AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Yi 4K Action Camera Black Waterproof Set

Zobraziť katalóg
Yi 4K Action Camera Black Waterproof Set
5 1 hodnotení
Digitálna kamera – smart, akčná, 4K/30fps, stabilizácia obrazu, dotykový LCD displej, microSDXC až do 64GB, fotoaparát 12Mpx, micro USB, WiFi, Bluetooth+vodoodolný kryt
Kód:  XIAcamd07 Produktové číslo:  AMI305

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Yi 4K Action Camera Black Waterproof Set Predaj skončil

Yi 4K Action Camera Black Waterproof Set

Vrecková čierna kamera úspešnej čínskej značky, ktorá sa môže pochváliť prvotriednym 4K rozlíšením videí či vodoodolným puzdrom pre potápanie až do 40 metrov v balení. Samozrejme, s ňou môžete fotiť pekné snímky či využiť uhrančivú časozbernú funkciu. Vymeniteľná batéria vydrží nahrávať až 2 hodiny v najvyššej kvalite a napája tiež prehľadný 2,19" dotykový displej. Iste radi využijete aj integrované moderné technológie WiFi a Bluetooth. Kamera podporuje veľkokapacitné pamäťové karty microSD a je dostupná v čiernej, bielej farbe alebo vo vyhotovení Rose Gold.

Čím minikamera Xiaomi YI 4K Action Camera 2 zaujme?

  • Perfektným 4K rozlíšením videa
  • Veľmi dobrým 12 Mpx rozlíšením snímok
  • Puzdrom pre potápanie až do 40 metrov v balení
  • Vynikajúca 6-osou stabilizáciou obrazu
  • 2,19" dotykovým displejom
  • 360° duálnym mikrofónom
  • Až dvojhodinovým nahrávaním v najvyššej kvalite
  • Elegantným čiernym vyhotovením
  • Integrovaným WiFi a Bluetooth

Ako sa Xiaomi YI 4K Action Camera 2 Black ovláda?

Ovládanie minikamery je veľmi jednoduché a intuitívne vďaka dotykovému displeju, ktorý zaberá takmer celú zadnú stranu. Nahrávanie sa spúšťa rýchlym stlačením tlačidla na vrchu prístroja a keďže ide o kameru s modernými technológiami, môžete ju ovládať aj diaľkovo. Tejto možnosti dosiahnete prepojením kamery so smartfónom pomocou Bluetooth, kedy sa váš telefón premení v diaľkovú spúšť.

Aké videá kamera dokáže nahrať?

Xiaomi YI 4K Action Camera 2 vie nahrávať videá v kvalite FullHD s rýchlosťou 120 snímok za sekundu alebo ešte kvalitnejšie 4K rozlíšenie s rýchlosťou 30 snímok za sekundu. Aj v najvyššej kvalite zvládne natáčať až 2 hodiny, takže vám nič nebráni poriadne ju na vzduchu prevetrať. Okrem toho si dokáže poradiť aj so svetelne náročnejšími scénami a to vďaka 7-šošovkovému objektívu so slušnou svetelnosťou 2.8.

Ako je na tom Xiaomi YI 4K Action Camera 2 Black so stabilizáciou?

Minikameru môžete vziať na vaše outdoorové aktivity a poriadne ju prevetrať. Aby spoľahlivo splnila účel akčnej kamery, je vybavená hneď 6-osím stabilizačným systémom – 3-smerovým gyroskopom a 3-smerovým akcelerometrom. Obe tieto technológie sa podieľajú na precíznej stabilizácii obrazu a umožňujú nahrávať dynamické videá aj za ťažších podmienok.

Parametre a špecifikácia

Typ
Outdoor Hotovo!
Funkcie
Optická stabilizácia obrazu, Dotykové ovládanie, Akumulátorové napájanie Hotovo!
Max. rozlíšenie videa
4K (4096 × 2160) Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Outdoor Hotovo!
Funkcie
Optická stabilizácia obrazu, Dotykové ovládanie, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
1 200 mAh Hotovo!
Výdrž batérie
2 h Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Vodotesné puzdro Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude mi pro nahrávání videa ve 4K stačit SD karta s rychlostní třídou class 10 U1? Nebo by to chtělo rychlejší, například U3? Mám zájem o koupi.

Zdravím, dá se do této kamery zapojit mini mikrofon přes 3,5 jack?

Dobry den, chcel by som vediet co obsahuje balenie tohto vyrobku. Dakujem

Dobrý deň, chcem sa spýtať ci ma kamera slovenské alebo české menu

Diskusia a poradňa k Yi 4K Action Camera Black Waterproof Set
Príslušenstvo pre Yi 4K Action Camera Black Waterproof Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yi 4K Action Camera Black Waterproof Set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yi 4K Action Camera Black Waterproof Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yi 4K Action Camera Black Waterproof Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yi 4K Action Camera Black Waterproof Set.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií