AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver

Zobraziť katalóg
Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver
4,5 12 hodnotení
Smart hodinky – pre mužov aj ženy, s ovládaním v slovenčine, AMOLED displej, GPS, NFC platby cez Mi Pay, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, barometer, hľadanie mobilu, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť, obchod s aplikáciami a always On Display, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, plávanie, vodotesnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 384 h, materiál puzdra nehrdzavejúca oceľ
Kód:  XIMiwS1Prb2 Produktové číslo:  41808 Stránky výrobcu

Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver

Smart hodinky Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver ...

Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver sú smart hodinky ideálne pre každého, kto chce mať perfektný prehľad o svojich aktivitách a posúvať ich stále ďalej a ďalej. Ciferník navyše chráni zafírové sklíčko. Displej s rozmerom uhlopriečky 1,47 " vám ukáže všetko, čo potrebujete vedieť. Ich vzhľad primárne tvorí guľatý ciferník. Bežné hodinkové funkcie, ako je budík, dátum, deň v týždni, duálny čas, kalendár a stopky, dopĺňajú technológie ako detekcia začatia aktivity, intervalový tréning, krokomer, rýchlosť, tempo, tepová frekvencia, vyjdené poschodia, vzdialenosti a záznam trasy. Počas nákupov môžete platiť pohodlne cez Mi Pay. Ich celková hmotnosť sa vyšplhala na 48,5 g.

Hlavné výhody smart hodiniek Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver

  • Hodinky smart Xiaomi sú plne kompatibilné s iOS aj Androidom
  • Kombinované zobrazenie času
  • Samozrejme nechýbajú staré známe hodinkové funkcie, ako budík, dátum, deň v týždni, duálny čas, kalendár a stopky
  • Športové funkcie inteligentných hodiniek Xiaomi: detekcia začatia aktivity, intervalový tréning, krokomer, rýchlosť, tempo, tepová frekvencia, vyjdené poschodia, vzdialenosti a záznam trasy
  • Operačný systém hodiniek: watchOS
Smart hodinky Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver ...
Smart hodinky Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver ...

Smart hodinky Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver vás nenechajú v štichu

Smart watch Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver sú plne kompatibilné s operačným systémom iOS a Android vďaka konektivite pomocou WiFi, Bluetooth a NFC. Funkcia spánkového merania vás upozorní na čas, kedy ste v noci spali nerušeným spánkom a dopomôže vám k pravidelnejšiemu a plnohodnotnejšiemu odpočinku, aby ste mali cez deň viac energie. Vstavaná batéria sa pohybuje pri bežnom používaní okolo 336 h a nemalo by sa teda stať, že sa vám vybijú práve vtedy, keď vyrazíte von. Na ich ovládanie poslúži jazyk, ktorým je angličtina, čeština, nemčina, slovenčina, maďarčina a francúzština. Jazykom mobilnej aplikácie dotykových hodiniek Xiaomi je angličtina, čeština, nemčina, maďarčina, slovenčina a francúzština.

Smart hodinky vám zlepšia kondíciu

Smart hodinky Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver vám poskytnú presné údaje o vašich aktivitách, ako je napr. bedminton, beh, cyklistika, fitness, golf, chôdza, joga, lezenie, lyžovanie, outdoor, plávanie, tenis, triatlon, turistika a veslovanie. Funkcia na meranie tepu sa v prvom rade hodí na upozornenie na zmenu tréningovej zóny, vďaka čomu si môžete byť istí úplnou efektivitou vašej aktivity. Krokomer vás spoľahlivo donúti k pohybu vďaka tvorbe zaujímavých štatistík. Pri behaní je potom nenahraditeľné meranie rýchlosti a tempa vašej aktivity. Hodinky smart na mape aj prekreslia trasu, ktorú ste odbehli. Aby toho nebolo málo, disponujú inteligentné hodinky tiež meraním hladiny saturácie krvi kyslíkom.

Smart hodinky Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver ...

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
384 h (16 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
46 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Strieborná Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
48,5 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
NFC, Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!
Typ NFC platby
Mi Pay Hotovo!
Senzory a hardvér
Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Teplomer okolitej teploty, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Záznam trasy, Rýchlosť, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
watchOS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Hnedá Hotovo!
Materiál remienka
Koža Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
13,5 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
20,5 cm Hotovo!
Typ zapojenia
22mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
384 h (16 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Interné úložisko
Nie Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o informaci zda je možné z hodinek telefonovat. Přijmout hovor a hovořit přes hodinky?

Dobrý den.je kompatibilní placeni NFC i s Komerční bankou?

Dobrý den, jde k těmto hodinkám pořídit o kovový (stříbrný) náramek?

pokud nestahnu aplikaci curve tak nelze platit?dalsi kartu nechci a ze sveho uctu chci platit hodinkama

Dobrý deň, máte chybne uvedené v popisku: Typ zapojenia 24mm Quick Release, remienok je 22 mm, pri výbere hodiniek ma to zmiatlo, keďže už som mal doma 22 mm remienky.

Diskusia a poradňa k Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver
Príslušenstvo pre Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Watch S1 Pro GL Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Watch S1 Pro GL Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Watch S1 Pro GL Silver.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií