky jasnejšie a čistejšie. Vysoko kvalitná ultratenká membrána prináša ešte viac detailov pri počúvaní hudby. Redmi Buds 4 Pro sú vybavené novým zvukovým algoritmom Xiaomi HRTF na simuláciu reálneho zvuku.

Potlačenie hluku nastaviteľné v troch úrovniach a voľba adaptívneho režimu ANC

Vyberte si úroveň potlačenia hluku tak, ako vám to bude príjemné. Slúchadlá Redmi Buds 4 Pro dokážu inteligentne vyhodnotiť scénu okolo vás a na základe toho prepnúť medzi jedným z troch režimov ANC (pri aktívnom adaptívnom režime).

  • Ľahký režim — Ideálny režim v kanceláriách alebo knižniciach.
  • Hlboký režim — Využijete napríklad v metre alebo lietadle.
  • Vyvážený režim — Vhodné napríklad v kaviarňach alebo na ulici.

Aj so slúchadlami Redmi v ušiach môžete komunikovať so svojim okolím

Nechcete si slúchadlá Redmi Buds 4 Pro vyťahovať z uší zakaždým, keď si chcete s niekým pohovoriť alebo si niečo objednať? Využite režim chatu, do ktorého sa dostanete dlhým stlačením. Môžete si nastaviť aj zlepšený hlasový režim, ktorý vám umožní prirodzenú komunikáciu so slúchadlami Redmi Buds 4 Pro v ušiach.

Pohodlné handsfree hovory

Pri vybavovaní handsfree hovorov vám bude naplno pomáhať hlasový algoritmus AI, ten vie rozlíšiť ľudský hlas a okolitý hluk. Pri telefonovaní so slúchadlami Redmi Buds 4 vám bude vždy rozumieť – hlasno a zreteľne.

Bezdrôtové slúchadlá Redmi Buds 4 Pro vydržia až 36 hodín

Samotné slúchadlá Redmi Buds 4 Pro zvládnu vyhrávať až 9 hodín v kuse a v spojení s nabíjacím puzdrom sa celková hodnota vyšplhá na skvelých 36 hodín (s vypnutým potlačením okolitého hluku). Vďaka podpore rýchlonabíjania získate až 2 hodiny prehrávania už po 5 minútach nabíjania.

Slúchadlá Redmi Buds 4 Pro podporujú duálne pripojenie

True Wireless slúchadlá Redmi Buds 4 Pro môžete naraz spárovať až s dvoma zariadeniami, medzi ktorými môžete ľahko prepínať podľa potreby. 

Jednoduché párovanie a rýchle prispôsobenie slúchadiel

Aj párovanie je veľmi jednoduché. Otvorte puzdro v blízkosti vášho smartfónu a kliknite na obrazovku, akonáhle sa tam objaví vyskakovacie okno – hotovo. Slúchadlá Redmi Buds 4 Pro je možné takto ľahko spárovať s radom produktov Xiaomi/Redmi, ako sú smartfóny a notebooky. Na maximálne prispôsobenie slúchadiel si môžete stiahnuť aplikáciu Xiaomi Earbus. V nej si nastavíte úroveň potlačenia šumu a prispôsobíte si dotykové ovládanie slúchadiel Redmi Buds 4 Pro.

Intuitívne dotykové ovládanie

True Wireless slúchadlá Redmi Buds 4 Pro disponujú dotykovými prvkami s citlivou spätnou väzbou. Ovládajte prehrávanie skladieb alebo prepínanie medzi jednotlivými režimami kombináciou krátkych alebo dlhých stlačení.

Bezdrôtové slúchadlá Xiaomi Redmi Buds 4 Pro

Slúchadlá disponujú stupňom krytia IP54

Bezdrôtové slúchadlá boli skonštruované tak, aby prečkali dažďovú prehánku aj pot pri náročnom tréningu. Vďaka svojmu kvalitnému spracovaniu sa môžu slúchadlá Redmi pýšiť stupňom krytia IP54.

Bezdrôtové slúchadlá Xiaomi Redmi Buds 4 Pro

Redmi Buds 4 Pro spoznajú, kedy sú v uchu

Hneď ako vyberiete bezdrôtové slúchadlá Redmi Buds 4 Pro z uší, prehrávanie sa okamžite zastaví. Po opätovnom vložení do ucha bude prehrávanie pokračovať.

Bezdrôtové slúchadlá Xiaomi Redmi Buds 4 Pro

Rýchly reštart jedným dotykom

Stačí jedno stlačenie tlačidla a obnovíte slúchadlá Redmi Buds 4 Pro bez problémov.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.3 Hotovo!
Podporované kodeky
LDAC Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Impedancia
24 Ohm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
36 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
9 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
27 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
5 g Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak se připojit na sluchátka pokud jsou samotné nabité ale pouzdro už ne. Jde to nějak? Děkuji moc za odpověď

Dobrý den, obsahuje levé i pravé sluchátko svůj vlastní mikrofon ? Lze tedy použít samostatně levé a samostatně pravé sluchátko jako handsfree k telefonu ?

Dobrý den, když dohraje písnička a chce hrát další, tak jen slyším praskání, takže musím vypnout a zapnout abych zas slyšel hudbu? dá se s tím něco dělat? nebo reklamace a ano, udělal jsem komplet reset i tovární nastavení a i jiný telefon a nic.

Dobrý den,zakoupil jsem u vás dětem 2 x sluchátka xiaomi redmi buds 4 pro a není u nich český návod, můžete mi poradit kde ho získám

JBL Tune Flex nebo Xiaomi Redmi Buds 4 Pro?

Diskusia a poradňa k Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black
Príslušenstvo pre Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií