Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Xtorm Solar Panel 200 W Bundle

Zobraziť katalóg
Xtorm Solar Panel 200 W Bundle
Solárny panel pre mobilné telefóny, power banky, bluetooth reproduktory a inú drobnú elektroniku, s výkonom 200W. Disponuje výstupmi pre USB-A a USB-C
Kód:  XTORMf3 Produktové číslo:  XPS200

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xtorm Solar Panel 200 W Bundle

Solárny panel Xtorm Solar Panel 200W

Solárny panel Xtorm Solar Panel 200 W zaistí napájanie vašej elektroniky kdekoľvek v prírode

Na výlety do miest bez elektrickej energie vám zaiste príde vhod Xtorm Solar Panel 200 W. Oceníte jeho kompaktnú, ľahkú a vodoodolnú konštrukciu. Možno ho totiž zložiť zhruba na polovicu plochy samotného solárneho panelu. Súprava obsahuje dva samostatné 100 W solárne panely, ktoré možno ľahko medzi sebou prepojiť.

Solárny panel Xtorm Solar Panel 200W

Solárny panel na cesty

Vďaka ľahko prenosnej ľahkej konštrukcii si ho môžete vziať kamkoľvek so sebou a vstavané podperné stojany umožnia panel Xtorm Solar Panel 200 W postaviť a dokonale nakloniť tak, aby ste optimalizovali solárny príkon.

Solárny panel Xtorm Solar Panel 200W

Xtorm Solar Panel 200 W má odolné vyhotovenie

Integrované puzdro umožňuje ľahké prenášanie priložených káblov a chráni powerbox pred poveternostnými vplyvmi. Samotný solárny panel Xtorm Solar Panel 200 W je navyše pre väčší pokoj opatrený povrchovou úpravou z materiálu odolného proti striekajúcej vode.

Xtorm Solar Panel 200W

Ideálny v spojení s napájacou stanicou

Solárny panel Xtorm Xtreme Solar Panel 200 W je dizajnovaný tak, aby bez problémov spolupracoval aj s ďalšími produktmi spoločnosti Xtorm. Napríklad s napájacími stanicami. Vďaka takémuto spojeniu získate počas slnečných dní ohromnú zásobu energie na napájanie čohokoľvek.

Solárny panel Xtorm Solar Panel 200W

Xtorm Solar Panel 200 W má USB-C aj USB-A výstupy

Panel Xtorm Solar Panel 200 W je vybavený USB-C výstupom s výkonom 45 W s podporou rýchleho nabíjania Power Delivery a USB výstupom s výkonom 18 W podporujúcim technológiou rýchleho nabíjania Quick Charge 3.0. Xtorm Solar Panel 200 W je navyše kompatibilný s napájacími stanicami Xtorm. Je možné ich využiť ako v exteriéroch tak interiéroch.

Solárny panel Xtorm Solar Panel 200W

Solárny panel Xtorm poskytuje multifunkčné využitie

S panelom Xtorm Solar Panel 200 W získate široké možnosti nabíjania prakticky všetkej elektroniky. K dispozícii totiž dostanete hneď 6 výstupov.

Solárny panel Xtorm Solar Panel 200W

Vysoká kvalita solárnych panelov

Xtorm Solar Panel 200 W je vybavený účinnými článkami SunPower, ktoré dosiahnu vysoký výkon aj na malej ploche. Tým vznikol kompaktný a prenosný panel. Články sú potiahnuté špeciálnym matným povrchom so šošovkami, ktoré minimalizujú odrazy svetelných lúčov a prinášajú vynikajúci solárny príkon bez väčších strát.

Solárny panel Xtorm Solar Panel 200W

Kľúčové vlastnosti solárneho panelu Xtorm Solar Panel 200 W

  • Mimoriadne kvalitný solárny panel s celkovým výkonom 200 W
  • Panel je ľahký, skladný a vodoodolný
  • Xtorm Solar Panel 200 W podporuje technológie rýchleho nabíjania
  • 45 W výstup USB-C PD aj bežný 18 W výstup USB-A Quick Charge 3.0
  • Je možné zapojiť do páru s ďalším panelom
  • Výkonné články SunPower dosahujú vysoký výkon na malej ploche

Parametre a špecifikácia

Menovitý výkon
200 W Hotovo!
Výstupy
USB-A, USB-C Hotovo!

Vlastnosti

Menovitý výkon
200 W Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A, USB-C Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xtorm Solar Panel 200 W Bundle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xtorm Solar Panel 200W Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xtorm Solar Panel 200W Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xtorm Solar Panel 200W Bundle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xtorm Solar Panel 200W Bundle.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií