AP+ nový vizuál Star Wars

Xtorm Evoke Solar Charger

Zobraziť katalóg
Xtorm Evoke Solar Charger
Powerbank so solárnym panelom, pre mobilné telefóny a tablety, 10000 mAh, rýchle nabíjanie, 2 výstupy až 5 V a 2.1 A, LED indikácia stavu
Kód:  BEU809b4ma Produktové číslo:  AM121 Stránky výrobcu

Xtorm Evoke Solar Charger

Solárna nabíjačka Xtorm Evoke Solar Charger je univerzálna mobilná nabíjačka so vstavaným-in Sunpower solárnym panelom. Vďaka robustnému krytu a výkonnému 3,5W Sunpower panelu je nabíjačka vynikajúca pre vonkajšie použitie. Vďaka jej kompaktným rozmerom si ju môžete vziať kamkoľvek so sebou. Je ideálna pre outdoorové aktivity ako sú cestovanie, turistika a výlety.

Kľúčové vlastnosti solárnej nabíjačky Xtorm Evoke Solar Charger

  • Power bank s kapacitou 10 000 mAh
  • Rýchle nabíjanie
  • Automatické riadenie spotreby
  • Extrémne účinné solárne panely

Nabíjanie zo slnka

Interná batéria tohto elegantného powerbanku má kapacitu až 10 000 mAh a možno ho úplne dobiť pomocou slnečného svitu. Stačí solárnu nabíjačku otvoriť a vystaviť ju priamemu slnečnému žiareniu. Nabíjanie sa spustí okamžite. Rovnako účinne môžete nabíjať internú batériu pomocou vysokorýchlostného sieťového USB. Power Bank tiež disponuje dvoma USB portmi. Môžete tak dobíjať aj dve zariadenia naraz. Okrem toho má táto nabíjačka vysoko výkonný výstup 2,1 A, ktorý jej umožňuje mimoriadne rýchle nabíjanie. Nabíjačka je vybavená technológiou pre optimálne riadenie nabíjacieho prúdu. Ste tak schopní nabíjať mobil a dokonca aj tablet. O priebehu nabíjania sa spoľahlivo stará LED indikácia.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
165 mm (16,5 cm) Hotovo!
Výška
100 mm (10 cm) Hotovo!
Hĺbka
21 mm (2,1 cm) Hotovo!
Kapacita
10 000 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Rozmery

Šírka
165 mm (16,5 cm) Hotovo!
Výška
100 mm (10 cm) Hotovo!
Hĺbka
21 mm (2,1 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
10 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!
Celkový počet výstupov
2 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
2,1 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Rýchlonabíjanie, LED indikácia stavu, Solárny panel Hotovo!
Farba
Čierna, Oranžová Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mobilné telefóny a tablety Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
366 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Za jak dlouho se na slunci nabije na plnou kapacitu?

Diskusia a poradňa k Xtorm Evoke Solar Charger
Príslušenstvo pre Xtorm Evoke Solar Charger Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xtorm Evoke Solar Charger 1000mAh. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xtorm Evoke Solar Charger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xtorm Evoke Solar Charger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xtorm Evoke Solar Charger.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií